- 15 Ekim 2016
- 32
- 18
- 3
- Konu Sahibi MavimisalixK
-
o benim kimseye kaptırmaya niyetim yok!!
Bunu iyi dediniz, tüm KK aç kurtlar gibi bekliyordu çünkü kapmak için.
Telefonunu kontrol etmek istiyorsanız demek ki güvenmiyorsunuz, tüm hayatınız takipte geçecek. Size iyi eğlenceler.
Cicimm sevgili değil nişanlı .bu arada kimsenin benim olan bişey için sıraya girme ihtimali gibi bişey bile olamazzzkimseye kaptirmaya niyetin yok ama bence çoktan kaptırmışsın yoksa niye köşe bucak adam telefonu kaçırsın. Ha bir de kimse seni 12 aylık sevgilini kapmak icin sırada beklemiyir cicimm
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim .evet facesine sürekli girip çıktığım ve sadece erkek arkadaşları olduğu için rahatsız oldu bunun için vermiyo.bidaha senden habersiz girmiyicem desem de vermiyo şifreyiYeminliyim vermem dediğine göre aranizda bu konuyla ilgili bir şey mi geçti ?
Mesela sifreyi bilirken açtınız girdiniz olmadik birini kiskandiniz kavga ettiniz olay çıktı durduk yere o da bir daha yasanmamasi için böyle davraniyor
Sadece örnek verdim bunu.
Bir de nisanlandiktan sonra facesindeki bütün kızları silmeniz doğru bir davranış değil.
Benim de facemde ilkokuldan üniversiteye kadar erkek arkadaslarim var aynisu bana yapilsa hoslanmam.
Ben nisanlimdan sifre vs istemem ayrica güvenirim yapmayacağına emin olurum ki bu yola girebileyim.
Yoksa acabalarla yaşanmaz.
Benim bir arkadaşım yapmıştı bunu bana. Kız arkadası silmiş beni facebooktan. Adam süklüm püklüm özür dilemişti benden çok kıskanç seni kıskandı. Fiziğini vesaire kıskandı diye ezilip büzüldüydü. İtifat mı hakaret mi hala anlamlandırabilmiş değilimYeminliyim vermem dediğine göre aranizda bu konuyla ilgili bir şey mi geçti ?
Mesela sifreyi bilirken açtınız girdiniz olmadik birini kiskandiniz kavga ettiniz olay çıktı durduk yere o da bir daha yasanmamasi için böyle davraniyor
Sadece örnek verdim bunu.
Bir de nisanlandiktan sonra facesindeki bütün kızları silmeniz doğru bir davranış değil.
Benim de facemde ilkokuldan üniversiteye kadar erkek arkadaslarim var aynisu bana yapilsa hoslanmam.
Ben nisanlimdan sifre vs istemem ayrica güvenirim yapmayacağına emin olurum ki bu yola girebileyim.
Yoksa acabalarla yaşanmaz.
Senin olduguna eminsen sıkıntı yok cicimmCicimm sevgili değil nişanlı .bu arada kimsenin benim olan bişey için sıraya girme ihtimali gibi bişey bile olamazzz
Kıskancım hemde bayaaFacesindeki bütün hatunları silmek nedir yaaa.
Fatma teyzesini,ayşe yengesini falan da mı sildiniz yaani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?