• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikir Verir misiniz?

brezeeydn

Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2024
24
13
8
35
Merhabalar, biliyorum bu yazdıklarımı bircogunuz belkide hoş karsilamaz.. Doğru olmadığını biliyorum..Arkadaslar, Ben 3 ay oldu bir işyerine girdim ve gunde 10 saat çalışıyorum.İhtiyacimda var. Bekarım, hayatımda bir kez erkek arkadaşım oldu 15 yıl önce aldatıldım ve ayrıldım.cok seviyordum ,bu bende travma yarattı hickimseyi birdaha hayatıma alamadım evlenmedimde..Neyse..bu su an bulunduğum iş yerinde benden 1 yaş küçük bir beyefendi var yan yana çalışıyoruz..Muhabbetimiz vs yok pek , ikimizde sınırlari olan bireylerin belli ki ..Sorun şu; ben adama Aşık oldum.. bugün tesadüfen evli olduğunu öğrendim ve dünyalar başıma yıkıldı..çünkü yüzük vs yoktu ve bana biraz yakın davranıyordu çay vs getiriyordu, konuşma tarzida öyleydi pek konusmasakta..Adamın hicbirseyden haberi yok bu arada..söylememde zaten bu saatten sonra..yaş nasıl soyliyeyim bilemiyorum..kendimi çok kötü hissettim bugün..aglayamiyorum işyerinde..ise odaklanamadim..bugunum cehennem azabiydi .ve ben bu şekil calisanam artık ama ihtiyacımda çok var..bu beyefendiyle ekip olarak çalışıyoruz mecburuz buna.. İşten mi ayrilsam?? Ben katlanamam çok acı çekerim ,su an bile içim yaniyor😔 Sizce ne yapayım?

Merhabalar, biliyorum bu yazdıklarımı bircogunuz belkide hoş karsilamaz.. Doğru olmadığını biliyorum..Arkadaslar, Ben 3 ay oldu bir işyerine girdim ve gunde 10 saat çalışıyorum.İhtiyacimda var. Bekarım, hayatımda bir kez erkek arkadaşım oldu 15 yıl önce aldatıldım ve ayrıldım.cok seviyordum ,bu bende travma yarattı hickimseyi birdaha hayatıma alamadım evlenmedimde..Neyse..bu su an bulunduğum iş yerinde benden 1 yaş küçük bir beyefendi var yan yana çalışıyoruz..Muhabbetimiz vs yok pek , ikimizde sınırlari olan bireylerin belli ki ..Sorun şu; ben adama Aşık oldum.. bugün tesadüfen evli olduğunu öğrendim ve dünyalar başıma yıkıldı..çünkü yüzük vs yoktu ve bana biraz yakın davranıyordu çay vs getiriyordu, konuşma tarzida öyleydi pek konusmasakta..Adamın hicbirseyden haberi yok bu arada..söylememde zaten bu saatten sonra..yaş nasıl soyliyeyim bilemiyorum..kendimi çok kötü hissettim bugün..aglayamiyorum işyerinde..ise odaklanamadim..bugunum cehennem azabiydi .ve ben bu şekil calisanam artık ama ihtiyacımda çok var..bu beyefendiyle ekip olarak çalışıyoruz mecburuz buna.. İşten mi ayrilsam?? Ben katlanamam çok acı çekerim ,su an bile içim yaniyor😔 Sizce ne yapayım?
35 yaşında yetişkin bir kadınsınız. İşsizlik bu denli fazlayken gereksiz maceralara atılacak lüksünüz yok.

Adamın medeni halinden haberiniz yokken aklınızdan geçenler sizi suçlu yapmaz. Adama bir hamle yapmamış, bir şey söylememiş; uzaktan beğenmişsiniz sadece.

İşinize ve kendinize odaklanın.

3 aydir tanidiginiz evli bir adama manyakca asik olup istifa etmeyi dusunuyorsunuz. Hmmm Bİ DE BAYIL FERİHA
Farkındaysanız hayatımda bir insan olduğunu ve Cook uzun süre olduğunu yazdım...sipsevdi birimiyim sizce? Aşık olmak elimizde değil..ben canım yandığı çaresiz kaldığım ve kalbin mantigimn önüne geçtiği için buraya yazdım...keşke anlayabilme kapasiteniz olsaydı.

Esim maden muhendisi ve yüzük takmaz pek şu konudam sonra yüzük taktiricam adam kibarlık yapip cay getirmiş sizde yanlizliktan size kibar davranan fazla haraketi olmayan birine asik mi oldunuz

Esim maden muhendisi ve yüzük takmaz pek şu konudam sonra yüzük taktiricam adam kibarlık yapip cay getirmiş sizde yanlizliktan size kibar davranan fazla haraketi olmayan birine asik mi oldunuz
Hayır onunla ilgisi yok aşık olmak çay vs ye bakmaz..bu ikendiliginden olan birşey.. sizin dediğiniz baz alırsak herşey yapana aşık olmalıyız değil mi? Benim sorduğum size neden aşık olduğum değil! Ne yapmanın mantıklı olduğu?

Evli olduğunu bilene kadar hissettiklerinizden dolayı suçlu değilsiniz.
Adamla aranızda bir yakınlık da olmadığı için nasıl mesafe koyarım gibi bir derdiniz de yok. Zaten aranızda bir muhabbet de yokmuş doğru düzgün.
İşten bu sebeple çıkmayın, ilk başta biraz zorlanırsınız belki ama geçer zamanla.

Hayır onunla ilgisi yok aşık olmak çay vs ye bakmaz..bu ikendiliginden olan birşey.. sizin dediğiniz baz alırsak herşey yapana aşık olmalıyız değil mi? Benim sorduğum size neden aşık olduğum değil! Ne yapmanın mantıklı olduğu?
Ne yapmanizin mantığı mi var uzak duracaksiniz uzak duramam diyorsaniz istifa edin

İşinize devam edip önünüze bakmak tabi ki en mantıklı olan. Bir muhabbetinizde olmadığı için bu da çok zor olmasa gerek.

İlişki bile yaşamadan böyle kör kütük aşık olmak bana ergence geliyor ya.
Bir paylaşım yok, hatıra yok, adamla yaşanmışlık yok. Neyin acısı neyin dramı?
Sanki el ele gezdiniz, öpüştünüz koklaştınız da anılar falan zorlanıyorsun.
Alt tarafı platonik bir şey yani.
Abartmayın

Bu nasıl bir drama Allah aşkına?

Lütfen terapi falan alın geçmişe yönelik iştende çıkın olmadık bişey yapıp rezil olmakta var yani bekar olsa ne olacak tepkileriniz çok abartılı aşık olmak falan iş arkadaşlığı iş mesafesini tamamen yanlış anlıyorsunuz size zere ilgisi yok o adamın onuda zor durumda bırakmayın bence

Adam sana çay getırdı dıye aşık olmussun. 15 yıl ilişki yapmazsan çaydan bile anlam cıkarırsın tabıı. İleride adamın nıyetını bozacaksanız işten ayrılın. Aşkımı içimde yaşarım diyorsanız işe devam edın
Yok be korkar insanlar ne niyetini bozacak korkup şikayet eden erkekler bile var saplantılı takıntılı diye konu sahibi için değil lafım da ben korktum buradan fikirlere bak işten ayrılmak bu kadar dram yapmak kimse hayatına bu kaosu çekmek istemez kolaymi öyle

Sizden bir yaş küçük olan yanyana ekip olarak çalıştığınız adamın evlimi bekar mi olduğunu nasıl bilmiyorsunuz orasida ilginç işyeri o kadar büyük mü yaşına kadar biliyorsunuz da

Back
X