Fikir Verir misiniz?

Sizden bir yaş küçük olan yanyana ekip olarak çalıştığınız adamın evlimi bekar mi olduğunu nasıl bilmiyorsunuz orasida ilginç işyeri o kadar büyük mü yaşına kadar biliyorsunuz da
Büyük tabii ki..yaşını o kendi soyledide biliyorum..özel konular konuşmuyoruz yani pek

Neyine korktunuz ve ne saçmalıyorsun? Takıntılı olsam sizce işten mi ayrilmayi düşünürüm?? Adama yapisirim değil mi?? Doktora görünün

Büyük tabii ki..yaşını o kendi soyledide biliyorum..özel konular konuşmuyoruz yani pek
Hanımefendi valla sizi kırmak istemiyorum eminim çok güzel akıllı bir insansınız lütfen bunu dram yapmayın mantıklı olun geçmiş travmaniz için yardım alın sonrada copsuz yakışıklı kariyerli biriyle güzel bir ilişki yaşayın en sağlıklı en doğru en mantıklı yol bu .

Neyine korktunuz ve ne saçmalıyorsun? Takıntılı olsam sizce işten mi ayrilmayi düşünürüm?? Adama yapisirim değil mi?? Doktora görünün
Yahu ben niye görüneyim doktora 15 sene aldatıldım diye yeni bir ilişkiye baslamamak mantiklimi doğru bildiğimi de mi yazmiycam evet işten ayrılmayı takıntılı insan düşünür yalanmi evli olduğunu öğrendiğim hiç ilişki yasamadigim bir insan için kim karalar bağlar da işten ayrılmayı düşünür gerçeği yazınca çemkirmeyelim olurmu

Daha önce aldatıldınız diye 15 sene kimseyi hayatınıza almadınız şimdide hiç bir şeyiniz olmayan sadece hoşlandığınız bir adam evli çıktı diye işten ayrılmak istiyorsunuz. Hayatı çok uçlarda yaşıyorsunuz. Artık kendinize gelseniz iyi olur. Bir erkekğe küsüp bütün gemileri yakıyorsunuz yapmayın. Siz zarar görürsünüz onlar kaldığı yerden devam eder.

Cok uzun süre ilişki yapmadığınız için hala lisedeki ergenler gibi çay getirdi diye aşık mı oldunuz yani? Bence siz normal davranışlardan kendinize anlam çıkarmak istediniz başka açıklaması yok çünkü bu yaşta bh kadar kısa sürede aşık olduğunuzu sanıp evli olduğunu öğrenşnce de dünyaları başınıza yıkıldı sanmanızın Yüzük takmıyor mu bu adam ? Bence işten ayrılmayıp bu düşüncelerden arının çünkü sizin psikolojinizle alakalı çözmeniz gereken bir durum bu ve inanın normal değil. Başka bir yerde de aynısını yaşayabilirsiniz. Her seferinde sorunun kaçarak hallolacagını mı düşünüyorsunuz ?

Yani şurda patlamış mısır yerken ve çay içerken gerçekten gıcık oldum. Adam evliymiş ya hani neyin kötü olması yüzük olsun olmasın adam evli evli ve bunu biliyorsunuz. İnsan fıtratı gereği dürtüleri ile değil aklı ile hareket edebilen bir canlıdır. Lütfen aklınızı kullanın.

Esim maden muhendisi ve yüzük takmaz pek şu konudam sonra yüzük taktiricam adam kibarlık yapip cay getirmiş sizde yanlizliktan size kibar davranan fazla haraketi olmayan birine asik mi oldunuz
Bazı insanlarda yüzük takmak pek bi işe yaramıyor maalesef. Hatta artık kimisine daha ilgi çekici geliyor...

Esim maden muhendisi ve yüzük takmaz pek şu konudam sonra yüzük taktiricam adam kibarlık yapip cay getirmiş sizde yanlizliktan size kibar davranan fazla haraketi olmayan birine asik mi oldunuz
Kiz benim esimde mühendis yüzük takmiyor, iş güvenliğinden dolayi . Adamin aklina gece gece kurt düsürüyo bunlar ya djdkslldlsldldk

Aşk öyle bisey değil bacim ya. Hoslanmissindir en fazla. Aşkıda iyice basitlestirip ayaklar altina aldiniz

Adam evli evliiiiii, ne aşk acısı. Ya hiçbir şey olmamış gibi işe devam eder, ondan uzak durursunuz ya da işten ayrılırsınız.

İçiniz yanıyorsa bir bardak soğuk su için, duygularınıza hakim olabileceğinizi düşünüyorsanız işe devam edin,
yok ben rahat durmam adama açılır kafa karıştırırım ya da içimin yangını geçmez işe odaklanamam diyorsanız kimsenin hakkına girmeden paşa paşa ayrılın işten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…