• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikir verin lütfen!!

Ya gecen bizim sirkette bir cocuk var
Onun kiz arkadasi da beni insta da takipten cikarmis.
Geldi cocuk kendisi soyledi ben farkinda bile degildim.
Boyle yapiyorsunuz yaa o adamlar gelip
Nasil ozur diliyorlar biliyor musunuz
-ya sormaa anlamiyor rahatsiz.
-bende anlamadim bisey artik ne kuruyorsa.
-yok yaa zaten boyle devam ederse olmaz bu is.

Atiyorlar ama atarken sizi de bir guzel gomuyorlar
Cunku yuz yuze bakiyoruz..
Sorun sizde degil tamamen onda ya getirmek zorunda hissediyorlar kendilerini.

Bence hem onlari hem kendinizi
Garip bir duruma sokuyorsunuz.

Canım senin arkadaşının sevgilisinin seni takipden çıkarması beni ilgilindirmez.Bana konuşuyosa herkese susacak

1 senelik görücü usulü iliskide ne emeği verdin telefon şifresini öğrenip kızları mı sildin mesela?
Adam kendine görücü usulü olmadan eş bile bulamamış ya kim napsın sizin nişanlınızı:-)

+1
Adamın alıcısı olsa zaten görücü usülüne kalmazdı. Konu sahibesi boşuna kaptılar kapacaklar modunda. Kapan olsaydı çoktaaan kapardı zaten.

ay felan geçtikden sonra face şifresini değiştirdi .bu arada facesinin isminin yanında adım yazıyodu onuda silmiş.bu öğrendiğimde facesinin şifresini tekrar istedim vermedi ki hala vermiyo.facede nişanlı olarak demek verdim
Konuyu niye değiştirdiniz?
Güzeldi "kimseciklere kaptırmam falan" .

+1
Adamın alıcısı olsa zaten görücü usülüne kalmazdı. Konu sahibesi boşuna kaptılar kapacaklar modunda. Kapan olsaydı çoktaaan kapardı zaten.
Değil mi ya :KK48:
Muhtemelen konu sabibi de güç bela buldu da sevgilim var diye napacağını şaşırmış yazık
Eve kapat konu sahibi eve kapat

Iyyy.Kusura bakma ama benim bu sekilde bi akrabamin face inden silinmisligim vardir.Kizdan igrendim.
Napiyosun canim sen?Aldatmaya niyeti olan her turlu yapar.Bu sekilde kimseyi elinde tutamazsin.Haa guven vermiyorsa zaten kafese koysan mutlu olamazsin

Gorucu usulunu niye elestriyosunz simdi ben onu anlamadm bende oyle istiyorm bu benim manita bulamadigimdan deil benim oyle istedigimden kaynakli cocukta oyle istemistir belkide yok kiz bulamamis yorumlari sacma
Konu sahibide sizde sacmalamayin yapick olan her turlu yapar ayyy ben cok kiskancim olmazzz triplerinden cikin facede kiz arkadasi olunca noluyosa

Cicimm sevgili değil nişanlı .bu arada kimsenin benim olan bişey için sıraya girme ihtimali gibi bişey bile olamazzz

Son cümle evli ,hamile bayanlara bile çözüm yoluna gitmeden ayrıl yada boşan gitsin kelimesine sinir olduğum için .tabi ki ayrılma boşan ma olur anlaşamıyorsan ama .önce bi sorun çözülmeye bakılmalı

Gerçekten sevgilinin ard niyetli olduğuna inanmıyorum

Ama sevgilinden bir " mal " gibi bahsettiğin için " keşke benim olsaydı " mantığıyla hareket edip bu noktaya nasıl geldiğini kestirmek zor olmuyor

Onun sayfasindan onun izni olmadan kimseyi cikaramazsin (!)

Buna özel hayata müdahale diyorlar. Ve bu konuda yardım istediğin için de pek gönüllü değilim açıkçası...

Bu güne kadar kimseye kolay kolay boşan yorumunu yazmadım. Ama sen sevgilin olan bir adama; - yani " gelin ata binmiş ya nasip " demiş bir zihniyetle yetiştirilen bir ata mirasinda- henüz evli bile olmadan " kendi malım " dersen...

Gün gelir o " mal kaybı " seni depresyona sokar....

Oooo yandı gülüm keten helva. Geçmiş olsun bacım.

Sağlam bir kavga çıkacak belli. Ne demek şifreleri bir anda değiştir, adını kaldır, nişanlı bölümünü değiştir.

Vay ki ne vayy..

Acaba bir şey var mı falan deme. VAR.

Evlendikten sonra başlayanı duydum da daha nişanlandıktan hemen sonra başlayan... Kişiliklik resmen.

Ama siz görücü usulü nişan yaptıysanız altından neler çıkar Allah bilir. Belki de eskiden çok sevdiği bir sevgilisi vardır tekrar görüşmeye başlamıştır belki yeni bir şeyler.

Ne var bilmiyorum ama var. Hiçbir erkek bunları durup dururken yapmaz.

Oooo yandı gülüm keten helva. Geçmiş olsun bacım.

Sağlam bir kavga çıkacak belli. Ne demek şifreleri bir anda değiştir, adını kaldır, nişanlı bölümünü değiştir.

Vay ki ne vayy..

Acaba bir şey var mı falan deme. VAR.

Evlendikten sonra başlayanı duydum da daha nişanlandıktan hemen sonra başlayan... Kişiliklik resmen.

Ama siz görücü usulü nişan yaptıysanız altından neler çıkar Allah bilir. Belki de eskiden çok sevdiği bir sevgilisi vardır tekrar görüşmeye başlamıştır belki yeni bir şeyler.

Ne var bilmiyorum ama var. Hiçbir erkek bunları durup dururken yapmaz.
Aynen katılıyorum en başta prensibi olsa kimse özel hayatıma karisamaz dese anlarım başta verip sonra vermemek kafa karıştırıyor

Back
X