Merhaba arkadaşlar..
Sizden akıl istiyrm ben işin içinden çıkamıyorum.genel anlamda iyi bi esim var...ben ona göre daha cazgir sinirlendiği an ağzından çıkanı kulağı duymaz biriyim ne gelirse agzima soyleri.sonradan pişman olsamda.evliliğinin ilk başında çok büyük kavgalar badireler atlattık gerçi evlnmeden öncede bazı olaylar atlattık.esimin inadi dışında ve artık onuda kendime benzettim o da kizdiginda beni yaralamak için ağzından çıkanı kulağı duymaz oldu..Benim sorunum evliliğim eskisi gibi yıprandı

( esim bana bugün evde huzursuzluk varsa sebebi sensin dedi

tabi bende verdim v eristirdim

(( az önce nabzını yoklamak için akşam erken gelicen mi dedim belli değil gelmeye çalışacak yazmış..önceden yataktan beni opmeden kalamazdı şimdi hemen kalkiyor bende uyuz olduğum için kahvkti hazirlamiyrn belki çocukça ama kiziyrm..kendimi de bıraktım zaten esim kendine bakar ben hiç ozenmiyrm artık kendime gittikçe kilo almayada başladım.Benim isteğim evliliğim eskisi gibi olsun beni ozlesin bana baktıkça bakasi gelsin. Pazar gunu konusuyirduk öyle ben dedim ki kanki gibi olduk sen bu hale getirdin s aygiyida sen bitirdin duzelicen ama ne zman bilmiyrm dedi

(