- 9 Şubat 2019
- 2.884
- 5.569
- 108
Saksı değilim benNeden kaktüs?
Neden saksı degil de kaktüs dediniz?
Bir de oncesinde sorun mu oldu neden bu sekilde davranıyor? Baskasinin esi ile kıyasta yanlıs.
~Erol Büyükburç~
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saksı değilim benNeden kaktüs?
Bir de oncesinde sorun mu oldu neden bu sekilde davranıyor? Baskasinin esi ile kıyasta yanlıs.
Benim de çok haz etmediğim konu, toplum içinde biraz daha dikkat etmek gerekiyor veya bende çok takılıyorum, benzer bir konu bizde de yaşandı geçen gün. Eşimin iş arkadaşının düğününe gittik, arabada kolonyamı unutmuşum almaya gitti ama dakikalarca gelmedi neymiş yolda birine denk gelmiş konuşmuşlar falan. Beni neden tek bırakıyorsun kimseyi tanımıyorum diye biraz surat yaptım. Salondan çıkarkende önden önden gidiyor ben arkasından gidiyorum. Eve gidince söylendim biraz o da farketti tuhaflığı aa dikkat etmedim ben geliyorsun diye ilerledim falan dedi. Sizin şimdi eşinizin ve sizin karakterinizi bilmiyorum ama bence rahatsız olduğunuz konuları konuşmanızda fayda var kavga etmeden, lütfen bi dahakine dikkat et ben kendimi kötü hissediyorum şeklinde bir konuşma yapabilirsiniz, canınızı sıkmayınDün düğüne gittik.esim olcak insan kaktüs diye yanında götürmüş beni.evli arkadaşıyla beraber gittik.adam karısını tanitiyo masaya gelenlere eşim diye benimki kendi guluyo kendi konusuyo.ben gelenlere merhaba diyorum ama kim bilmiyorum bile esimin umru degil.bide gitmiş adamla dibine oturdu adam karısıyla oturuyo ben eşimden baya uzak sandalyede.mesaj attım yanıma gel uzaktasın milletin içinde felan diye.taki takilicak arkadaşı eşiyle kalktı takmaya ben daha çok tanıdığın halde düğün sahibini eşim bana demeden kalktı bekliyo sırada.isaret ettim gel diye geldi yanima ha noldu diye ben kaktüs muyum burda hiç biseye çağırmiyosun.fotografi arkadaşlarınla mı cekilcen dedim. Ya ben çağırgan el edince gel felan diyo. Arkadaşı takti geldi bana diyo ki sen de gitsene onun bile tuhafına gitti.ben benimki nerde onu mu takip edim 2 cocugumu.trip attım şimdi adam bende güçlü ve hakli sanki.eve geldik hiç konuşmadık 4.gündeyz. Ailesinin ortamında da değer verdiğini göstermez.konusmaya pek katmaz. O kadar morelim bozuk ki.bide kadın gibi günlerce konuşmaz yer değiştirdik resmen. Moral verin bana . Ilk adimi kim atsin sizce . Nasil bi tavir sergiliyim?
Sözde özel günlerimde hediye alır. Bitanem hayatımli konuşur . Ama çok üstüne gidim kulakları duymaz konuştuklarını. Bende bağırırsam şiddete kadar gider . . Sizin cümleniz tam özet olmuş sadece anneyim gözündeSize şiddet uygulamış birinden size saygı göstermesini bekliyorsunuz?
Adamın saygısı sevgisi olsa zaten şiddet uygulamazdı en başta...Şiddeti affeden kadınların, kocalarından normal insani davranışlar beklemesi garip..
Adam vuruyor, karşıdaki kadın onunla yaşamaya devam ediyor, tabiki saygısı kalmaz...Sınırlarınız hiç yokki...O kendi arkadaşınım düğününe kendince katılmış, başka ortamlarda da öyledir zaten..Çocukların annesi sıfatından başka sıfatınız yok bence
Aslında yeni yeni farkına varıyorum beni yok saymalarini belki de . Bide giderek artıyo gibi. Çocuklara adamış benim yerime kendini sanki . Ben ilgisiz kalınca bazen ağlayarak bazen kavga ederek çok söyledim. Içimde bırakmam pek biseyi belki bunu kullanıyoEş sizin eşiniz. Huylarını siz biliyorsunuz. Normalde süperdi de aniden düğünde böyle yapası mı gelmiş??
Normalde küsünce kim adım atıyor?
Bazen öyle konular açılıyor ki ne diyeceğimi bilemiyorum. Biz de yaşıyoruz küslük anlaşmazlık falan bi şekilde geçiyor. Burdakiler nasıl yorum yapsın tek bir olay üzerine.![]()
Siz gidin yanına neden bu kibirli haliniz?O an öyle söyledim . Önceden çok şey yaşattı affettim. çok konuştum bana değer verdiğini göster felan diye. Belki bu yaşattıklarını hala unutamadigimdan fazla tepki mı veriyorum yoksa gerçekten beni artık hafife mı aliyo anlamıyorum
Çok moral bozucu bir durum. Ben sizi sonuna kadar haklı buldum. Ama işte bazı kocalar böyle. Onları lafla sözle değiştirmek çok çok zor. Dışarıda başkalarına süper düşünceli, naif kocalar eşlerine tam bir odun. Maalesef değişmeleri de zor.Bence barışmak için gayret sarfetmeyin. Yoksa hepten kendini saklı sanacak. Böyle yaptığı sürece siz de onu yok sayın. İnceldiği yerden kopsun.Dün düğüne gittik.esim olcak insan kaktüs diye yanında götürmüş beni.evli arkadaşıyla beraber gittik.adam karısını tanitiyo masaya gelenlere eşim diye benimki kendi guluyo kendi konusuyo.ben gelenlere merhaba diyorum ama kim bilmiyorum bile esimin umru degil.bide gitmiş adamla dibine oturdu adam karısıyla oturuyo ben eşimden baya uzak sandalyede.mesaj attım yanıma gel uzaktasın milletin içinde felan diye.taki takilicak arkadaşı eşiyle kalktı takmaya ben daha çok tanıdığın halde düğün sahibini eşim bana demeden kalktı bekliyo sırada.isaret ettim gel diye geldi yanima ha noldu diye ben kaktüs muyum burda hiç biseye çağırmiyosun.fotografi arkadaşlarınla mı cekilcen dedim. Ya ben çağırgan el edince gel felan diyo. Arkadaşı takti geldi bana diyo ki sen de gitsene onun bile tuhafına gitti.ben benimki nerde onu mu takip edim 2 cocugumu.trip attım şimdi adam bende güçlü ve hakli sanki.eve geldik hiç konuşmadık 4.gündeyz. Ailesinin ortamında da değer verdiğini göstermez.konusmaya pek katmaz. O kadar morelim bozuk ki.bide kadın gibi günlerce konuşmaz yer değiştirdik resmen. Moral verin bana . Ilk adimi kim atsin sizce . Nasil bi tavir sergiliyim?
Eşinizi bu şekilde düzeltebildiniz mi acabaTrip konusunda benim kocami anlatmissiniz... Ama onu bu hale getirende benim... Size bir tavsiye vereyim... Kisi kendinden bilir isi mantigiyla... Asla adim atmayin.. ben her seferinde aman huzursuzluk olmasin... Ben gidip konusayim... Tamam o yapmiyor ben yapayim diye diye.... Simarttim tepeme cikarttim... Simdi dunya yansa .. bir bag otlugu yanmaz... Asla adim atmaz ... Tripli oldugumu anlar ama asla neyin var diye sormaz... Hep hakli o... Simdi bende onun gibi davraniyorum...ayni sekilde tripmi .. alasini yapiyorum...o pes edene kadar...
Karı koca sorunlarını arkadaşları niye biliyo? Aranızda yaşadığınız sorunları arkadaşlarına asla anlatmamalı. Bi de taraflı anlatılır böyle şeyler. Sanki siz sorunluymuşsunız gibi yani. Aileyi anladık da arkadaş niye bilsin ya. Eşinizin tavırları da evlilik olgunluğuna erişemediğiniz gösteriyor. Boşan desen bu sebepten boşanmak da olmaz gibi. Ama konuşun açıkça ve sakince. Anlar belki bi umut.Işten arkadaşının düğünüydü. Tanıyorum ama sohbet etcek kadar kimseyle samimi değilim. Arkadaşının eşi vardı ama o da kocasıyla dip dibe. Benimde zoruma gitti. Takıya kalktılar onlar benimki bana demeden sıraya girdi. Ben çatışmasam tek takip resim çekilecekti.orda da herkes görecekti karısını takmiyo diye çünkü önceki yaşadıklarımızı arkadaşları hep biliyo. Bide ben trip atınca çıkışta çantam açıktı kapattı kapatma elleme dedim tirrik demez mı resmen asagiladi iyice delirdim
Batıyor galibaNeden kaktüs?