Saç Kesim Şekilleri Fikir verir misiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi lit.
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

lit.

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2009
105
0
96
İstanbul
ben bi çılgınlık yapıp dalgalı saçımı öne doğru uzayan rihanna modeli kestirdim ve şimdi hiç kırık yok kırılmasın diyede kıyamıyorum düzleştiremiyorum

gliss in morunu falan denedim düzleştirsin diye ama o da 1-2 saat dayanıyo

napabilirim ??

(eskiden saçım belime kadar geliyodu çok üzülüyorum mafoldumben )

offf aynı hatayı bende yapmıştım kökü sende nasıl olsa diyecem ama kızacaksın bana:D seninki kadar kısaydı saçım kestirdiğimde. belime geliyordu kestirmeden önce. ama şu anda omzumda neyse ki uzuyor :D

Son düzenleme:
ben bi çılgınlık yapıp dalgalı saçımı öne doğru uzayan rihanna modeli kestirdim ve şimdi hiç kırık yok kırılmasın diyede kıyamıyorum düzleştiremiyorum

napabilirim ??

cnm ıyı cesaret etmısn alısabıldınmı pekı tatlım

yok fön çekincede kırılıyoryani dümdüz olsun istiyorum ondan düzleştirici kullanmam gerekiyor alıştım yani uzayana kadar hep toplamayı düşünüyorum :1rolleyes:

offf aynı hatayı bende yapmıştım kökü sende nasıl olsa diyecem ama kızacaksın bana:Dgeliyor seninki kadar kısaydı saçım kestirdiğimde. belime geliyordu kestirmeden önce. ama şu anda omzumda neyse ki uzuyor :D

cnm sen ayrı bir ürün yada maske kullanıyormusun uzaması için
(ben turp suyu bile yaptımda sırnaşık şey )

cnm sen ayrı bir ürün yada maske kullanıyormusun uzaması için
(ben turp suyu bile yaptımda sırnaşık şey )

hiç birşey kullanmıyorum. sadece haftada bir kere saç diplerime halis zeytinyağı sürüp yediriyorum... çok pişman olmuştum kestirdiğim için. benim saçlarım önceden dümdüzdü. hastalık geçirdim dökülen saçlarım ne ilginçtirki sonradan dalgalı çıktılar. eee tabi kısa kestirince zaptetmek baya zor oldu...

hiç birşey kullanmıyorum. sadece haftada bir kere saç diplerime halis zeytinyağı sürüp yediriyorum... çok pişman olmuştum kestirdiğim için. benim saçlarım önceden dümdüzdü. hastalık geçirdim dökülen saçlarım ne ilginçtirki sonradan dalgalı çıktılar. eee tabi kısa kestirince zaptetmek baya zor oldu...

hım geçmiş olsun cnm
şu an uzuyor saçlarım çok mutluyum omzumu geçti artık doğal haliylede güzeel duruyor :teytey:

ben de gecen sene dalgalı belimdeki saçları çok kısalttırdım ve yanlış kesim kırık vs sonra da çok uzatamadım hepkestirmek zorunda kalmıştımm bak maskeler falan da işe yarıyor bi de saçını kremledikten sonra arındırıyosun ya soğuk suyla tabı dondurmayacak derecede soğuk suyla durula kan dolaşımı artıyor ve saçların daha çabuk uzayacak=)

Canım osisin sabitleştiricileri var çok iyi dayanıyor saçada fazla zararı yok.Saçının resmini paylaşabilir misin çok mreak ettim.Bende Rihanna modeli isterim ama cesaretim yok CADIARZU

napabilirim ??

pişman olma sonuçta sen karar verdin yapmasan aklında kalacaktı :) bi çaresi bulunur bu halininde :)

kısa saçlardada dalgalı modeller hoş duruyor bi de öyle mi denesen

Back
X