Fikir verin lütfen !..

bence ortada denemediye bişe yok ama sana bişe diim bence hiç bi kardes abisine bole bi şekilde ihanet edemez yapamaz yani o seni kandırıyodur oyle sewgımı olur sana karsı sevgısı olan adam bu sekılde bi ahlaksızlık yapıda acıklamaz dı bole bişeyi ne olursa olsun içinde yasar o senden yararlanmaya calısıo bence sakın buna izin verme duygularını kontrol et yoksa çok kötü bir duruma düşersin ikisiylede iletişimi kess.

çok karışık bi durum
bence ikisinide bırak derim
senin yüzünden birbirine düşmesinler
anlıyorum kalbe gem vurulmaz ama
senin yüzünden neden 2 kardeş birbirine düşsün ki?

Profilinde Erzurum yazmıyor muydu?:1shok:
Ne çabuk Alamanya ya göç ettin?..:uhm:
Eeee.ınsanoğlu kuş misali di mi?
:jeyyar:

ikiisindende uzaklaşmalısın ... aşk kalbini titretir ve bir çok insan bu duyguyu yaşayamadan ölür gerçek aşkı bulduysa hiç bekleme ama sadece bir heves veya hoşlantıysa boş ver kimsenin canı yanmasın...iyi düşünn..

ay boyle sacma sapan seyler yasayıp da adına ask demeyın yahu
ask ı kırletmeyın rıca edıyorum
sevgılın kardesıne nasıl yan gozle bakabılıyorsun ben bunu anlamıyorum
sevgılının kardesı senın kardesın sayılır
nasıl mıden alabılıyo?
nasıl asık oldum dıyebılıyorsun
ınsan bunu hıssetse aynalara bakamaz yahu.
herseyın her duygunun adı artık ask olmus, ben anlamıyorum sizi.

merhaba arkadaslar. benim ciddi bir sorunum var. nasil basliyacagimi bilmiyorum. sevgilim var su an 5 aydir ve ben sevgilimin erkek kardesine asik oldum. kardesi de biliyor ona karsi hissettiklerimi ve oda beni istiyor. kardesi hic umrunda olmadigini söylüyor. arkadaslar acaba bu beni deniyormu? benneyaptımki

cloudy vallaa allah razi olsun ....

valla şu yorumdan başka bir şey çıkmıyo be güzelim
iki satır yazmışsın başka açıklama yapmamışsın napalım bizde fikir yürüttük
bak en baştada da yorumumu yaptım
eğer ciddiysen söylediklerinde bu senin açıdan hiç iyi bir durum değil
önce abiyle ardından kardeşle çıkmak çok sakat bir durum
hem sen bunu kendine yakıştırıyor musun önce onu bir sor kendine
kardeşinin umrunda değilmiş abisi öyle demişsin
peki ya senin umrunda mı??
insanları bu kadar kolay harcama bence
en iyisi ikisinede güle güle demek
beş aylık sevgiliyken başka birinden hoşlanıyorsan sevgilini yeterince sevmiyorsun demektir
bu hoşlandığın kişide sevgilinin kardeşiyse ve oda bu duruma evet diyorsa
o kardeşte de var bir sorun yarın bi gün aynı şeyi sanada yapabilir demektir
ciddi bir konu özeti istiyorsan benim konuna yorumum budur
yanlış yanlış yanlış...

güzelim bi defa bihter kocasinin yigeniyle birlikte oluyor... ayrica neden böyle seyler hic olmuyormu hayatta saniyorssun ??? daha ne beter seyler oluyor ama demekki senin dünyadan haberin yok...

valla 2 satır yazıp kaybolunca, eğleniyo sandık valla
bihter hakkında ki açıklama için ayrıca teşekkür ederimkaydirigubbakcemile3
evet gerçekten benim dünyadan haberim yokmuşkaydirigubbakcemile3

neyse en azından "daha ne beter şeyler oluyor" dediğine göre, durumunun beter olduğunun farkındasın, bir an için bu durumunu normal karşıladığını sanmıştım:umursamaz:

Son düzenleme:
Bence de her ikisinden de uzak dur..
Çünkü kardeşine aşık olman birşeyi değiştirmeyecek..
Aksine iki kardeşi düşman edersinn!!
Abisinden ayrılıp kardeşiyle çıkmayı düşünmüyorsun herhalde?

Profilinde Erzurum yazmıyor muydu?:1shok:
Ne çabuk Alamanya ya göç ettin?..:uhm:
Eeee.İnsanoğlu kuş misali di mi?
:jeyyar:

Erzurum hicbirzaman yazmiyordu. Bu kiz benim arkadasim. Ikimizde almanya da yasiyoruz.

valla 2 satır yazıp kaybolunca, eğleniyo sandık valla
bihter hakkında ki açıklama için ayrıca teşekkür ederimkaydirigubbakcemile3
evet gerçekten benim dünyadan haberim yokmuşkaydirigubbakcemile3

neyse en azından "daha ne beter şeyler oluyor" dediğine göre, durumunun beter olduğunun farkındasın, bir an için bu durumunu normal karşıladığını sanmıştım:umursamaz:

sen hala olaya inanmiyorsun ama... inanki dogru. ben arkadasiyim. ve bu olayin sahidiyim. Kardesi arkadasim gülo ya mesaj atti cepten. o mesaj i bende gördüm. Arkadasima benim de tavsiyem ikisini de birak.
sevgilisini birakipta kardesi ile birlikte olmaya baslasa bile bu iliskinin sonu olmaz.
Evlenemezsiniz. Aile hayatta kabul etmez.
Sevgilisi arkadasimi cok seviyor. Annesiyle bile tanistirmis.
Insallah burdaki ögütleri dinler... sonun hayirli olsun insallah.

ben arkadasiyim. ve bu olayin sahidiyim. Kardesi arkadasim gülo ya mesaj atti cepten. o mesaj i bende gördüm. Arkadasima benim de tavsiyem ikisini de birak.
sevgilisini birakipta kardesi ile birlikte olmaya baslasa bile bu iliskinin sonu olmaz.
Evlenemezsiniz. Aile hayatta kabul etmez.
Sevgilisi arkadasimi cok seviyor. Annesiyle bile tanistirmis.
Insallah burdaki ögütleri dinler... sonun hayirli olsun insallah.

valla bu ilişkiden bide bi evlilik olursa facianın boyutlarını tahmin bile edemiyorum, diğerlerine hiç bişey olmaz olan arkadaşına olur

Selam arkadaslar... bu kizi bende taniyorum arkadasim olur kendisi.. Yani isi gercekten cok zor. ASk bu akada konar ...da.Hayirlisi olur hakkinda kafani kullan bence... elinden kacirma agbisini zengin bunlar...:teselli: zaten kardeside okadar yakisikli degil.kötükedihüso

Maşallah maşallah ne çok tanıyan varmış bu kızı. Hayırdır Almanya küçük bir yer galiba herkes birbirini tanıyor.:ecrin_bebek:

Selam arkadaslar... bu kizi bende taniyorum arkadasim olur kendisi.. Yani isi gercekten cok zor. ASk bu akada konar ...da.Hayirlisi olur hakkinda kafani kullan bence... elinden kacirma agbisini zengin bunlar...:teselli: zaten kardeside okadar yakisikli degil.kötükedihüso

valla bence verilen en süper akıl buydualkisalkisalkisalkisalkisalkis

Aşk mı???????
Güldürmeyin yahu adamı, ne aşkı. Bu kadarda ayaklar altına almayın aşkı.
Aklı başında biri böyle bir konu açmaz bile.

Back
X