Fikir verin lütfen!!

Bu sosyal aglarda kiz silmek cok mantiksiz ve sifresini ogrenmek evleneceginiz insana guvenin bence resmen yasak istek dogurura getiriyosunuz.yapmasada yapasi gelir bu kisitlamayla.bak evlencegin insani kisitlamak ocin evlenmiyosun sen asiri davrandigin icin belki boyle yapiyor bence uzerine gitme zaten yapiyorsa bi hata cikar kokusu

Aynen katılıyorum en başta prensibi olsa kimse özel hayatıma karisamaz dese anlarım başta verip sonra vermemek kafa karıştırıyor

Aynen bilirsin bazı insanlar kati suretle karıştırmaz ama şimdi ne değişti?

Belki de bu kıza açıkça nişan atalım seni sildim demek istiyor.Belki kendi nişan atarsa kızın ailesinin tepkisinden korkup kızın anlamasını istiyor. İnsan neden durup dururken nişanlı kısmını kaldırsın?

Nişanlınıza sormadan kişi listesindekileri silerseniz değiştirir tabi şifreyi, ama isminizi kaldırması her yere tekrar şifre koyması düşündürücü. Kaptırmayayım derken kaptırmış olmayasın nişanlını?

Yahu şifreyi vermiyo , senin ismini siliyo,nisanli durumu yapmıyo, senin face acmanı da istemiyo adam baya kandırıyo seni
Sende bunun farkında oldugun icin burdaki yorum yapanlara saldırip hırsını atiyosun
Yazdıkların çok terbiyesizce
Ayrıca koooooskocaman 1 yıl vermişsin ya bir ömürden uzun mu yani

Kim ayrıl gitsin yorumu yapar ki bu durumda. Bence siz adamı biraz rahat bırakın nefes alsın nikah kıyılmadan kaçıracaksınız yoksa elinizden. Millet de kapmak için kuyrukta değildir nişanlınızı bu kadar boğmayın. Face şifresi istemek falan nedir ya lisede kalmadı mı bunlar hala ?

Kaptırma kimseye sakın yakmasın kimsenin canını koy iç cebine orda kalsın

Ayy bir de o silinenler sana ne bilenmislerdir nisanlinin beynine ne giriyorlardir simdi uufff.
Boyle kiskanc insanla omur mu gecer saga bakma sola bakma surekli kontrol altinda tutmaya calisacak seni telefonunu karistiracak yeri gelecek takip edecek senin yerinde olsam fazla zaman gecirmeden ayrilirdim diye.
Ki bunlari soyleyen olmasa bile herseyin oldugu gibi kiskancligin da sizin ki gibi hastalik derecesinde olani bogar kacirirsin.kimse bu sekilde elde tutulamaz.

Seni terkedecek malesef kendini hazirla benim benim nedir senin malinmi adam nisanlisin ben im suanda girustugum kisi daha once nisanlanip ayrilmis hic bir seyin garantisi yok ki yillarca evli emek vermis insanlar ayriliyor

her gün yüz yüze bakılan arkadaşları sırf kıskançlıktan dolayı takipten çıkarmayı saçma buluyorum, kadını faceden instagramdan çıkarıyorsun, ertesi gün adam işyerine onun yanına gidiyor. saçma.

ama burda o adamın yaptığı da yanlış. aslında hiç açıklama yapmaması gerekir, konuyu bile açmaması gerekir. karşıdaki kişi sorarsa ya bi bahane uydurur, ya da ''sevgilim/ nişanlım/ eşim biraz kıskanç tüm kadınları çıkardım'' der geçer.

ya o kadının sizi takipten çıkarmasına izin vermeyecek, bunu yapmasını tamamiyle engelleyecek, meseleyi onunla halledecek. ya da kadına ağzını açamıyorsa, sümsük sümsük kadının sizi takipten çıkarmasına izin veriyorsa, size gelipte hayatına aldığı insanı kötüleyip yerden yere vurmayacak.

ben burda bu iş arkadaşınızı daha karaktersiz gördüm. bu mesele hayatına aldığı insanla kendisi arasında halletmesi gereken bir mesele. size gelipte böyle cümleler sarfederek hayatındaki insanı daha da küçük düşürmesi tamamen yanlış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…