Kızlar selam gün geçmiyor ki eşimin ailesi ve eşimle ilgili bir sorun daha yaşamayayım. Hemen kısa kescem vaktinizi almamak için şimdi anlatıcagım konuda haklı mıyım haksız mıyım beni bi aydınlatın lütfen. Dün eşim işteydi kv de öğlen beni aradı akşam sana gelcez dayının çocukları da burda çocuğu görmek istiyorlar (biri 15 biri de 10 yaşında) dedi bende plan yaptık akşam dışarı çıkıcaz dedim. Hmm tmm geldiğinizde geliriz dedi olur dedim bende kapattık tam hazırlanmaya başladım çocugu giydiricrm eşimin gelmesine yarım saat var yok kv yine aradı biz geliyoruz akşam da gelir yine otururuz dedi bişey diyemedim tm dedim geldiler çay koydum oturdular eşim de geldi hep birlikte oturduk neyse giderken illa sizde gelin bize diye ısrar kıyamet adam dışarı çıkıcaz diyo neyse bozuldu gitti çocuklarla bende eşime dedim ki yani iş mi bak saat kaç oldu akşam gelin dedim onlar yüzünden plan iptal oldu o da bana çemkirmesin mi geldiler de noldu neyin eksildi ne aldılar da gittiler şok oldum sinirle sen zaten bi kere de bana hak verme hep ailen haklı ben kim ki diyince baya şiddetli bi münakaşaya girdik sonra ben çocugu aldım arka odaya geçtim saat 9 da çocugun uyku saati aldım uyutuyorum kv yine beni arıyor kızlarla biz yine gelcez çocugu görmeye diye yahu kendi de biliyor ki 9 çocugun uyku saati hala ısrarla gelcez diyor en son teli oğluna fırlattım al konuş yeter diye şimdi küsüz sonuç olarak ben mi haksızım kızlar neden bu konuları aşamıyoruz bi türlü biz