- 23 Kasım 2014
- 517
- 352
- 53
- Konu Sahibi MavimisalixK
-
Bu sosyal aglarda kiz silmek cok mantiksiz ve sifresini ogrenmek evleneceginiz insana guvenin bence resmen yasak istek dogurura getiriyosunuz.yapmasada yapasi gelir bu kisitlamayla.bak evlencegin insani kisitlamak ocin evlenmiyosun sen asiri davrandigin icin belki boyle yapiyor bence uzerine gitme zaten yapiyorsa bi hata cikar kokusuBen bi senelik nişanlıyım .nişanlıdığımız aralar yani nişanlandığımız ilk uç dört ay telefonunu kontrol etmem için veriyordu face şifresini telefon kilit ekranını felan hep biliyordum .Nişanlandığı mız da facesindeki bütün kızları temizledim .bu arada görücü usulü nişanlandık.sadece erkek arkadaşları kaldı .Aradan bi ay felan geçtikden sonra face şifresini değiştirdi .bu arada facesinin isminin yanında adım yazıyodu onuda silmiş.bu öğrendiğimde facesinin şifresini tekrar istedim vermedi ki hala vermiyo.facede nişanlı olarak da yapmadı. Ekran şifresini de bilmiyorum her konuyu açtığımda yeminliyim telefonu eline bile vermem diyo .sizce ne yapmalıyım nasıl kontrol edebilirim telefonunu. Bu arada lütfen ayrıl gitsin gibi cevaplar vermeyin .emek verdim koskoca bi senem o benim kimseye kaptırmaya niyetim yok!!
Aynen katılıyorum en başta prensibi olsa kimse özel hayatıma karisamaz dese anlarım başta verip sonra vermemek kafa karıştırıyor
Kaptırma kimseye sakın yakmasın kimsenin canını koy iç cebine orda kalsınBen bi senelik nişanlıyım .nişanlıdığımız aralar yani nişanlandığımız ilk uç dört ay telefonunu kontrol etmem için veriyordu face şifresini telefon kilit ekranını felan hep biliyordum .Nişanlandığı mız da facesindeki bütün kızları temizledim .bu arada görücü usulü nişanlandık.sadece erkek arkadaşları kaldı .Aradan bi ay felan geçtikden sonra face şifresini değiştirdi .bu arada facesinin isminin yanında adım yazıyodu onuda silmiş.bu öğrendiğimde facesinin şifresini tekrar istedim vermedi ki hala vermiyo.facede nişanlı olarak da yapmadı. Ekran şifresini de bilmiyorum her konuyu açtığımda yeminliyim telefonu eline bile vermem diyo .sizce ne yapmalıyım nasıl kontrol edebilirim telefonunu. Bu arada lütfen ayrıl gitsin gibi cevaplar vermeyin .emek verdim koskoca bi senem o benim kimseye kaptırmaya niyetim yok!!
Hahahhaha yarildimAbooo.. Kimsenin kapmaya niyeti yok bacim azcık rahatla bu ne !
Ya gecen bizim sirkette bir cocuk var
Onun kiz arkadasi da beni insta da takipten cikarmis.
Geldi cocuk kendisi soyledi ben farkinda bile degildim.
Boyle yapiyorsunuz yaa o adamlar gelip
Nasil ozur diliyorlar biliyor musunuz
-ya sormaa anlamiyor rahatsiz.
-bende anlamadim bisey artik ne kuruyorsa.
-yok yaa zaten boyle devam ederse olmaz bu is.
Atiyorlar ama atarken sizi de bir guzel gomuyorlar
Cunku yuz yuze bakiyoruz..
Sorun sizde degil tamamen onda ya getirmek zorunda hissediyorlar kendilerini.
Bence hem onlari hem kendinizi
Garip bir duruma sokuyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?