• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikir verir misiniz

bdybdy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2012
184
0
116
Ankara
2 gün sonra arkadaşımın doğum gününü kutlamaya gideceğiz akşam olacak ve ben ne giyeceğimi bilemiyorum.
özel okulda okuyan insanlarının olacağı bir kutlama olacak ve onlara göre ne çok sönük ne çok şatafatlı olmak istemiyorum
kiloluyum kalçalarım geniş
nasıl bir şeyler giyebilirim yardım eder misiniz :(

$bensoni bev hills girl scout.webp

Ayakkabıyı daha hafif birşey seçersen, yakışabilir.

$imagesCADFM6I0.webp

Bunuda mesela beyaz şık takılar ile gayett gece, doğum günü ne uygun olarak kombin edebilirsin.
Dogum günü nerede yapılacak?

Biraz öncede dedigim gibi, 4lü olanda en soldaki özellikle basen bacak kısmı siyah..
Oda zayıf gösterecektir canım
Bulabilirsen öyle bir kombin yapp.:34:

Biraz öncede dedigim gibi, 4lü olanda en soldaki özellikle basen bacak kısmı siyah..
Oda zayıf gösterecektir canım
Bulabilirsen öyle bir kombin yapp.:34:

tamam canım teşekkür ederim yarın bu tarzlara bakmaya çalışayım çok teşekkürler :16:

Ne demek canım, umarım yardımcı olabilmişimdir.
Yada yere kadar uzun koyu renk bir elbise giysen, ayakkabın belli olmayacak şekilde, yüksek topukta giyersen, koyu renk hem ince gösterir, topuklar uzun, çok daha biçimli gözükebilir fizigin :54:

Ne demek canım, umarım yardımcı olabilmişimdir.
Yada yere kadar uzun koyu renk bir elbise giysen, ayakkabın belli olmayacak şekilde, yüksek topukta giyersen, koyu renk hem ince gösterir, topuklar uzun, çok daha biçimli gözükebilir fizigin :54:

evet aslında benim de aklıma geldi ama uzun elbise uygun olur değil mi gideceğim yere

Olur herhalde, ama modeli önemli olan, kombinin..

Bundada 2.yi büyüterek bak canım.
Desenleri çok hoş
aa evet çok güzel desenleri ama bunun tulum şeklinde değil de üstteki gibi elbise şeklinde olsa daha çok beğenirim sanırım :)

2 sayfayı da tekrar gözden geçirdimm.
Sanırım uzun siyah birşey ve yüksek topuk giysen, istediğin gibi gözükebilirsin.:16:

Back
X