Fikir verebilir misiniz?

matmazlla

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2019
56
54
3
32
Kızlar selam gün geçmiyor ki eşimin ailesi ve eşimle ilgili bir sorun daha yaşamayayım. Hemen kısa kescem vaktinizi almamak için şimdi anlatıcagım konuda haklı mıyım haksız mıyım beni bi aydınlatın lütfen. Dün eşim işteydi kv de öğlen beni aradı akşam sana gelcez dayının çocukları da burda çocuğu görmek istiyorlar (biri 15 biri de 10 yaşında) dedi bende plan yaptık akşam dışarı çıkıcaz dedim. Hmm tmm geldiğinizde geliriz dedi olur dedim bende kapattık tam hazırlanmaya başladım çocugu giydiricrm eşimin gelmesine yarım saat var yok kv yine aradı biz geliyoruz akşam da gelir yine otururuz dedi bişey diyemedim tm dedim geldiler çay koydum oturdular eşim de geldi hep birlikte oturduk neyse giderken illa sizde gelin bize diye ısrar kıyamet adam dışarı çıkıcaz diyo neyse bozuldu gitti çocuklarla bende eşime dedim ki yani iş mi bak saat kaç oldu akşam gelin dedim onlar yüzünden plan iptal oldu o da bana çemkirmesin mi geldiler de noldu neyin eksildi ne aldılar da gittiler şok oldum sinirle sen zaten bi kere de bana hak verme hep ailen haklı ben kim ki diyince baya şiddetli bi münakaşaya girdik sonra ben çocugu aldım arka odaya geçtim saat 9 da çocugun uyku saati aldım uyutuyorum kv yine beni arıyor kızlarla biz yine gelcez çocugu görmeye diye yahu kendi de biliyor ki 9 çocugun uyku saati hala ısrarla gelcez diyor en son teli oğluna fırlattım al konuş yeter diye şimdi küsüz sonuç olarak ben mi haksızım kızlar neden bu konuları aşamıyoruz bi türlü biz :kızgın::KK14:

Eşiniz ilk etapta gerekli tepkiyi vermiş annesine dışarı çıkıcaz deyip göndererek. Uzatınca haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz.

Eşime biri hakkında şikayetlendiğim zaman benden daha fazla söylenirse şikayet ettiğim insanı koruma moduna geçiyorum ben de. Karşınızdaki insanın ayarlarını bozuyorsunuz konuyu uzatarak bana kalırsa.

Bence de haklısınız. Misafir uzaktan mı geliyor ? Belki ondan ısrar etmişlerdir görelim diye. 2. ye üstemeleri kıskançlıktan olmuş. Evde değiliz deyip kapatsaydınız telefonu. Ayrıca eşinizin de suçu yok. Adam demiş zaten diyeceğini. Kovsun mu artık ne yapsın..

Bence de haklısınız. Misafir uzaktan mı geliyor ? Belki ondan ısrar etmişlerdir görelim diye. 2. ye üstemeleri kıskançlıktan olmuş. Evde değiliz deyip kapatsaydınız telefonu. Ayrıca eşinizin de suçu yok. Adam demiş zaten diyeceğini. Kovsun mu artık ne yapsın..
Yok canım zaten diyorum küçük çocuklar ikisi de çocugun çocuk sevmesine de anlam veremiyorum.

Haklısınız. Ben de tahammül edemem nedir bu rezalet? Eşinize karşı biraz daha sakin olmayı deneyin bari, ne desek boş..
Ya sorma söylediğim halde bi de hala ısrar ediyo kendi dediği gibi olsun diye çıldırmamak elde değil. Eşime de sakin olamıyorum bana hak vermeyince haklı oldugumu görüyo ama tık yok yine benimle münakaşaya giriyor.

Ayy Allah yardımcınız olsun o ne öyle ya.Neyse bari arıyormuş geliyoruz diye birde çat kapı yapsaydı :bicak:
Normalde öyle gelmezler önceki konular da da bahsetmiştim ama böyle bi plan yapayım haberi olsun hemen bozarlar. Kv görümce hepsinin bi işi çıkar onları halledelim derken bizim planlar da iptal olur.

Aynı gün içinde gelmek istiyorlar. Kocam da bunalmış da bende çok bunaldım. Elimde değil ona yükleniyorum mecbur açılıyor. :işsiz:
Bı daha gormek isterse çocuğu onun evine bırakın sizde dışarı çıkın. Bunu güzel bi dille söyleyin ama. Doya doya baksın kendi evinde torununa. Sizde keyfinize bakin

İlk aradığında gelcez dediklerinde keşke gelin deseydiniz.
Aynı gün içinde iki kere gelmeleri de hele ki çocuklu eve o saatte abes olmuş. Kv bilerek yapmış belli ki.

Bı daha gormek isterse çocuğu onun evine bırakın sizde dışarı çıkın. Doya doya baksın kendi evinde torununa
Baktıramıyorum çalışıyo ayrıl diyorum ihtiyacın yok çocuga bak ben çalışayım bari borcumuz var malum hala düğün borcu yok diyor ben ayrılamam ikinci çocugu yaparsan ozmn bakarım diyo oda bahanesi işte yapmıycam biliyor. Günü birlik bırakma da bırakamıyorum işim var diyor dışarı çıkıcam diyor.

Kv düşüncesiz davranmış sizde onun bu tavrını alttan almamışzınız eşinizde sizi alttan almamış ve problemler kaçınılmaz olmuş tabi. Ben sizi haklı buldum ama eşinizide haklı buldum ama kv değil ortalığı karıştıran onun düşüncesizliği olmus

Back
X