öfff pardon da çok salakça
merhaba arkadaslar. benim ciddi bir sorunum var. nasil basliyacagimi bilmiyorum. sevgilim var su an 5 aydir ve ben sevgilimin erkek kardesine asik oldum. kardesi de biliyor ona karsi hissettiklerimi ve oda beni istiyor. kardesi hic umrunda olmadigini söylüyor. arkadaslar acaba bu beni deniyormu? benneyaptımki
cloudy vallaa allah razi olsun ....
güzelim bi defa bihter kocasinin yigeniyle birlikte oluyor... ayrica neden böyle seyler hic olmuyormu hayatta saniyorssun ??? daha ne beter seyler oluyor ama demekki senin dünyadan haberin yok...
Profilinde Erzurum yazmıyor muydu?:1shok:
Ne çabuk Alamanya ya göç ettin?..:uhm:
Eeee.İnsanoğlu kuş misali di mi?:jeyyar:
valla 2 satır yazıp kaybolunca, eğleniyo sandık valla
bihter hakkında ki açıklama için ayrıca teşekkür ederimkaydirigubbakcemile3
evet gerçekten benim dünyadan haberim yokmuşkaydirigubbakcemile3
neyse en azından "daha ne beter şeyler oluyor" dediğine göre, durumunun beter olduğunun farkındasın, bir an için bu durumunu normal karşıladığını sanmıştım:umursamaz:
ben arkadasiyim. ve bu olayin sahidiyim. Kardesi arkadasim gülo ya mesaj atti cepten. o mesaj i bende gördüm. Arkadasima benim de tavsiyem ikisini de birak.
sevgilisini birakipta kardesi ile birlikte olmaya baslasa bile bu iliskinin sonu olmaz.
Evlenemezsiniz. Aile hayatta kabul etmez.
Sevgilisi arkadasimi cok seviyor. Annesiyle bile tanistirmis.
Insallah burdaki ögütleri dinler... sonun hayirli olsun insallah.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ne yazsaydı iki kardeşten ikincisine göz koydum mu -tatlicadiarzu-
valla bu ilişkiden bide bi evlilik olursa facianın boyutlarını tahmin bile edemiyorum, diğerlerine hiç bişey olmaz olan arkadaşına olur
Selam arkadaslar... bu kizi bende taniyorum arkadasim olur kendisi.. Yani isi gercekten cok zor. ASk bu akada konar ...da.Hayirlisi olur hakkinda kafani kullan bence... elinden kacirma agbisini zengin bunlar...:teselli: zaten kardeside okadar yakisikli degil.kötükedihüso
Selam arkadaslar... bu kizi bende taniyorum arkadasim olur kendisi.. Yani isi gercekten cok zor. ASk bu akada konar ...da.Hayirlisi olur hakkinda kafani kullan bence... elinden kacirma agbisini zengin bunlar...:teselli: zaten kardeside okadar yakisikli degil.kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?