- Konu Sahibi Kararsizmiyimne
-
ciddiyiz ama yine de bi garipmi olur diye de düşünmeden edemiyorum. İlk başta cok hevesliydim aslında dış kapının dış mandalı olmaktan da korkuyorumilişkiniz cıddıyse gıt tabi,davet edılmıssın madem..
Tanışma olduğuna göre ciddisiniz.Ve davet ettiklerine göre sizi sevmişler.Bence gitmelisiniz
Ben olsam madem ailemle tanismis ailemden biriyle giderdim annem ablam gibi mesela yalniz gitmezdim yalniz gitmedikten sonra baban duysada sorun cikacagni sanmiyorum
tam istediğim cevaplar bunlar. Yürekleniyorum :) arkadasları bile niye davet etmedin diye sitem ediyolar sevgilime onlar bu hakkı kendilerinde görüyolarsa cekinmeme gerek yok sanki
ciddiyiz ama yine de bi garipmi olur diye de düşünmeden edemiyorum. İlk başta cok hevesliydim aslında dış kapının dış mandalı olmaktan da korkuyorum
Sevgilin darilirmi gitmezsen arkadasinda dedigi gibi bu tur ortamlarda dedikodu cok olur yada beraberliginizi herkes duysun istiyosan git. Ama anneni dinle bence evli biri olarak sana tavsiyem bu cunku benim kaynanam hep basima kaktı esimle yasadiklarmi kotu biseyde deyil bigun oglen arasinda patates kizartmasini sevdgi icin isyerine bi tabak goturdum 7 senedir soyler durur
bir bahane bulup gitmeyin.ne kadar az görüşme o kadar iyi bence.gerçekten siz iyi niyet eder gidersiniz onlar kolay kız çantada keklik muamelesi yaparlar.bir de akrabalar felan görür kusur bulur çekemediklerinden her türlü fitne sokulabilir.maalesef bu dünyanın çivisi çıkmış
İlerde ortamlarini gorecek imkanlar cikar karsina merak etme canim gitmesen bile bisey diceklerini sanmiyorum utanmis heralde derler gitmedigin icin alinmazlar bak sen beni dinle GİTME ah simdiki aklim olsaydi inan esimle tlfonda bile konusmazdim yada ben koy geliniyim sirnakta belkide ondan boyle dusunuyorum bilmiyorum lutfen kafani karistirdysam kusura bakma canim......
anneni dinle bitanem bazı şeyler tecrübe ile sabittir.ciddi düşünüyorsanız onlar istemeye gelmeden hiçbir şekilde ayaklarına gitme.sorarlarsa annem izin vermedi de açıkça inan ailesinin gözünde daha kıymetli olursun.bu kız bize çok hevesli der yeteri kadar değer vermezler.ailenin seninüstündeki ağırlığını görsünler.hem tüm akrabaların olduğu ortamda çok yorum yapan bozmaya çalışan olur.hakkında hayırlısı olsun öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?