Fikir verebilirmisiniz? -Animatörlük-

• Konu Sahibi Konu Sahibi pira
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

pira

vosvos.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2014
168
17
33
Sizlere bi konu hakkında danışmak istiyorum. Ablalarım kardeşlerim :)
Şuan işsizim lise sonda okulu bırakmıştım. Açıktan okuyorum şuan. İnternette gezinirken animatör arayanlara rastladım. Doğum günlerinde,anaokullarında palyaço olup çocukların yüzlerini boyayıp,çeşitli aktiviteler yaptırılıyo. 2 saati 50 tl civarında. Yetkili kişiyi aradım pazar günü görüşme ayarladık. Sizce nasıl iş animatörlük? Yaşım 21 bu arada.

Bence gayet rahat gozukuyor, eglenceli de :) nasilsa aciktan okuyorsunuz biraz para kazanirsiniz guzel olur

Valla eger hareketli biriysen senin icin bulunmaz bisey olur cok güzel paralar kazanabilirsin tabi is baglantilari saglam sirketlerde

çocuklarla aran iyiyse ve dinamik biriysen bu işi düşünebilirsin.hem çok zaman almaz,standart çalışma saatleri olmadığı için hem harçlığını çıkarırsın.iş deneyimin de olur, iş hayatını da tanımış olursun bir nebze

Parasi iyiymis valla, kim saatte 25 tl aliyor ki

Evlere gidiliyomuş bu biraz düşündürdü beni. Sonucta güvenilmiyor kimseye bu zamanda.

Ben sana tecrübeli biri olarak anlatayım.Ajans veya Organizasyon şirketini iyi araştır.Güveniilirse çocukları seviyorsan da çalış derim.Severek yaptıgında iş olarak gelmiyor bile.Sen de kaptırıyosun kendini.Evlere de gittim sünnet düğünlerine de ben bi sorun yaşamadım ama dediğim gibi iyi arastır sonucta bazen senı bırakıyorlar bazen kendı ımkanlarınla gıdıyorsun veya organızasyon sahıbı senı aracıyla alması gerekebılıyor.Temkinli olmak gerek yinede...Soruların varsa yardımcı olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…