Fikir verebilir misiniz?

İlk aradığında gelcez dediklerinde keşke gelin deseydiniz.
Aynı gün içinde iki kere gelmeleri de hele ki çocuklu eve o saatte abes olmuş. Kv bilerek yapmış belli ki.
İlk aradığında da akşam gelcem dedi birazdan size gelcem demedi ki sonra yine aradı geliyoruz şimdi akşam yine geliriz dedi. Biliyor çocugun uyku saatini bilerek yapıyor sırf huzursuzluk olsun diye bugun yine arıyor beni çocuklar burda indir de çocugu sevsinler diyo

Kızlar selam gün geçmiyor ki eşimin ailesi ve eşimle ilgili bir sorun daha yaşamayayım. Hemen kısa kescem vaktinizi almamak için şimdi anlatıcagım konuda haklı mıyım haksız mıyım beni bi aydınlatın lütfen. Dün eşim işteydi kv de öğlen beni aradı akşam sana gelcez dayının çocukları da burda çocuğu görmek istiyorlar (biri 15 biri de 10 yaşında) dedi bende plan yaptık akşam dışarı çıkıcaz dedim. Hmm tmm geldiğinizde geliriz dedi olur dedim bende kapattık tam hazırlanmaya başladım çocugu giydiricrm eşimin gelmesine yarım saat var yok kv yine aradı biz geliyoruz akşam da gelir yine otururuz dedi bişey diyemedim tm dedim geldiler çay koydum oturdular eşim de geldi hep birlikte oturduk neyse giderken illa sizde gelin bize diye ısrar kıyamet adam dışarı çıkıcaz diyo neyse bozuldu gitti çocuklarla bende eşime dedim ki yani iş mi bak saat kaç oldu akşam gelin dedim onlar yüzünden plan iptal oldu o da bana çemkirmesin mi geldiler de noldu neyin eksildi ne aldılar da gittiler şok oldum sinirle sen zaten bi kere de bana hak verme hep ailen haklı ben kim ki diyince baya şiddetli bi münakaşaya girdik sonra ben çocugu aldım arka odaya geçtim saat 9 da çocugun uyku saati aldım uyutuyorum kv yine beni arıyor kızlarla biz yine gelcez çocugu görmeye diye yahu kendi de biliyor ki 9 çocugun uyku saati hala ısrarla gelcez diyor en son teli oğluna fırlattım al konuş yeter diye şimdi küsüz sonuç olarak ben mi haksızım kızlar neden bu konuları aşamıyoruz bi türlü biz :kızgın::KK14:
küçük şeylerle okadar yıprtıyorsunuz ki evliliğinizi...plan iptal olabilir, ne olcak yani...tam tersi sevgiyle, hoşgörüyle yaklaşsanız, sonuçları bambaşka olabilirdi eşinizin gözünde...çocuk yarım saat geç yatsa nolurkiii...

Merak ettiğim bi şey var, sürekli bu şekilde oluyor mu? Yoksa ilk defa mı oldu böyle?

eğer ilk defa olduysa biraz alttan alabilirsiniz. Yok yere kendinizi yıpratmanıza ne gerek var? :)

Sürekli olan ya da daha önce de olan bi şeyse eğer, onların saygısızlığı olmuş. :/ Direkt net bi şekilde keşke rahatsız olduğunuzu söyleseydiniz.

Bence çaktirmiyor ama eşinizde ailesine sinir olmus, yani birgun icinde 2 kere israrla gelcegiz demesi pesssss..
Ne rahatlik, yuzsuzluk zirvede resmen.

Zaten çocuklar Kv ile birlikteymiş

Akşam işiniz varmış neden şimdi gelin demediniz ki

Siz gelince geliriz demiş Kv geç olur o Zaman deseydin

Bence biz geç geliriz onlar da gelmez diye düşünmüşsün Kv de geç olur bebeği göremeyiz diye siz çıkmadan gelmiş

Ayrıca 10 ve 15 yaşındaki çocuklar bebeği merak eder yani 50-60 yaşındakiler bilir de çocuk daha çok merak eder görmek ister bunda garip bir durum yok

Sürekli olan birsey degil de sadece misafirler olduğu icin kv böyle yaptıysa bence tolere edilebilirdi böylece kendinizi de çok germemiş olurdunuz. Siz gergin olduğunuz için ikinci arayışında, sakince çocuk uyumak üzere anne zaten yeni gördüler hadi iyi geceler diyip kapatamamışsınız, eşinize patlamışsınız. Buna rağmen hala ısrarla gelseydi de odadan çıkmazdınız. Merak etmeyin bence esiniz hepsinin farkında ama sıcağı sıcağına sinirinizi belli ettiğiniz için tepkiniz tartışmayı tetiklemiş.

Bence biz geç geliriz onlar da gelmez diye düşünmüşsün Kv de geç olur bebeği göremeyiz diye siz çıkmadan gelmiş

Ayrıca 10 ve 15 yaşındaki çocuklar bebeği merak eder yani 50-60 yaşındakiler bilir de çocuk daha çok merak eder görmek ister bunda garip bir durum yok

Evet ya konusahibi, keske kvniz aradığında hemen simdi gelin aksam isimiz var deseydiniz. Onlar bebeğin başındayken siz de hazırlanırdınız ya da isiniz varsa onları hallederdiniz.

Kızlar selam gün geçmiyor ki eşimin ailesi ve eşimle ilgili bir sorun daha yaşamayayım. Hemen kısa kescem vaktinizi almamak için şimdi anlatıcagım konuda haklı mıyım haksız mıyım beni bi aydınlatın lütfen. Dün eşim işteydi kv de öğlen beni aradı akşam sana gelcez dayının çocukları da burda çocuğu görmek istiyorlar (biri 15 biri de 10 yaşında) dedi bende plan yaptık akşam dışarı çıkıcaz dedim. Hmm tmm geldiğinizde geliriz dedi olur dedim bende kapattık tam hazırlanmaya başladım çocugu giydiricrm eşimin gelmesine yarım saat var yok kv yine aradı biz geliyoruz akşam da gelir yine otururuz dedi bişey diyemedim tm dedim geldiler çay koydum oturdular eşim de geldi hep birlikte oturduk neyse giderken illa sizde gelin bize diye ısrar kıyamet adam dışarı çıkıcaz diyo neyse bozuldu gitti çocuklarla bende eşime dedim ki yani iş mi bak saat kaç oldu akşam gelin dedim onlar yüzünden plan iptal oldu o da bana çemkirmesin mi geldiler de noldu neyin eksildi ne aldılar da gittiler şok oldum sinirle sen zaten bi kere de bana hak verme hep ailen haklı ben kim ki diyince baya şiddetli bi münakaşaya girdik sonra ben çocugu aldım arka odaya geçtim saat 9 da çocugun uyku saati aldım uyutuyorum kv yine beni arıyor kızlarla biz yine gelcez çocugu görmeye diye yahu kendi de biliyor ki 9 çocugun uyku saati hala ısrarla gelcez diyor en son teli oğluna fırlattım al konuş yeter diye şimdi küsüz sonuç olarak ben mi haksızım kızlar neden bu konuları aşamıyoruz bi türlü biz :kızgın::KK14:
Haklısın
Yeğenimi görecek olsam erkle kardeşimi müsait misiniz diye ararız
Ve biliriz ki bebişin uyku saati 8 dir
8 i geçince uyursa tüm düzeni kaçar
Bu bakımdan çoğu zaman bizde 8 den snr müsait olduğumuz için bebeği göremeyelim neredeyse bir ayı geçti
İnsanlar biraz düşünceli olmalı bencil değil
Ben çocuğu görmesem de olur
Ama mutlu olsunlar ne yapalım

Bebek bu saatten sonra uyanmaz deseydiniz telefonu fırlatmak fazla olmuş madem o kadar sinirliydiniz keşke telefonu hiç acmasaydiniz hakliyken haksız duruma dusmussunuz bence .ben her zaman tepkilerin normal sınırların içinde olmasından yanayım şuandan sonra esinize tepki gosteremezsinjz çünkü aynı şekilde uç bir tepki zaten vermissiniz.

Aynı gün gelmek ne ya günler çuvala mı girmiş ertesi gün gelmiş kaynana değil mi ortalığı karıştırmak da üstlerine yok.

Haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz.
Bu tip durumlarda sakin ve politik davranamazsanız,evliliğinizi yıpratırsınız.

Şimdi gelelim demediği için şimdi gelin demedim çünkü aramasında yarım saat sonra eş kişisi gelcek ve dışarı cıkıcaktık. Bebeği merak etmeleri değil sevmeleri daha doğrusu 11 kiloluk bebeği 20 kiloluk kız çocuğunun sağlam tutucağını düşünmediğim için bi tuhaf geliyor her geldiklerinde kucaga alıp oyuncak bebek gibi evirip çevirmek istiyorlar.

Back
X