bu halinle seni önemseyip tehdit edip tehdidini gerçekleştirdi öyle mi?Arkadaşlar ben küçükken bir hata yaptım bekaretimi kaybettim. Sonra bir erkek arkadaşım oldu bana sahip çıkacağını söyledi yani seviyorduk birbirimizi fakat çok sıkıyordu bu konu yüzünden bana güveni sarsılmisti. Sürekli nerde olduğumu ne yaptığımı rapor ediyordum ona. Zaman içinde kavgalar çoğaldı ben böyle sıkıntıya gelemedim ve ayrıldık. Beni tehdit etmeye başladı bu olayı aileme anlatırım diye ki nitekim anlattı. İşte bu kız bakire değil diye kimse inanmadı işte test yapalım bakire değilse bilin ki bu kız benim tarzında konuştu. Ne yapacağım şuan mahkemelik olduk babam da dövdü onu üstüne buda eklendi. Onu çok seviyorum bana sahip çıkıyor, bu halimle beni önemsiyor, kabul ediyor. İleride evlenmek istiyorum sizce ne olur ailem kabul eder mi offf
Arkadaşlar ben küçükken bir hata yaptım bekaretimi kaybettim. Sonra bir erkek arkadaşım oldu bana sahip çıkacağını söyledi yani seviyorduk birbirimizi fakat çok sıkıyordu bu konu yüzünden bana güveni sarsılmisti. Sürekli nerde olduğumu ne yaptığımı rapor ediyordum ona. Zaman içinde kavgalar çoğaldı ben böyle sıkıntıya gelemedim ve ayrıldık. Beni tehdit etmeye başladı bu olayı aileme anlatırım diye ki nitekim anlattı. İşte bu kız bakire değil diye kimse inanmadı işte test yapalım bakire değilse bilin ki bu kız benim tarzında konuştu. Ne yapacağım şuan mahkemelik olduk babam da dövdü onu üstüne buda eklendi. Onu çok seviyorum bana sahip çıkıyor, bu halimle beni önemsiyor, kabul ediyor. İleride evlenmek istiyorum sizce ne olur ailem kabul eder mi offf
HönkArkadaşlar ben küçükken bir hata yaptım bekaretimi kaybettim. Sonra bir erkek arkadaşım oldu bana sahip çıkacağını söyledi yani seviyorduk birbirimizi fakat çok sıkıyordu bu konu yüzünden bana güveni sarsılmisti. Sürekli nerde olduğumu ne yaptığımı rapor ediyordum ona. Zaman içinde kavgalar çoğaldı ben böyle sıkıntıya gelemedim ve ayrıldık. Beni tehdit etmeye başladı bu olayı aileme anlatırım diye ki nitekim anlattı. İşte bu kız bakire değil diye kimse inanmadı işte test yapalım bakire değilse bilin ki bu kız benim olacak tarzında konuştu. Ne yapacağım şuan mahkemelik olduk babam da dövdü onu üstüne buda eklendi. Onu çok seviyorum bana sahip çıkıyor, bu halimle beni önemsiyor, kabul ediyor. İleride evlenmek istiyorum sizce ne olur ailem kabul eder mi offf
Arkadaşlar ben küçükken bir hata yaptım bekaretimi kaybettim. Sonra bir erkek arkadaşım oldu bana sahip çıkacağını söyledi yani seviyorduk birbirimizi fakat çok sıkıyordu bu konu yüzünden bana güveni sarsılmisti. Sürekli nerde olduğumu ne yaptığımı rapor ediyordum ona. Zaman içinde kavgalar çoğaldı ben böyle sıkıntıya gelemedim ve ayrıldık. Beni tehdit etmeye başladı bu olayı aileme anlatırım diye ki nitekim anlattı. İşte bu kız bakire değil diye kimse inanmadı işte test yapalım bakire değilse bilin ki bu kız benim olacak tarzında konuştu. Ne yapacağım şuan mahkemelik olduk babam da dövdü onu üstüne buda eklendi. Onu çok seviyorum bana sahip çıkıyor, bu halimle beni önemsiyor, kabul ediyor. İleride evlenmek istiyorum sizce ne olur ailem kabul eder mi offf
Geleceğimi Kurtaramıcakmışım gibi geliyor. Mahkemede bakire olmadığım duyulduğu anda, bitecek herşey benim için biliyorumDoktora git ve tedavi ol. Bu ruh hali normal degil. Once kendini tani, durumu anla.
Beni bu halimle kabul etti ne demek?
Bunu soylediginde "bakire degilse benim olacak" cumlesini kurabilen adamla nasil evleneceksin?
Bakire olmaman senin bu tur insanlara mecbur oldugun anlamina gelmez.
Mantikli dusunmeye basla. Gecmiste yaptigin hatanin pesini birak. Geleceğini kurtar.
Arkadaşlar ben küçükken bir hata yaptım bekaretimi kaybettim. Sonra bir erkek arkadaşım oldu bana sahip çıkacağını söyledi yani seviyorduk birbirimizi fakat çok sıkıyordu bu konu yüzünden bana güveni sarsılmisti. Sürekli nerde olduğumu ne yaptığımı rapor ediyordum ona. Zaman içinde kavgalar çoğaldı ben böyle sıkıntıya gelemedim ve ayrıldık. Beni tehdit etmeye başladı bu olayı aileme anlatırım diye ki nitekim anlattı. İşte bu kız bakire değil diye kimse inanmadı işte test yapalım bakire değilse bilin ki bu kız benim olacak tarzında konuştu. Ne yapacağım şuan mahkemelik olduk babam da dövdü onu üstüne buda eklendi. Onu çok seviyorum bana sahip çıkıyor, bu halimle beni önemsiyor, kabul ediyor. İleride evlenmek istiyorum sizce ne olur ailem kabul eder mi offf
Şu rapor olayından nefret ediyorumArkadaşlar ben küçükken bir hata yaptım bekaretimi kaybettim. Sonra bir erkek arkadaşım oldu bana sahip çıkacağını söyledi yani seviyorduk birbirimizi fakat çok sıkıyordu bu konu yüzünden bana güveni sarsılmisti. Sürekli nerde olduğumu ne yaptığımı rapor ediyordum ona. Zaman içinde kavgalar çoğaldı ben böyle sıkıntıya gelemedim ve ayrıldık. Beni tehdit etmeye başladı bu olayı aileme anlatırım diye ki nitekim anlattı. İşte bu kız bakire değil diye kimse inanmadı işte test yapalım bakire değilse bilin ki bu kız benim olacak tarzında konuştu. Ne yapacağım şuan mahkemelik olduk babam da dövdü onu üstüne buda eklendi. Onu çok seviyorum bana sahip çıkıyor, bu halimle beni önemsiyor, kabul ediyor. İleride evlenmek istiyorum sizce ne olur ailem kabul eder mi offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?