Fikir verirmisiniz

Kararsizmiyimne

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2013
8
0
6
Balıkesir
Merhabalar.. Karar veremedim dedim en iyisi size sormak.. Hafta sonu sevgilimin ablasının düğünü var ben de gidip gitmemekte kararsızım. Ailesiyle tanıştım o da benimkiyle tanıştı babam hariç. Annesi davet etti ama ben kararsızım gitmeli miyim ?

Ailesiyle aranızdaki ilişkiye bağlı bence bu. Tabi şöyle de bir şey var, sonradan babanız duyarsa bir sorun olacaksa gitmeyin derim ben. Arkadaşımın başına gelmişti. Sontadan zorlanmıştı baya. Çünkü sonuçta büyün akrabalar orada olacak ve sizi görecekler. Babam bir şey demez diyorsanız gitmekte bir aorun olacağını düşünmüyorum

Ben olsam madem ailemle tanismis ailemden biriyle giderdim annem ablam gibi mesela yalniz gitmezdim yalniz gitmedikten sonra baban duysada sorun cikacagni sanmiyorum

tam istediğim cevaplar bunlar. Yürekleniyorum :) arkadasları bile niye davet etmedin diye sitem ediyolar sevgilime onlar bu hakkı kendilerinde görüyolarsa cekinmeme gerek yok sanki

Aynen :) Davet etmeselerdi senin üzülmen lazımdı :) Ama şunuda söyliyeyim bilmiyorum tam olarak gireceğin ortamdaki insanları fakat bilirsin kadınlar dedikoduyu sever.Seni merak edip ''bu kim,niye gelmiş'' diye sorabilirler.
Kimisi umursamaz kimisi daha fol yok yumurta yok da diyebilir.
Bunları duyarsan aldırış etmemen lazım.Bence davetlerini geri çevirme git.Mutlaka sevgilin senin yanında olacaktır düğün boyunca :)

ciddiyiz ama yine de bi garipmi olur diye de düşünmeden edemiyorum. İlk başta cok hevesliydim aslında dış kapının dış mandalı olmaktan da korkuyorum

bir bahane bulup gitmeyin.ne kadar az görüşme o kadar iyi bence.gerçekten siz iyi niyet eder gidersiniz onlar kolay kız çantada keklik muamelesi yaparlar.bir de akrabalar felan görür kusur bulur çekemediklerinden her türlü fitne sokulabilir.maalesef bu dünyanın çivisi çıkmış

Son düzenleme:
Sevgilin darilirmi gitmezsen arkadasinda dedigi gibi bu tur ortamlarda dedikodu cok olur yada beraberliginizi herkes duysun istiyosan git. Ama anneni dinle bence evli biri olarak sana tavsiyem bu cunku benim kaynanam hep basima kaktı esimle yasadiklarmi kotu biseyde deyil bigun oglen arasinda patates kizartmasini sevdgi icin isyerine bi tabak goturdum 7 senedir soyler durur

bence de gitme
daha en başlardan fazla muhabbet iyi olmuyor eşinin tarafıyla
mümkün olduğu kadar ağırdan almak taraftarıyım

ne kadar iyi olsada kaynana kaynanalıgını yapar mı diyosun :) ortamlarını da görmek istiyorum. Çok sıcak kanlı insanlar kuzenleride falan

hep temkinli yaklasırım aslında normalde insanlara ama bu kadar kötü düsünmek istemiyorum :)

İlerde ortamlarini gorecek imkanlar cikar karsina merak etme canim gitmesen bile bisey diceklerini sanmiyorum utanmis heralde derler gitmedigin icin alinmazlar bak sen beni dinle GİTME ah simdiki aklim olsaydi inan esimle tlfonda bile konusmazdim yada ben koy geliniyim sirnakta belkide ondan boyle dusunuyorum bilmiyorum lutfen kafani karistirdysam kusura bakma canim......

vallahi karıstı ama ne kusuru fikrinizi almak için burdayım :) sırnak ı gectim sehir içinde bile ailelerde farklılıklar var.

anneni dinle bitanem bazı şeyler tecrübe ile sabittir.ciddi düşünüyorsanız onlar istemeye gelmeden hiçbir şekilde ayaklarına gitme.sorarlarsa annem izin vermedi de açıkça inan ailesinin gözünde daha kıymetli olursun.bu kız bize çok hevesli der yeteri kadar değer vermezler.ailenin seninüstündeki ağırlığını görsünler.hem tüm akrabaların olduğu ortamda çok yorum yapan bozmaya çalışan olur.hakkında hayırlısı olsun öpüyorum.

tesekkür ediyorum . ama icimdeki git herkes bilsin görsün diyen sese mani olamıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…