• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikir yardımı:(

seymasebo54

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2014
22
0
1
31
merhaba kızlar:( moralım cok bozuk devrik cümle kurarsam affola :( .. bız sevgilimle buluşacaktık bu pazar .. Bu arada 11 aydır ayrı geçmeyen günümüz yoktu taki yaz tatiline kadar neyse kızlar ben tatile çıktıktan sonraki ılk bulusmamızdı bu :( bulustuktan bi süre sonra telefonunu elime aldım napıyorsun diye bir mesaj geldi ... cok sınırlendım ne oluyor dedim bağırdım çağırdım oda anlattı her seyı benle bulusmadan once güya arkadaşının sevgılısı telefonunu arkadasında unutmus bundan telefon ıstemıs buda vermıs çaldırmıs o arada kızı arabasıyla gıdecegı yere bırakmı 30 dk ağladım ağlamak ıstemıyorum ama kendıme sahıp olamadım durduramadımda kendımı :( kıza mesaj attım bıdaha sevgılıme mesaj atma yazdım kız sorun yok dedı :'( neyse sevgılım yalvardı neolur gıtme yemın ederım kotu nıyetlı değildim diye bi süre gıdecegım dıye tutttursamda sonra onu affettım affettim ama ıcımden acısı gecmedi gitmedi bi türlü aklıma kotu kotu seyler gelıyor hep ağlıyorum hep mutsuzum neyse dun gece ruya gordum anlamı gurursuzluk yapmayın yazıyordu :( sabah kalktım bır suru laf saydım haklısın dedi ilk defa hata yaptım ne dersen haklısın dedi ama senı cok sevıyorumlar felanlar :( ama ben ayrıldım :( napıcam bılmıyorum kızlar aklımdan gitmiyor nasıl boyle bir sey yapabılır. bu arada kendısı aşırı kıskanç beni çok kıskanır ve çok sıkar kız arkadaşlarımdan bile kıskanır 1 erkekle muhattap olduğumu dahi öğrense çok kötü olay çıkarır :( of ağlamaktan başım ağrıyor bir yandan onu çok sevıyorum geçen o kadar guzel anı var ki bi yandanda artık eskısı gıbı olamayız gıbıme gelıyor araya ihanet girdi bir kere :( napcamı sasırdm

Bilmediğiniz bir numaradan napıyorsun diye mesaj gelmiş ama siz bayan olduğunu vs nasıl anladınız tek mesajla?

olay şuki :( şimdi benle buluşucağı sıra yanıma geleceği sıra bi kız bunun telefonunu kullanmak istediğini söylüyor buda izin veriyor ... sonra kızı gideceği yere bırakıyor arabada baş başa kalıyorlar illaki bana anlatmadığı şeyler olmuştur :( olmazmı yani olmasa kız neden napıyorsun? yazıyor. bide eski erkek arkadaşım çok kıskanç bi insan aşırı ben böyle bir şey yapsam dünyayı başıma yıkar o yönden düşünün :'(

tepkileriniz ve arabada yalniz kalincabirseyler oldugunu iddia etmeniz hic normal gelmedi...
fakat sizin herhangi biriyle selamlasmaniza bile ariza cikaran biri ise tepkilerinizi de haketmis...
bundan sonra daha normal kisilerle daha saglikli iliskiler kurmaya, kiskancligi hastalik seviyesinde yasamamaya dikkat edin...

Allah ılslah etsin haketmiş hiç bir zaman karşındaki kim olursa olsun kendine yapılmasını istemediğin bişeyi başkasına yapmıcaksın.
tanımadığı birin arabaya alayıor bide yazışıyorlar öylemi tüüüüüüü
kız arkadaşı var bide hiç düşünme yavrum sen bunu çivi çiviyi söker 1 aya kalmaz geçer acısı

Ee şuda var kızın numarası bunda nasıl oluyo?
Arkadaşının sevglisiyse neden senşn sevgline mesaj atıyor ?

abartsaydın biraz ? bi şüpheyle bu hale geldiysen aldattıgını gözünle görsen naparmışsın ki ola :KK14:

Tanimadigi bir kizi arabaya aliyor , kiz numarasini aliyor sonradan mesaj geliyor napiyosun diye..

Ben bu hikayeye okurken inanmadim , size nasil inandirdi .tanimadigim bir insani arabaya alacam ustelik telefon numarami vericem..
Yalan soyluyor beliki sevgiliniz...

iyi olmuş ayrıldıgınız , arkadaşınızın sevgilisiyle niye yazışıyo bunlar baya baya işi ilerletmiş söylediği hikayeye inanma , önceden de konuşuyorlamış belli ki

Konu açarken iyi karar verin,konunuzu editlemeyin,asabım bozuluyor böyle görünce..:KK53:Enayi gibi hissediyorum.:KK49:

Back
X