- 26 Nisan 2023
- 1.097
- 2.074
- 48
- 34
- Konu Sahibi sultansuleyman111
- #21
takıntılı bir tip uzak durmanı tavsiye ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en başından anlatsaydın da bir bahane bulup gidecekti. Erkekler böyledir, her boku yiyip evleneceğinin geçmişi temiz olsun isterler. Bide derler ki anlat ki sana güveneyim. Sonra anlattığını yıllarca suratına vururlar. Yanlış birşey yapmamışsın, ileride yüzüne vurabileceği şeylere karşı geleceğini sağlama almışsın ayrılarak. En güzeli en doğrusuKızlar herkese merhaba,
İlişkim üzerine tavsiye ve fikir almak isterim.. erkek arkadaşım beni ailesiyle tanıştırmıştı, bu ay sonu şehir değiştirme planlarımız vardı. Kendisi düşünceli birisi olmuştur hep, aç olmamı istemez, kendine bir şey alırken bana da alır, aile planlarının dışında tutmaz, her şeyini paylaşır vs.
Yalnız öyle bir problemimiz vardı ki, kendisi çok detaylarda boğuluyor, karşısındaki insan ile ilgili her şeyi bilmek istiyor, bir sorun olduğunda uzatıyor, biraz dişil enerjisi taşıyan birisi. Ben de zamana bıraktım, zamanla karakterlerin bir noktada buluşacağını ve tartışmaların da kesileceğini düşündüm.
Asıl konuya gelecek olursam öncelikle şunu söylemek isterim ki ben ona ne sorsam hep dürüst cevabını vermiştir. Geçmişiyle ve yaşadıklarıyla ilgili ne yaşadıysa hepsini söyler ve arkasında da durur. Aynısını benden de istedi. "Benden geçmişinle alakalı hiçbir şey saklama, her şeyini bilmek istiyorum" dedi. Bense tersine geçmişi, her şeyi tam olarak anlatamadım, ortak tanıdığımız biriyle yakınlaşmışlığım olmuştu ondan önce, bunu ona sadece görüştük olarak anlatmıştım, yakınlaştığımızı anlatmadan ve detay vermeden, başka ufak konular da var, o hep detaylı geçmişimi bilmek istedi. Ben de tam tersi hep yüzeysel ve geçiştirici şekilde anlattım. Bilmiyorum erkeklere her şeyi anlatmanın doğru olmadığını düşündüğüm için böyle yaptım, belki de onu kaybetmekten çok korktum. Şu noktada çok haklı benden netlik ve dürüstlük istediğini ayan beyan söylediği halde ben bunu yapmadım. Nitekim karşısına hiç olmayacak yerlerden çıkıverdi doğrular. Dün gece bana baştan her şeyi anlat dedi. Bu kez tuttum anlattım, zaten inkar edecek bir şey kalmamıştı. Geçmişten bugüne geçiştirerek anlattığım, ya da ilişki içinde havalı olmak adına söylediğim her şeyin doğrusunu anlattım (mesela ondan önceki sevgilim ile aile sorunlarımız olduğu için ayrıldık dedim halbuki evlilik teklifi etmedi diye ayrılmıştım. Ya da seni herkesten daha çok sevdim gibi ilişki içindeki masum olduğunu düşündüklerim sözler de dahil her şeyin doğrusunu anlattım)
Güncel durumda onu aylardır kandırdığımı, yalan söylediğimi, söylediğim şeylerde de dürüst olmadan geçiştirmek amacıyla konuştuğumu, güvenemeyeceğini, daha önceden sorduğunda her şeyi söylemem gerektiğini, söyledi ve çekip gitti. Daha önceki eşinden de benzer sebeplerle ayrılmış, kadın bir şeyi gizlemiş sonradan ortaya çıkmış, başka sebeplerle de birleşince çok aşık olsa da ayrılmış. Bana özellikle sordu sonradan ortaya çıkarsa iyi olmaz ben geçmişte bu konudan yaralıyım, aynı şeyleri yaşamak istemiyorum, şimdi şu an her şeyi anlat, dürüst ol dedi bir iki keresinde, ben zamanında anlatmadım..
Uzunca yazmış olabilirim kusura bakmayın. Elbette canım acıyor. Kazanmak istiyorum onu. Ama çok dürüst ve net bir adamdır, şu durumda onu kazanmak neredeyse imkansız... Bazen de aklıma sevseydi bir şans verirdi, en azından zamana bırakırdı diye gelmiyor değil. Şuan düşünemiyorum resmenSizce ben hatalı mıyım?
İçimi dökmek sizlerden iki kelam duymak istedim. şimdiden Teşekkür ediyorum ayrı ayrı
ben de bilmemesi gerektiğini düşündüm. ben çok karıştırmadım mesela, bazen bişeyler sordum. Allah var hepsinde doğruyu söyledi. ben biraz da erkeklerin sindirememe problemi olduğu için anlatmak istemedim her şeyi. sadece tek hak verdğim nokta karşıma geçip ileride karşıma çıkmadan şimdi her şeyi söyle, başımın üzerinde taşıyayım dediğinde ben sadece bilmesini istediğim kadar bişeyler söyledim. bilmiyorum kafam çok karışık. arayan illa bişey bulur bunu bile bile ben çok aranmazdınm. bahane mi buldu diye düşünmeden edemiyorum.Eski esinden agzi yanmis ya simdi butun kadinlar ayni kafasinda gezmis yaninizda siz tam anlatmayinca da iskillenmis hissetmis ve baski yapmis, arayan bulur yani. Biz de bazi seyleri hissedip susmadik mi irdelemek her zaman kazanc saglamaz ki aptal yerine konmadikca bazi seyleri bilmesen de olur yani bana ne gecmisinden. Hatta ilerde mide bulandirir. Ki kesin simdi size israrla anlat ki guveneyim demesine bakmayin yuzunuze defalarca vurulur en ufacik bi seyde. Yazik bu kafalara. Birinin hayatini yakacak gibi duruyo, iyi olmus sizden ayrilmasi. Uzulun normaldir siz de durust olmamissiniz basinda madem tam anlatmadiniz hataniz sonunda her seyi dokmek olmus. Ya da gecmis bi cop kutusudur karistirma rica ederim saygi duy bana guven problemin ikimizin iliskisiyle ilgili olsun benim gecmisimle degil diyebilirdiniz en basinda. Bilemedim ben anlatmazdim ya. Cahillik mutluluktur bazen
Adam kesinlikle bitirdiyse kendi zihninizde de sundurmenin anlami yok sadece dusundukce laf lafi acar kendi kafanizi bulandirirsiniz. Net bir sekilde bittiyse ustesinden gelmeye bakin derim. Bahane ya da drgil bittiyse bitmisligi mevzu olsun, gerisi bosben de bilmemesi gerektiğini düşündüm. ben çok karıştırmadım mesela, bazen bişeyler sordum. Allah var hepsinde doğruyu söyledi. ben biraz da erkeklerin sindirememe problemi olduğu için anlatmak istemedim her şeyi. sadece tek hak verdğim nokta karşıma geçip ileride karşıma çıkmadan şimdi her şeyi söyle, başımın üzerinde taşıyayım dediğinde ben sadece bilmesini istediğim kadar bişeyler söyledim. bilmiyorum kafam çok karışık. arayan illa bişey bulur bunu bile bile ben çok aranmazdınm. bahane mi buldu diye düşünmeden edemiyorum.
Hayır ben sizde hata görmedim.Sizce ben hatalı mıyım?
İçimi dökmek sizlerden iki kelam duymak istedim. şimdiden Teşekkür ediyorum ayrı ayrı
çok teşekkür ediyorum , bu yorumlar gerçekten çok kıymetli. insan içindeyken göremiyor. kendini haklı çıkarıp ben yalancı, onu kandıran, aptal yerine koyan oldum. en çok buna üzüldüm. bütün yükü bana attı sıyrıldı şaka gibi gerçektenHayır ben sizde hata görmedim.
Adam belli ki takıntılı. En masum şekilde "unuttuğunuz" bir şey için bile bunu yapabilirdi. "O ayrıntıyı unutmuşum anlatırken" deseniz de eminim bu sonuca varacaktır her şey.
Hiç kendinizi üzmeyin. Eski yaralarının intikamını sizden almaya çalışıyor. İzin vermeyin, bırakın gitsin yoluna.
Sizin gönül almaya çalışma durumunuz yok.
tam olarak böyle oldu. sorup durdu en ayrıntısına kadar anlat dedi, ben sadece istedğim kadar söyledim. bu durumda asla empati yapıp beni anlamadı. tam tersi ben empati yapmalıymışım. ben de bişey öğrensem çok üstünde durmuyorum, manyaklık bu kadarı. empati de yapıyorum ondan özellikle rica etseydim her şeyini anlat deseydim aylar sonra bişeyler görüp üzerine gitseydim de bunun sonucunda her şeyi anlattırsaydım yine de ayrılık kadar büyütmezdim. erkekleri anlamak çok zorO yokken yaşadığınız bir şeyi onu kaybetmekten çekindiğiniz için anlatmamışsınız ne var bunda? Her detayı vermek zorunda mıyız? Benim de şu anki nişanlımla sevgiliyken ayrıldığım bir dönem oldu, ısrarla o zamanları soruyor bana. Çok detay vermeden anlattım, ileride ekstra bir şeyi öğrenip bunu başıma kakıp gidecekse gitsin zaten. Neden şununla mesajlaştım, bununla buluştum gibi detayları tek tek anlatmak isteyeyim ki? Ben onun bana anlatmadığı bir şeyi öğrenirsem çok takılmam mesela çünkü detay detay öğrenmek isteyen bir ruh hastası da değilim:) Banane, ben hayatında yokken ne yaşamışsa yaşamış yani.
E yani ne diyecektin ki? Şurada buluştuk, burada elimi tuttu, burada öptü mü? Sanki bana bahane gibi geldi ya. Aldattın mı sanki naptın da bu kadar büyütmüş. Benim de anlatmadığım şeyler var tabii ki. Ben bile hatırlamak istemiyorum belki, sana niye anlatayım ya.tam olarak böyle oldu. sorup durdu en ayrıntısına kadar anlat dedi, ben sadece istedğim kadar söyledim. bu durumda asla empati yapıp beni anlamadı. tam tersi ben empati yapmalıymışım. ben de bişey öğrensem çok üstünde durmuyorum, manyaklık bu kadarı. empati de yapıyorum ondan özellikle rica etseydim her şeyini anlat deseydim aylar sonra bişeyler görüp üzerine gitseydim de bunun sonucunda her şeyi anlattırsaydım yine de ayrılık kadar büyütmezdim. erkekleri anlamak çok zor
hepsi geçmiş. bi tane ortak tanıdığımız var onunla malesef bişeyler yaşadım ondan öncesinde, sonrasında devam etmedim. ona da bu kişiyle görüştüğümü söyledim ama detay vermedim tabiki. biraz zaman sonra her şeyi bilmek istediğini söyledi, ayrıntısına kadar. dürüst ve net ol dedi. ben durduk yere söylemek istemedim. dün tekrar her şeyi anlat diyince artık söyledim ne var ne yoksa. bilmiyorum hatalı olan ben miyimE yani ne diyecektin ki? Şurada buluştuk, burada elimi tuttu, burada öptü mü? Sanki bana bahane gibi geldi ya. Aldattın mı sanki naptın da bu kadar büyütmüş. Benim de anlatmadığım şeyler var tabii ki. Ben bile hatırlamak istemiyorum belki, sana niye anlatayım ya.