Fikir verir misiniz

rahatsız oluyorlardır yada rahatsız etmek istememiş olabilirler.
eşinizin odada olduğunu söylersiniz, isterlerse girerler oturur giderler yada başka zaman gelirler.

Arkadasima giderim, esi evdeyse selamlasiriz iki uc konudan ozetle gecilir hadi ben ciktim der gider. Ayni sekilde esimde arkadasim geldiginde hosgeldin muabbeti naptin ne ettin vs vs uzatmadan cikar gider..
Ben iki tarafinda mantigini anlamadim
Sizinde bu olaya alinmanizi anlamadim
Bebeginizi dusunun bosverin

Ay boşverin o halinizle birde misafir ağırlamakla uğraşmayın kendileri bilir

İnsanların düşüncelerine yetisemiyorum çünkü. Yok olmuyor. Burda okuyup biraz yetişmeye çalışıyorum işte.

Ahahaha
Vallahi ben de sanirim bu isleri tam kestiremiyorum.

Simdi bu ilk arkadaslar esin evde gelmeyelim deyince konu sahibi diger arkadas grubuna esim evde ama sorun olur mu diye sormus, o arkadas grubu da belki telefonu kapattiktan sonra ulan bizi mi istemedi acaba eşi ne alaka diyebilirlerdi mesela.

O yuzden iletisim kurup sormanizi tavsiye ederdim ben konu sahibi.
Kimsenin zihnini okuyamayiz ki onlara da esim evde sorun var mi demisseniz belki de istenmiyoruz gibi hissettiler.
Cunku diger gruba esim sorun olur mu demissiniz, onlar da soyleyemiyo mu acaba diye dusunup esin mi evde tamam canim o zaman da diyebilirlerdi, yine basa sarar esim varken gelmemek ne alaka derdiniz.

Yani bazi seyler, kelimeler, cumleler, tavirlar olay akisi icinde mantikliyken cimbizla cekildiginde mantiksiz ve cirkin durumuna dusuyor.
İletisim, iletisim, iletisim.

açık açık eşin evde gelmeyelim mi dediler orasını anlamadım. dedilerse de siz direkt tamam dediyseniz belki onlar da yok canım o oturur içeride, ne olacak gelin siz denmesini beklemiş olabilirler. bilemiyorum saçma. genelde benim eşim arkadaşlarım gelince çıkar, daha rahat konuştuğumuz için. ama evdeyken de arkadaşlarımın geldiği olur sorun olacak bir şey değil. siz de arkadaşlarınıza kırılmak yerine ben geliyorum sizin eşiniz varken ne olacak gelin deyin. iletişim kurun yani.

Back
X