he valla cnmBu ne mama diye ağlayan cocuk gibi..?
Git kafanı dinle.. Evlendin evleneli rahat edemedin zaten.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
he valla cnmBu ne mama diye ağlayan cocuk gibi..?
Git kafanı dinle.. Evlendin evleneli rahat edemedin zaten.
Tepene attı kaynını da. Yemek , bulasık , camasır aksar diye istemiyor bence..he valla cnmo gitmeyeceksin diyor ama bakalım
vallahi baska sekil olmayacak sence ne yapim canm burnu sürtünsün
Tepene attı kaynını da. Yemek , bulasık , camasır aksar diye istemiyor bence..
Bu kadar duygusal adamdı da sen kaynınla otururken niye horul horul uyuyordu![]()
degismezmi diyorsun canmTavim ben omrum boyunca burun surtme olayini cozemedim. O konuda hakikaten bisey diyemem sana.
Surat asmayla düzeliyorsa hic gülme o zaman tavim. Anca yola gelir seninki...düsündükce sinir oluyorum 3 gündür surat asıyorum yatmıyor beni konusturmak icin her yolu deniyor hediye getiriyor
o artk ailesiyle rahat rahat hasretlik gidersin vallahi olmuyor taştım balayına ailesiyle giriyoruzsende başka sorunlar varmış megersem
git bacım git sen bosver b..kyla oynasın oda![]()
uc gundur gulmuyorum vallahi o gelince kendime is cikartiyorum .Surat asmayla düzeliyorsa hic gülme o zaman tavim. Anca yola gelir seninki...
Kis niye dil cikariyorsun banadegismezmi diyorsun canm![]()
valla kardeşiyle takılsin.zaten evliliğini anlamadin ki. sen neyin duygu sömürüsü bu?o artk ailesiyle rahat rahat hasretlik gidersin vallahi olmuyor taştım balayına ailesiyle giriyoruz![]()
Aferin kız sana adamı aşk böcügü yapıvermissinuc gundur gulmuyorum vallahi o gelince kendime is cikartiyorum .bu da farketti ben direk memlekete gidecem abinle ucak biletimi kes abisinin yaninda söyledim rengi gidip geldi dedi onu sonrs konusurz ben gelip salonda uyudum beni aksam odaya götürmus sabah sarlmış askm seni cok seviyorum biliyorsun dimi başımı yastıgın altına koydum gitmek istiyorum dedim
gözleri kirpkırmızı oldu icim gitti yine konuşmadm
Tavim ben omrum boyunca burun surtme olayini cozemedim. O konuda hakikaten bisey diyemem sana.
Ayyy laflara bakkkben kendi memleketime gitmek istiyorum buyuk kaynımla bir ay sonra. ailemi cok özledim . eşim izin vermiyor ve 3 gundur konuşmuyorum bana diyorki sen gidecegini söyluyorsun bile sanki beni mezera koyuyorsun gibi bogazım dügümleniyor falan filan benden bi an olsun ayrılmak istemiyormuş .benim gidip dönmeyecegimi sandığı icin mi acaba..... ne yapmalıyım
Vallahi gelicez diyorlar buyuk kaynım gidince gelmek istiyorlar hemen bnde tüymek istiyorum evdenTavim iyi kayinvaliden kayinpederin filan bizde gelecegiz demiyolar. Birgun oyle bir konu acarsan sasirmam valla.
He valla haklısın mismo :) mismo ne bu arada senin ismin ne cnmKis niye dil cikariyorsun bana
Valla bence ikinizde degismezsiniz. Sen tripcan, o bencil gamsizcan gecer hayatiniz boyle.