devam insanları tahrik etmeye devam.ne yandasi ya nedne bahsediyorusn
niye zorunuza gidiyo anlamadim ben
istemeyen yazmasin zorlami yazdiriyom size
allah ianciniz yok diye yazdim bazilari cildirdi bu sizin sucluluk piskolojiniz olmasin
lutfen
bak en azından şunu da yazayım. umrunda olur mu bilmem ama.. bunlar çok derin konular iki video izlemekle bi kaç siteden yorum okumakla olmaz. bahsettiği tutuklular da teröristse vay efendim müslümanları hapsediyorlar diyemezsiniz. 2.si canlı bomba olarak masumları da öldürmüş oluyorlar bunu da islami açıdan doğru bulursanız sizin esas o zaman öbür dünyanıza yazık olur.
valla ip adresinden evinizi adresinizi bulup kocanızı alcaklar cihad diye atta gitçek zavallı sempatiksalakcinni
ne yandasi ya nedne bahsediyorusn
allah ianciniz yok diye yazdim bazilari cildirdi bu sizin sucluluk piskolojiniz olmasin
lutfen
lutfen
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/274494-sorun-esim-yardim-edin.html
Konu sahibinin geçen sene açtığı konu
Şimdi anladın mı kocanın neden ilgisiz olduğunu ,bi de şimdiye kadar hiç şüphelenmedim demiştin peh ki peh
lutfen
sen masum dediklerini biraz arastir bence
bak masum ya da değil dinde bir insanı öldüren tüm insanları öldürmüş gibi sayılmıyor mu ?
bir kere Allah' ın yarattığı can verdiği bir insanı öldüren birisi mümin olabilir mi ?
sen masum dediklerini biraz arastir bence
hayır yani kocan cennete gittiğini sanırken cehenneme kütük olcak . kavruk kurabiye bi kocan olcak...
ya arkadaslar lutfen ama lutfen sizi sinirlendirmek degil niyetim inanin yazmami istemiyorsaniz yazman yaslis yaziyorsam da ozur dilerim inannin niyetim kotu degil
sadece burda sikintilarimi paylastim ve bildigim seyleri yazdim yaslista yazdiysam ozur dilerim,,, ne olur kotu anlamayin beni sinirlenmeyin kinamayin beni
biri yazsin yazma diye iananin yazmam artik
ya arkadaslar lutfen ama lutfen sizi sinirlendirmek degil niyetim inanin yazmami istemiyorsaniz yazman yaslis yaziyorsam da ozur dilerim inannin niyetim kotu degil
sadece burda sikintilarimi paylastim ve bildigim seyleri yazdim yaslista yazdiysam ozur dilerim,,, ne olur kotu anlamayin beni sinirlenmeyin kinamayin beni
biri yazsin yazma diye iananin yazmam artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?