• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikir verin bana

Tepene attı kaynını da. Yemek , bulasık , camasır aksar diye istemiyor bence..
Bu kadar duygusal adamdı da sen kaynınla otururken niye horul horul uyuyordu :63:
:KK11:düsündükce sinir oluyorum 3 gündür surat asıyorum yatmıyor beni konusturmak icin her yolu deniyor hediye getiriyor

Eski konunu biliyorum eşinle konuş. Sürekli evinizde yatıp kalkan kaynını istemediği söyle. Daha bir kaç aylık evlisiniz adam evinizden çıkmıyor. Böyle devam ederse dönmeyeceğim de.

Surat asmayla düzeliyorsa hic gülme o zaman tavim. Anca yola gelir seninki...
uc gundur gulmuyorum vallahi o gelince kendime is cikartiyorum . :KK48: bu da farketti ben direk memlekete gidecem abinle ucak biletimi kes abisinin yaninda söyledim rengi gidip geldi dedi onu sonrs konusurz ben gelip salonda uyudum beni aksam odaya götürmus sabah sarlmış askm seni cok seviyorum biliyorsun dimi başımı yastıgın altına koydum gitmek istiyorum dedim :110:gözleri kirpkırmızı oldu icim gitti yine konuşmadm

öyle dersem beni göndermez ben gidip bunları söyleyecem

o artk ailesiyle rahat rahat hasretlik gidersin vallahi olmuyor taştım balayına ailesiyle giriyoruz :oops:
valla kardeşiyle takılsin.zaten evliliğini anlamadin ki. sen neyin duygu sömürüsü bu?
tabi sen gidicen,
ev nolcak?
yemek yok temizlik yok çamaşır bulasik...
işine gelmiyodur.bence gitmeden öncede kesin olarak konuş ben anlamadım evliligimden hiç bişey de ha burdayım ha ailemin yanında kararını versin beyfendi

uc gundur gulmuyorum vallahi o gelince kendime is cikartiyorum . :KK48: bu da farketti ben direk memlekete gidecem abinle ucak biletimi kes abisinin yaninda söyledim rengi gidip geldi dedi onu sonrs konusurz ben gelip salonda uyudum beni aksam odaya götürmus sabah sarlmış askm seni cok seviyorum biliyorsun dimi başımı yastıgın altına koydum gitmek istiyorum dedim :110:gözleri kirpkırmızı oldu icim gitti yine konuşmadm
Aferin kız sana adamı aşk böcügü yapıvermissin :KK70:
Çözdün şifresini , bu sekilde devam :nazar:

Tavim iyi kayinvaliden kayinpederin filan bizde gelecegiz demiyolar. Birgun oyle bir konu acarsan sasirmam valla.

Eşinn tuhaf ..
Aileni görmek hakkın ..
Bin git ..
Az özlesin,kıymetini anlasın. .

Tavim ben omrum boyunca burun surtme olayini cozemedim. O konuda hakikaten bisey diyemem sana.

Hayır anlamadigim ne biliyomusun mismocum. . Bu kız hastalıkla ugrasiyorken eşi neden her akşam uyuyomus erkenden. .

ben kendi memleketime gitmek istiyorum buyuk kaynımla bir ay sonra. ailemi cok özledim . eşim izin vermiyor ve 3 gundur konuşmuyorum bana diyorki sen gidecegini söyluyorsun bile sanki beni mezera koyuyorsun gibi bogazım dügümleniyor falan filan benden bi an olsun ayrılmak istemiyormuş .benim gidip dönmeyecegimi sandığı icin mi acaba..... ne yapmalıyım
Ayyy laflara bakkk :KK75::KK75: Seni küçük minnak romantik seni deseydin :KK75::KK75:

Tavim iyi kayinvaliden kayinpederin filan bizde gelecegiz demiyolar. Birgun oyle bir konu acarsan sasirmam valla.
Vallahi gelicez diyorlar buyuk kaynım gidince gelmek istiyorlar hemen bnde tüymek istiyorum evden

Kis niye dil cikariyorsun bana:KK70:

Valla bence ikinizde degismezsiniz. Sen tripcan, o bencil gamsizcan gecer hayatiniz boyle.
He valla haklısın mismo :) mismo ne bu arada senin ismin ne cnm :KK71:

2 ay çokmuş, o sizi bu kadar bırakıp gitse kıyamet kopardı :) 1-2 haftalığına gidilir normalde, eşler memnun olmasa bile aile ziyareti neticede yorum yapması duygu sömürüsü yapması yersiz olmuş..

Kavga mı ettiniz de öyle tepki veriyor ve burnu sürtülsün istiyorsun orası da ayrı tartışılır.

Back
X