- Konu Sahibi kriziantem
-
evliliğimin 5. senesi eşimi çok seviyorum çok iyi biri. ama cinsel hayatımız benden kaynaklı olarak yok gibi bir şey.
kendi vücudumu beğenmiyorum birz açık yazıcam kusura bakmayın.
göğüslerim çok büyük ve sarkık istsesemde seksi giyinemiyorum doğumdan sonra sarkmış göbekte var kendime güvenim yok
taktığım sütyenlerle sanki çok iyi göğüslere sahibim gibi görünüyor ama ilk gece eşim ne bunlar böyle demişti
eşimde sürekli bu konuda ilgi istek istiyor güzel giyin süslen diyor e hepsi parayla oluyor bişi aldığım zamanda çok para harcıyor oluyorum.
ne yapmalıyım ya
evliliğimin 5. senesi eşimi çok seviyorum çok iyi biri. ama cinsel hayatımız benden kaynaklı olarak yok gibi bir şey.
kendi vücudumu beğenmiyorum birz açık yazıcam kusura bakmayın.
göğüslerim çok büyük ve sarkık istsesemde seksi giyinemiyorum doğumdan sonra sarkmış göbekte var kendime güvenim yok
taktığım sütyenlerle sanki çok iyi göğüslere sahibim gibi görünüyor ama ilk gece eşim ne bunlar böyle demişti
eşimde sürekli bu konuda ilgi istek istiyor güzel giyin süslen diyor e hepsi parayla oluyor bişi aldığım zamanda çok para harcıyor oluyorum.
ne yapmalıyım ya
Eşiniz sizden evde yama yapıp güzel görünmenizi bekliyor gabiii .. ... Işin yoksa onun istekleri karşısında evde terzi oll
Devlet hastanelerine adinizi yazdirip siraya girseniz ücretsiz estetik ameliyat olma sansiniz artar belki göğüs için bir toparlama yaparlar..
Yani Eşiniz aslında ilk geceden sizde bir özgüven eksikliği yaratmis bunun telafisi ancak değişimle mümkün olabilir gibi geliyor...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İlk gece öyle denir mi ya ne kazma şu erkekler, estetik operasyonla göğüslerini toparlatıp küçültebilirsin maliyetli olur ama özgüvenin yerine gelir, eşine çıtlat bu konuyu bence.
Hep eşiniz yüzünden başlamış özgüven eksikliği.. bide hem güzel giyiin diyo giyinince alinca çok para harcadın mı diyo.. bu erkekler ne dengesiz .
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çıtlattım kesinlikle karşı çıktı zaten kayınvalideden dolayı tatsızlıklar yaşadım bu konuda diretmek istemiyorum aramız daha çok bozulcak.
bir de bir dahaki olursa inş bebeğimi emzirmek istiyorum engel oluyr diye korkuyorum
eşin senin güvenini kırmış moralini bozmuş o yüzden güvenin yok bi kadın seksi olmak isterse her halde seksi olabilir bence. eşine taviz verme onun vücudu çok mu düzgün o manken mi de seni beğenmiyor mutlaka onunda vardır bi kusuru. kendine güvendiğini göster eşin bi kelime dediğinde ben böyleyim kendimi böyle beğeniyorum kendime güveniyorum ne beni beğenmiyormusun falan gibi tavırlar yap sende ona laf çarptır. seni seven her halinle sevmeli biz kadınlar zaten vücudumuz hemen yıpranıyor.
Engel olmaz diye biliyorum ben :44: Madem öyle izin vermiyor sana laf etmeyecek ayrıca seni böyle gördü, beğendi, evlendi sanki kendisi de bir Johnny Deep
esınız su katılmamış ökuzmuş tamterbıyesıze bak ılk gece oyle denırmı ya...hadsız....
sorununuz bırçok annenın ortak sorunu aslında...dogum kıloları sarkmalar.....ama esınızın hadsızlığı asıl sorun bence
işte biz kızlar çok güzel gi,zliyoruz bazı şeyleri kilolara korse sarkık göğüslere diklştiren sütyen vss adamlar naspın
bunu bilmiyordum var mı böyle bişi varsa çok iyi ama eşim buna da izin vermez ki. bide emzirmeye engel mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?