• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikir verir misiniz?

ayseebe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2014
29
17
38
35
Arkadaşlar eşim işi gereği 3aylığına yurtdışına çıktı 1 ayını bitirdik eşim gelene kadar kendime bikaç değişiklik yapmak istiyorum neler yapabilirim? Saçımı boyatmakla başlasam mı?

benim eşim yapay kadınlardan hiç hoşlanmaz mesela. Eğer eşiniz bu halinizi beğeniyorsa o Mutlu olsun diye yanılıp kendinizle oynama yapmayın.

Teşekkr eederim haklısınız ama yinede değişiklik benim içinde iyi olacak

Eşinizi 3 ay gittiği için pişman etmek mi amaç anlamadım :deli:
Genelde ayrılıktan sonra yapılır böyle şeyler.
Değişim isteğiniz neden :)

Eşinizi 3 ay gittiği için pişman etmek mi amaç anlamadım :deli:
Genelde ayrılıktan sonra yapılır böyle şeyler.
Değişim isteğiniz neden :)
Yani onun gelmesine yakın Malum uzun bi süre ayrı kalacağız geldiğinde beni daha güzel görsün istiyorum

Arkadaşlar eşim işi gereği 3aylığına yurtdışına çıktı 1 ayını bitirdik eşim gelene kadar kendime bikaç değişiklik yapmak istiyorum neler yapabilirim? Saçımı boyatmakla başlasam mı?
Saçınızı boyayın sanırım biraz da kendiniz istiyorsunuz bunu :KK15: güzel bi elbise sipariş edin ve içine de jartiyer cok güzel sürpriz olur bence içli-dışlı :KK14:

Dans kursuna yazılın,pilatese başlayın madem zamanınız var,evde sizden yemek,iş bekleyen de yok.karşınızdakini şaşırtın

Sac kesimi yapabilirsin saçın doğalsa araya isiltilar ombre falan yaptirabilirsin imajindada hafif degisiklikler olabilir.:)

bence en önemlisi fit olmak sac bas kolay, 2 ay ski bir spor yap gelince bi sok olsun :)

Back
X