- 18 Ekim 2014
- 7.866
- 36.365
- 748
- Konu Sahibi MavimisalixK
Konunu baştan sona oku. Kim daha saçma görHe canım he sen bu mantığınla dur .Bayan saçmalık

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konunu baştan sona oku. Kim daha saçma görHe canım he sen bu mantığınla dur .Bayan saçmalık
Bu arada KİB :)He canım he sen bu mantığınla dur .Bayan saçmalık
Senin banlanasın var yine
Seninlen gurur duyuyorum bayan guru![]()
1 senelik görücü usulü iliskide ne emeği verdin telefon şifresini öğrenip kızları mı sildin mesela?
Adam kendine görücü usulü olmadan eş bile bulamamış ya kim napsın sizin nişanlınızı![]()
Ayyy ben üşendiydim kız onaNişanlınız aynısını size yapıyor mu? Bu hareketler, kısıtlamalar karşılıklı mı yani?
Bu arada KİB :)
Konuyu niye değiştirdiniz?ay felan geçtikden sonra face şifresini değiştirdi .bu arada facesinin isminin yanında adım yazıyodu onuda silmiş.bu öğrendiğimde facesinin şifresini tekrar istedim vermedi ki hala vermiyo.facede nişanlı olarak demek verdim
Değil mi ya+1
Adamın alıcısı olsa zaten görücü usülüne kalmazdı. Konu sahibesi boşuna kaptılar kapacaklar modunda. Kapan olsaydı çoktaaan kapardı zaten.
Canım senin arkadaşının sevgilisinin seni takipden çıkarması beni ilgilindirmez.Bana konuşuyosa herkese susacak
Cicimm sevgili değil nişanlı .bu arada kimsenin benim olan bişey için sıraya girme ihtimali gibi bişey bile olamazzz
Son cümle evli ,hamile bayanlara bile çözüm yoluna gitmeden ayrıl yada boşan gitsin kelimesine sinir olduğum için .tabi ki ayrılma boşan ma olur anlaşamıyorsan ama .önce bi sorun çözülmeye bakılmalı
Aynen katılıyorum en başta prensibi olsa kimse özel hayatıma karisamaz dese anlarım başta verip sonra vermemek kafa karıştırıyorOooo yandı gülüm keten helva. Geçmiş olsun bacım.
Sağlam bir kavga çıkacak belli. Ne demek şifreleri bir anda değiştir, adını kaldır, nişanlı bölümünü değiştir.
Vay ki ne vayy..
Acaba bir şey var mı falan deme. VAR.
Evlendikten sonra başlayanı duydum da daha nişanlandıktan hemen sonra başlayan... Kişiliklik resmen.
Ama siz görücü usulü nişan yaptıysanız altından neler çıkar Allah bilir. Belki de eskiden çok sevdiği bir sevgilisi vardır tekrar görüşmeye başlamıştır belki yeni bir şeyler.
Ne var bilmiyorum ama var. Hiçbir erkek bunları durup dururken yapmaz.