• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Fikir verin lütfen :)

SessizveDerinden

Aşkımın Aşkıyım :)
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2013
325
9
38
Sakarya
Merhaba.Bu konu başlıklarındaki arkadaşlarımın heycanı gibi tatlı bir heycan benide sarmış durumda :) Allah nasip ederse eylül ayı içinde isteme&söz biarada olucak, nişan düşünmüyoruz.evde olacagı ıcın abartılı bır kıyafet dusunmuyorum.zaten heraman sadelıkte şıklık oldugunu düşünenlerdenim.aşağıdaki resimdeki elbisenin siyahını düşünüyorum.ama sizce beline veya tam göğüs altından hafif daraltıp renklı bir kurdela detayı yaptırsam olurmu? yada başa bi fikri olan varsa lütfen söylermisiniz.Tşk ederim şimdiden :)
$1017212_565135830196423_1678022952_n.webp

Elbiseyi cok begendim fakat bence siyah renk olmasin canim, sonucta sözleniyorsun, pudra veya cok acik pembe tonlarinda bir elbise olsa daha iyi olur. Pastel renkler tercih et bence.
Bende nisanimda cok sade bir elbise giymistim, evde oldugu icin abartili olmasini istemedim.

İnce bir kemer olabilir; altın veya gümüş rengi
ya da ayakkabın farklı bir renk olur (ama düz,detaysız olmalı), o rengi de makyajında yahut takılarında vurgularsın.
ama bu dediklerimin hepsini bir anda yapma tabi :)
güzel elbiseymiş, hayırlı olsun..

Elbiseyi cok begendim fakat bence siyah renk olmasin canim, sonucta sözleniyorsun, pudra veya cok acik pembe tonlarinda bir elbise olsa daha iyi olur. Pastel renkler tercih et bence.
Bende nisanimda cok sade bir elbise giymistim, evde oldugu icin abartili olmasini istemedim.

Başka renk olsa daha iyi olurdu canım haklısın tabi ama eğer almışsa madem hareketlendirebiliriz biraz ;)

Merhaba.Bu konu başlıklarındaki arkadaşlarımın heycanı gibi tatlı bir heycan benide sarmış durumda :) Allah nasip ederse eylül ayı içinde isteme&söz biarada olucak, nişan düşünmüyoruz.evde olacagı ıcın abartılı bır kıyafet dusunmuyorum.zaten heraman sadelıkte şıklık oldugunu düşünenlerdenim.aşağıdaki resimdeki elbisenin siyahını düşünüyorum.ama sizce beline veya tam göğüs altından hafif daraltıp renklı bir kurdela detayı yaptırsam olurmu? yada başa bi fikri olan varsa lütfen söylermisiniz.Tşk ederim şimdiden :)
Eki Görüntüle 775153

elbisenin modeli çok hoşmuş ama cnm bence beyaz rengi düğününe özel kullan sözde biraz daha koyu daha iyi gidiyor die düşünüyorum ben hayırlı olsun şimdideen :34:

Pudra yada pembe renkler soluk gosterır belkı benı beyaz tenlıyım :S birde balık etli bi hatunum canım malum siyah favorim hep :)

İnce bir kemer olabilir; altın veya gümüş rengi
ya da ayakkabın farklı bir renk olur (ama düz,detaysız olmalı), o rengi de makyajında yahut takılarında vurgularsın.
ama bu dediklerimin hepsini bir anda yapma tabi :)
güzel elbiseymiş, hayırlı olsun..
Kemer detayını sevmiyorum pek canım ya.belki tek renk bi fiyonk kemer dikriririm belki, erkek arkadaşımın kravatı da aynı renkte olur ne dersin?
elbisenin modeli çok hoşmuş ama cnm bence beyaz rengi düğününe özel kullan sözde biraz daha koyu daha iyi gidiyor die düşünüyorum ben hayırlı olsun şimdideen :34:

tşkler canım..krem rengi ve siyah vardı.başka model beğenmezsem onu alıcam

Son düzenleme:
renk senin tercihine kalmış model güzelmiş yakalarına sıra sıra (aralıklı bir şekilde) inci dikebilirsin ya da diktirebilrsin çok fazla da aksesuar kullanma zaten dantel bir elbise sonra karmaşa olur sade olayım derken rüküş olma :51: kolay gelsin hayırlı olsun şimdiden :nazar:

elbisenin modelini begendim güzel abartılıda degil ama bence beyaz degilde böyle koyu ama güzel bir renk olabilir şarap rengi gibi ya da zümrüt yesili gibi birsey

Teşekkürederim :) Pazartesi elbiseye tekrar bakıcam.Daha denemedimda ama içime sinen elbiseyi bulduğuma inanıyorum.Peki saç nasıl olmalı sizce ?

canım saçına elbiseni aldıktan sonra karar vermelisin, sanırım abartılı şeyleri pek sevmiyosun mesela at kuyruğu yaptırabilirsin(ben öyle yapmıştım) yada dağınık toplatabilirsin :ssz:

canım saçına elbiseni aldıktan sonra karar vermelisin, sanırım abartılı şeyleri pek sevmiyosun mesela at kuyruğu yaptırabilirsin(ben öyle yapmıştım) yada dağınık toplatabilirsin :ssz:

Cancağızım yüzüm yuvarlak olduğu için atkuyruğu ile yanaklarım daha bi tontiş görünücek diye sıcak bakmıyorum.Ama şu modeller çok hoşuma gitti
$kk.webp
$hkl.webp
$dağınık-topuz-saç-modelleri-2.webp

Son düzenleme:
elbise gerçekten çok güzel canım:16:
ama yyorumlara katılıyorum siyah söz için pek uygun olmaz sanki.. olur gerçide daha canlı cıvıl cıvıl renkler giyi..
beyaz veya purda rengi çok güzel bence.
birde elbise zaten dantelli kurdela fln pek oynama derim.. böyle çok güzel,abartılı olur sanki ama giyecek olan sensin canım,içinde keşke kalacağına nasıl istiyosan öyle yap:54:

Eklentiler

• $Ekran Alıntısı.webp
    $Ekran Alıntısı.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 108
  • $Ekran Alıntısı76.webp
    $Ekran Alıntısı76.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 96
  • $Ekran Alıntısı545.webp
    $Ekran Alıntısı545.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 88
1. model sıklıkla yaptırılan saçlardan 2 ve 3 daha güzel bence Allah kolaylık versin :kkk:

Aynen canım 1. model evde kendim kolaylıkla yaparım :)

elbise gerçekten çok güzel canım:16:
ama yyorumlara katılıyorum siyah söz için pek uygun olmaz sanki.. olur gerçide daha canlı cıvıl cıvıl renkler giyi..
beyaz veya purda rengi çok güzel bence.
birde elbise zaten dantelli kurdela fln pek oynama derim.. böyle çok güzel,abartılı olur sanki ama giyecek olan sensin canım,içinde keşke kalacağına nasıl istiyosan öyle yap:54:

Bende öyle düşündüm sonradan, haklısın.Dantel yogunlukta olduğu için fazla abartılı görünür.Bu elbiseyi almaya karar verirsem takı olarak saat ve sade bir küpe düşünüyorum saçım 2.resimdeki gibi olur

2. ve 3. model cok daha güzel canım ama bence o tarz bir elbiseye balerin topuzda hem sade hem şık hemde çok zarif göstere bilir
bu tarz bir model hayırlı olsun canım inşallah hep mutlu olursun :nazar:
Teşekkür ederim canımm ama işte yukardaki msjlarda da dedim bu tarz topuzlar yüzümü çok tombul gösteriyo:14:

Back
X