Gebeliğe Hazırlık Fikir?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Beklemekseni

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2019
7.220
8.435
118
29
Merhaba arkadaşlar. Sürekli olarak tekrarlayan enfeksiyon var bende. Bugün doktor ilaç verdi bir sürü. Antibiyotik, fitil, hap. Eşimede verdi eşli tedavi yani. Fitil kullanırken ilişki olurmu arkadaşlar? prolaktim hormon yüksekliğimde var onun içinde ilaç kullanıcam. Birde eşim 1.5 ay önce sperm testi yaptırmıstı ileri harekette biraz az 1 ay boyunca e vitamini kullandı bu ay yine kullanıcak sizin önereceğiniz birşey varmı ? Birde bir dahaki ay gebelik olmassa klomen başlatıcam eşinle sana dedi nasıl oluyor bu klomen yardımcı olurmusunuz?

Klomen kadınların yumurtalarının büyümesini sağlıyo bende doktor muayenesiz kullanmak istedim ama burdaki arkadaşlar doğru değil dedi kafana göre yapman falan o yüzden vazgeçtim ama güzel bi ilaç o ilaçtan sonra hamile kalan çok olmuş erkeklerdede kullanılıyomuş ama bazı yerlerde sperm kalitesini düşürür diyo bazı yerlerde tam tersi erkekler üzerinde etkisini tam net bilmiyorum ama kadınlar dediğim gibi yani netten bakabilirsin klomen hapı diye rabbim gönlüne göre versin

Canım öncelikle geçmiş olsun. Enfeksiyon hakkında bilgim yok ama çinko hız için işe yarıyor. Klomeni benim eşim kullandı değerleri arttı

Anladım canım sağol aslında ovulasyon testinde hep görüyprum yumurtam çatlıyor bakalım bir dahaki ay hamile olmassam klomen vericek vardır herşeyde bir hayır

Çinko derken vitaminmi canım? Öylemi eşindemi kullandımı canım bakalım bir dahaki ay hamile olmassam vericekmiş bizede
Evet canım hem çinko hem klomen bizde değerleri artırdı. İnşAllah gerek kalmaz müjdeli haberi alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…