- 19 Ağustos 2016
- 726
- 685
- 103
- 36
- Konu Sahibi ailedostu1
-
Konu yemek değil ki karşıdakinin tutumu.kisasa kısas yapar gibi davranması.yoksa soğan ekmek yine yenir.yedik de zaten.
Teşekkür ediyorum anladığıniz için arkadaşlar yemek derdine düştüğünü söylüyor.oysaki ben konuyu açıklamak için dile getirmiştim .tamamen takınılan hal hatır davranış canımi sıkan.Kırıldığınız şeyin yemek olmadığını gördüğünüz tavra kırıldığınızı düşünüyorum ve bence haklısınız. İnsan böyle zamanlar da formaliteden de olsa bir hal hatır sorulsun istiyor. Ki bu sizin en yakınınız. Bence kırıldığınızı belli edin. Arayıp sormayın eşiniz arıyorsa arasın. Sizde konu açılınca açıkça söyleyin.
Son 3 senede 5 kere ev tasidim , bunlardan birinde hamileydim , birinde bebegim 5 aylikti , oburunde 14 aylikti , bir de buyuk oglum var
Bir kisiden bile yemek istemedim , kimse de size yemek getirelim demedi , bizim aklimiza bile gelmedi birilerinden yemek beklemek ve istemek
Ne var ki ev tasimada ? Ilk gun soylersiniz bi pide yersiniz , mutfak yerlesene kadar da yaparsiniz makarna yine yersiniz
Ne tuhaf beklentileri var insanlarin
Teşekkür ediyorum anladığıniz için arkadaşlar yemek derdine düştüğünü söylüyor.oysaki ben konuyu açıklamak için dile getirmiştim .tamamen takınılan hal hatır davranış canımi sıkan.
Ben 2 kere yardıma gittim zaten toplanırken.ama yerleştirme döneminde gidemedim çünkü anneannem çok hastaydı.1 kerede eşimle beraber gittik.ayrica eşim annesini benim haberim yokken aramış.yani yemek konusunu ben istemedm bile.haberm bile yoktu.bana sonradan anlattı.Kısasa kısas olayıysa siz daha önce kv nizin ihtiyaç duyduğu bir olayda yanında olmamışsınız demek ki. E siz yapmamışken ondan beklemenizi anlamadım. Tek olay bu olsa kv ayıp etmiş, zor durumdaymışsınız bir yardım etseydi derdim. Ama işte kendi yapmadığınız şeyi başkasından beklemek ne kadar doğru?
Kg0v side çok kisa süre once ev taşımış kendisi yardımcı olmamış. Başka işleri olmuş. Olmak zorundada değilde. Üstüne beklentiye girmek...Kısasa kısas olayıysa siz daha önce kv nizin ihtiyaç duyduğu bir olayda yanında olmamışsınız demek ki. E siz yapmamışken ondan beklemenizi anlamadım. Tek olay bu olsa kv ayıp etmiş, zor durumdaymışsınız bir yardım etseydi derdim. Ama işte kendi yapmadığınız şeyi başkasından beklemek ne kadar doğru?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?