Fikir verin lütfen

chen123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mart 2016
88
41
38
Arkadaşlar ben küçükken bir hata yaptım bekaretimi kaybettim. Sonra bir erkek arkadaşım oldu bana sahip çıkacağını söyledi yani seviyorduk birbirimizi fakat çok sıkıyordu bu konu yüzünden bana güveni sarsılmisti. Sürekli nerde olduğumu ne yaptığımı rapor ediyordum ona. Zaman içinde kavgalar çoğaldı ben böyle sıkıntıya gelemedim ve ayrıldık. Beni tehdit etmeye başladı bu olayı aileme anlatırım diye ki nitekim anlattı. İşte bu kız bakire değil diye kimse inanmadı işte test yapalım bakire değilse bilin ki bu kız benim tarzında konuştu. Ne yapacağım şuan mahkemelik olduk babam da dövdü onu üstüne buda eklendi. Onu çok seviyorum bana sahip çıkıyor, bu halimle beni önemsiyor, kabul ediyor. İleride evlenmek istiyorum sizce ne olur ailem kabul eder mi offf

bu halinle seni önemseyip tehdit edip tehdidini gerçekleştirdi öyle mi?

Evlenme boyle biriyle
Mahkemelik oldugun adaml,seni tehdit eden, sana santaj yapan adamla evlenilir mi yaaa Allahim akil fikir ver su insanlara

Bu ne yaa bu bakire degil deyip seni ailene sikayet eden bu benim diyen ailenle kavga eden o adamlami evleneceksin yani. Seni bu halinle kabule etmismis... Aklini basina topla daha fazla kendi hayatini ve ailenin hayatini mahvetme

Aman aman ne kadar sevsende boş böyle karakter yoksunu biriyle evlenmeyi düşünme sakınn

Ailem ona karşı çıktı oda işte bana sahip çıktığını göstermeye çalıştı gibi bişey. Kafam çok karışık ne yapacağım

Ailende inanmadıysa bence açıkca anlat durumunu çünkü bu şekilde öğrenilirse seni savunan insanların yüzün kara çıkarırsın böyle bir adamla da evlenilmez ilerde neler yapacağını sen düşün...

YasLarınız kac, sen zamanında bir hata yapmış olabilirsin, aileni bir kez daha üzme sen onların evladısın, mahkemelik olduğun adamla nasıl evleneceksin, baban da dövmüş onu nasıl yüz yüze bakılır ki bir daha
Seni seven böyle sevsin hiç evlenemem diye kendini atese atma..

Sizi ailenize rezil eden, baskilariyla nefes aldırmayan terbiyesiz bir adamla evlenmek mi istiyorsunuz? Babanızdan dayak yemiş bu adam mahkemelik olmuşsunuz sizce her iki tarafta bu saatten sonra birbirine saygı duyar mı? Evlenirseniz ileride perdeleri bile acmaniza izin verilmeyecek belki de şiddet göreceğiniz bir hayata hazırlıklı olun. Geri dönmek gibi bir hata yapmayın lütfen. Kendinizı bu denli değersiz görmenize anlam veremiyorum gerçekten. Böyle bir adamı sevebilmeyi aklim almıyor!

Tüm genç kızlara sesleniyorum. Kendinize göre bir hata yapmış olabilirsiniz lakin kendinize vebali, defolu muamelesi yapmayın. Her şey bir zardan ibaret değil. Sizler kendinizi bu kadar degersizlestirirseniz karşınızdaki adamlar size değer verir mi? Önce kendinizi sevin ki insanlar da sizi sevsin. Sizi istemeyeni siz hiç istemeyin ve en önemlisi kaldıramayacağınız şeyleri yaşamayın. Herkesin yaşadığı kendine kimseyi ilgilendirmez dik durun.

Ne aşk ama yerlere göklere sığmaz bu aşk kesin.
Körmüsün adam belanın ta kendisi.
Bu adam sana dünyayı dar etmezse bende adımı değiştiririm.

Kucukken bekaretini nasil kaybettin? Kac yaşındaydın? Bu önemli su an.
Ayrica boyle biriyle de evlenme salagin onde gideni..

Hönk
Daha sen bu adamı seviyor musun? Bir de evleneceksin he mi?
O zaman sana diyecek laf kalmamış.
Bu adam seni kısıtlamış, güvenmemiş, deyim yerindeyse canına okumuş. Sen dayanamayıp terk ettiğindeyse, koz olarak kullanıp ailene duyurmuş.
Adam sana yapabileceği tüm kötülükleri yapmış.
Ya sen nesne misin de sahiplenileceksin! Kızım insan sahiplenilmez, sen kedi değilsin.
Son olarak sen gerçek misin?
Gerçeksen evlenirsen bu adamla, ömür boyu hesap verirsin, babanın dayağı yerine de bunun dayağını yersin. Hadi geçmiş olsun.

Doktora git ve tedavi ol. Bu ruh hali normal degil. Once kendini tani, durumu anla.

Beni bu halimle kabul etti ne demek?

Bunu soylediginde "bakire degilse benim olacak" cumlesini kurabilen adamla nasil evleneceksin?

Bakire olmaman senin bu tur insanlara mecbur oldugun anlamina gelmez.

Mantikli dusunmeye basla. Gecmiste yaptigin hatanin pesini birak. Geleceğini kurtar.

Geleceğimi Kurtaramıcakmışım gibi geliyor. Mahkemede bakire olmadığım duyulduğu anda, bitecek herşey benim için biliyorum

Oncelikle yaptigin hata degil bunu sakin boyle gorme! Icgudulerinle yaptigin; yemek yemek su icmek gibi olan bir davranis nasil hata olsun.
Hata nedir dersen, boyle bir manyakla hayatini birlestirmektir. Delirdin mi? Sen bu sekilde seni onemseyecek baska birini bulamayacagini mi dusunuyorsun? Biriyle birlikte oldugun icin ezilip buzulursen seni herkes ezer. Once dik dur, sonra bu adami ..iktir et

Gecmis konularina baktim, bana hakaret etti darp etti gibi seyler yazmissin.

Yapisti ayrilamiyorum, kurtulamiyorum demissin.

Simdi evleneyim diyorsun ne tuhaf.

Şu rapor olayından nefret ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…