Fikir verin lütfen!!

MavimisalixK

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2016
32
18
3
Ben bi senelik nişanlıyım .nişanlıdığımız aralar yani nişanlandığımız ilk uç dört ay telefonunu kontrol etmem için veriyordu face şifresini telefon kilit ekranını felan hep biliyordum .Nişanlandığı mız da facesindeki bütün kızları temizledim .bu arada görücü usulü nişanlandık.sadece erkek arkadaşları kaldı .Aradan bi ay felan geçtikden sonra face şifresini değiştirdi .bu arada facesinin isminin yanında adım yazıyodu onuda silmiş.bu öğrendiğimde facesinin şifresini tekrar istedim vermedi ki hala vermiyo.facede nişanlı olarak da yapmadı. Ekran şifresini de bilmiyorum her konuyu açtığımda yeminliyim telefonu eline bile vermem diyo .sizce ne yapmalıyım nasıl kontrol edebilirim telefonunu. Bu arada lütfen ayrıl gitsin gibi cevaplar vermeyin .emek verdim koskoca bi senem o benim kimseye kaptırmaya niyetim yok!!

Yeminliyim verememmis hadisin ordan kandiricak baska birini bulsn demekki capkinlik pesinde kosuyo bacim bunun baska nedeni olabilir mi snce suna bak cin gbi masallah nisanlin dikkat et senide atmasin basindan gozunu dort ac ozaman bisekilde neler yaptigini ogrenmeye clis bz burdan ne fikir vereblrz vermiyorum diyomus iste sifreyi snn hissetmen lazm kizlar hsseder cnku boyle seyleri

o benim kimseye kaptırmaya niyetim yok!!

Bunu iyi dediniz, tüm KK aç kurtlar gibi bekliyordu çünkü kapmak için.

Telefonunu kontrol etmek istiyorsanız demek ki güvenmiyorsunuz, tüm hayatınız takipte geçecek. Size iyi eğlenceler.

O benim kimseye kaptırmaya niyetim yok !!!
diyerek zaten adam gider elinden belli ki çok sıkıyosun o da göstermek istemiyo. aranızdaki sevgi saygı güven varsa bunlar dert edilecek şeyler değil.

Yeminliyim vermem dediğine göre aranizda bu konuyla ilgili bir şey mi geçti ?
Mesela sifreyi bilirken açtınız girdiniz olmadik birini kiskandiniz kavga ettiniz olay çıktı durduk yere o da bir daha yasanmamasi için böyle davraniyor
Sadece örnek verdim bunu.
Bir de nisanlandiktan sonra facesindeki bütün kızları silmeniz doğru bir davranış değil.
Benim de facemde ilkokuldan üniversiteye kadar erkek arkadaslarim var aynisu bana yapilsa hoslanmam.
Ben nisanlimdan sifre vs istemem ayrica güvenirim yapmayacağına emin olurum ki bu yola girebileyim.
Yoksa acabalarla yaşanmaz.

Bunu iyi dediniz, tüm KK aç kurtlar gibi bekliyordu çünkü kapmak için.

Telefonunu kontrol etmek istiyorsanız demek ki güvenmiyorsunuz, tüm hayatınız takipte geçecek. Size iyi eğlenceler.
kimseye kaptirmaya niyetin yok ama bence çoktan kaptırmışsın yoksa niye köşe bucak adam telefonu kaçırsın. Ha bir de kimse seni 12 aylık sevgilini kapmak icin sırada beklemiyir cicimm
Cicimm sevgili değil nişanlı .bu arada kimsenin benim olan bişey için sıraya girme ihtimali gibi bişey bile olamazzz

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim .evet facesine sürekli girip çıktığım ve sadece erkek arkadaşları olduğu için rahatsız oldu bunun için vermiyo.bidaha senden habersiz girmiyicem desem de vermiyo şifreyi

Benim bir arkadaşım yapmıştı bunu bana. Kız arkadası silmiş beni facebooktan. Adam süklüm püklüm özür dilemişti benden çok kıskanç seni kıskandı. Fiziğini vesaire kıskandı diye ezilip büzüldüydü. İtifat mı hakaret mi hala anlamlandırabilmiş değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…