Yapardim ama yakismaz3 numara iyidir
Şaka bi yana :) Sacınız düz mü ? Degilse bence baglanacak kadar kısa olsun yoksa pişman olursun benceYapardim ama yakismaz
Sanada dert begendiremiyoruzDüz mu dalgalı mi ?
Bi de bu dert mi
Sanada dert begendiremiyoruz
Konu başlıgı fikir neyse kaçayım ben bayramlık agzını bana acarsın simdiSaçımı nasıl kestirsem i bir kisi bile dert olarak gorse valla gık demicem
Haklisin canim. Ama hep dert hep dert actim.. bu seferde fikir alayim dedim.Saçımı nasıl kestirsem i bir kisi bile dert olarak gorse valla gık demicem
Kisa sac uzun sactan daha cok bakim istiyor bazen ama saclarum cok dokuluyor. Bide taramasi zor. Kisacik olsa hemen banyo yapsam diye hheves ettimŞaka bi yana :) Sacınız düz mü ? Degilse bence baglanacak kadar kısa olsun yoksa pişman olursun bence
Sonra sekıl almazsa onada üzülürsün.Kisa sac uzun sactan daha cok bakim istiyor bazen ama saclarum cok dokuluyor. Bide taramasi zor. Kisacik olsa hemen banyo yapsam diye hheves ettim
Konu başlıgı fikir neyse kaçayım ben bayramlık agzını bana acarsın simdi
Kestirseniz de toplanacak sekilde olsun da
Sonra lohusa haliyle cildirmalim gelir sana.
Omuzlarda olabilir.
Sagsaglim kucaginiza almak nasip olsun.
Sunlar gibi bakabilsem duzenli fonlesem bana da yakisir ama taramaya firsat bulamasam. Deli gibi ortalikta dolansam diye korkuyorum :)))Yüz hatlariniz da önemli.
Tabak gibi suratlara kipkisa sac kesiyorlar akıllara zarar
Ince ve narinse kışa sac güzel gider.
Hele boyun kısmı uzunsa tadından yenmez
Dur iki de resim ekleyim fikir olsun
Sunlar gibi bakabilsem duzenli fonlesem bana da yakisir ama taramaya firsat bulamasam. Deli gibi ortalikta dolansam diye korkuyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?