offf aynı hatayı bende yapmıştım kökü sende nasıl olsa diyecem ama kızacaksın bana seninki kadar kısaydı saçım kestirdiğimde. belime geliyordu kestirmeden önce. ama şu anda omzumda neyse ki uzuyor
yok fön çekincede kırılıyoryani dümdüz olsun istiyorum ondan düzleştirici kullanmam gerekiyor alıştım yani uzayana kadar hep toplamayı düşünüyorum :1rolleyes:
offf aynı hatayı bende yapmıştım kökü sende nasıl olsa diyecem ama kızacaksın banageliyor seninki kadar kısaydı saçım kestirdiğimde. belime geliyordu kestirmeden önce. ama şu anda omzumda neyse ki uzuyor
hiç birşey kullanmıyorum. sadece haftada bir kere saç diplerime halis zeytinyağı sürüp yediriyorum... çok pişman olmuştum kestirdiğim için. benim saçlarım önceden dümdüzdü. hastalık geçirdim dökülen saçlarım ne ilginçtirki sonradan dalgalı çıktılar. eee tabi kısa kestirince zaptetmek baya zor oldu...
hiç birşey kullanmıyorum. sadece haftada bir kere saç diplerime halis zeytinyağı sürüp yediriyorum... çok pişman olmuştum kestirdiğim için. benim saçlarım önceden dümdüzdü. hastalık geçirdim dökülen saçlarım ne ilginçtirki sonradan dalgalı çıktılar. eee tabi kısa kestirince zaptetmek baya zor oldu...
ben de gecen sene dalgalı belimdeki saçları çok kısalttırdım ve yanlış kesim kırık vs sonra da çok uzatamadım hepkestirmek zorunda kalmıştımm bak maskeler falan da işe yarıyor bi de saçını kremledikten sonra arındırıyosun ya soğuk suyla tabı dondurmayacak derecede soğuk suyla durula kan dolaşımı artıyor ve saçların daha çabuk uzayacak=)
Canım osisin sabitleştiricileri var çok iyi dayanıyor saçada fazla zararı yok.Saçının resmini paylaşabilir misin çok mreak ettim.Bende Rihanna modeli isterim ama cesaretim yok CADIARZU