- 16 Ağustos 2014
- 22
- 0
- 1
- 31
- Konu Sahibi seymasebo54
merhaba kızlar
moralım cok bozuk devrik cümle kurarsam affola
.. bız sevgilimle buluşacaktık bu pazar .. Bu arada 11 aydır ayrı geçmeyen günümüz yoktu taki yaz tatiline kadar neyse kızlar ben tatile çıktıktan sonraki ılk bulusmamızdı bu
bulustuktan bi süre sonra telefonunu elime aldım napıyorsun diye bir mesaj geldi ... cok sınırlendım ne oluyor dedim bağırdım çağırdım oda anlattı her seyı benle bulusmadan once güya arkadaşının sevgılısı telefonunu arkadasında unutmus bundan telefon ıstemıs buda vermıs çaldırmıs o arada kızı arabasıyla gıdecegı yere bırakmı 30 dk ağladım ağlamak ıstemıyorum ama kendıme sahıp olamadım durduramadımda kendımı
kıza mesaj attım bıdaha sevgılıme mesaj atma yazdım kız sorun yok dedı :'( neyse sevgılım yalvardı neolur gıtme yemın ederım kotu nıyetlı değildim diye bi süre gıdecegım dıye tutttursamda sonra onu affettım affettim ama ıcımden acısı gecmedi gitmedi bi türlü aklıma kotu kotu seyler gelıyor hep ağlıyorum hep mutsuzum neyse dun gece ruya gordum anlamı gurursuzluk yapmayın yazıyordu
sabah kalktım bır suru laf saydım haklısın dedi ilk defa hata yaptım ne dersen haklısın dedi ama senı cok sevıyorumlar felanlar
ama ben ayrıldım
napıcam bılmıyorum kızlar aklımdan gitmiyor nasıl boyle bir sey yapabılır. bu arada kendısı aşırı kıskanç beni çok kıskanır ve çok sıkar kız arkadaşlarımdan bile kıskanır 1 erkekle muhattap olduğumu dahi öğrense çok kötü olay çıkarır
of ağlamaktan başım ağrıyor bir yandan onu çok sevıyorum geçen o kadar guzel anı var ki bi yandanda artık eskısı gıbı olamayız gıbıme gelıyor araya ihanet girdi bir kere
napcamı sasırdm