• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMİLE KALAMIYORUM :(

Selam,
Hsg çekildi tüm testler yapıldi eşime de bana da hiçbir sorun yok ama hamile kalamıyorum. Geçen ay doktor Klomen kullandırdı 15-17-18 mm ulaşan 3 yumurtam vardı ilişki günlerini söyledi adet olmam gereken tarih 12 Nisan Pazar günü dün kan testi yaptırdım 0.6 çıktı yani çıkmadı artık gerçekten psikolojik olarak her ay beklemekten yoruldum doğal yolla kalabileceğim bir yöntem var mı ?
Benimde öyleydi yumurta oluyor hersey normal eşimde sıkıntı yok ama hamile kalamiyordum ve hastaneye gitmekten yorulmuştum en son eşime dedim olmuyor ben gitmek istemiyorum doktora artık biraz zaman verelim olmazsa tüp bebek yaptırırız dedim tamam dedi kafadan tamamen çıkardım tatil planı yapıyordum ki o ay hamile kaldığımı öğrendim yani hersey yolundaysa sizde biraz dinlenme modunu açın derim olmazsa zaten sonu tüp bebek onun öncesi biraz dinlenmiş olursunuz

Benimde öyleydi yumurta oluyor hersey normal eşimde sıkıntı yok ama hamile kalamiyordum ve hastaneye gitmekten yorulmuştum en son eşime dedim olmuyor ben gitmek istemiyorum doktora artık biraz zaman verelim olmazsa tüp bebek yaptırırız dedim tamam dedi kafadan tamamen çıkardım tatil planı yapıyordum ki o ay hamile kaldığımı öğrendim yani hersey yolundaysa sizde biraz dinlenme modunu açın derim olmazsa zaten sonu tüp bebek onun öncesi biraz dinlenmiş olursunuz
Ama ben sürekli düşünüyorum inanın hani kafadan çıkardım diyenlere gerçekten özeniyorum ben yapamıyorum sürekli düşünüyorum

Benimde 2 sene olmadı oldu sonra düşük ile sonuçlandı maalesef.. kafadan çıkarmak mümkün değil ama biraz rahatlatmak gerekiyor bende bu süreçte hep bir şeyler yaptım uğraştık en sonunda dedim artık aşılama tüp bebek ne ise denicez zaten o ay hamile olduğumu öğrenmiştim.Yani vücut sürekli stres altındayken çok sor böyle işliyor insan vücudu banada çok saçma geliyordu herkes takma takma diyordu.diyordum ki nasıl takmayayım mümkün mü sanki ama her şey sizin elinizde azıcık rahatlatmayı deneyin kendinizi zor da olsa

Ama ben sürekli düşünüyorum inanın hani kafadan çıkardım diyenlere gerçekten özeniyorum ben yapamıyorum sürekli düşünüyorum
Bende yapamıyordum yok düşünmüyorum desemde her an aklımdaydı ama işte en son çok sıkılmıştım uğraşmaktan öyle kendi haline bıraktım tüp bebeği soktum kafama güzel bir yer araştırdım 6 aylık süre vermiştim kendime ondan sonra o merkeze gideceğim dedim ve tatil yapmak istiyordum bebek öncesi yapamadım da içimde kaldi 😂

Kızlar bende 30 yaşımdayım tüh testler normal. Sebepsiz infertelite kategorisindeyim. 1,5 yıl oldu benimde. Ocak ayından beri çok takmaya başladım adet olduğum ilk gün ağlama krizleri geliyordu. Dışarı çıkasım gelmiyor ve içimde yalnızlaşıyordum. Geçen hafta sonu tüp bebek için görüşmeye gittim ve bir nevi içim rahatladı. Ağustosa kadar deneyip olmazsa sonra tüp bebeğe geçerim artık dedim. Ama o günden beri ilk kez moralim yerinde ve şok keyifli hissediyorum kendimi. Doktorum stresin çok etkilediğini söyledi. Wn iyidi takmamak. Allah hepimize en doğru zamanda evlat nasip etsin inşallah

Bir yıl boyunca normal diyorlar ama insanlar ilk denemede veya kazayla hamile kaldık dedikçe sorun mu var diye düşünüyorum sürekli.
Ve birde etrafımdaki tüm insanlar, ablam, kuzenlerim 2,3cü ayda hamile kaldılar. Bi bende böyle oldu. Elbet Rabbim en güzelini bilendir, şikayet etmiyorum. Ama can sıkıcı durum, ben de sorun mu var diye hep düşünüyorum, 6 ay önce hormon testi verdim prolaktin yüksekdi ilac kullandım prolaktinim düştü ama yine de olmuyor. Yeniden gitmeyi planlıyorum doktora, ama ilac filan çok yorucu 😣

Bir yıl boyunca normal diyorlar ama insanlar ilk denemede veya kazayla hamile kaldık dedikçe sorun mu var diye düşünüyorum sürekli.
Konunun üstünden baya geçmiş ama benimde bir sene oldu sebepsiz 28 yaşındayım. Denemediğim şey kalmadı fakat olmuyor bu ay da beklemedeyim üç gün sonra regl tarihim ovülasyonn denedim birdaha yapmayacağım dediğim halde ama yine de umudum yok 6 gün kala test yapmıştım negatif çıktı pozitif çıkacağına dair bi umudum da yok zaten de bakalım. Seni çok iyi anlıyorum nedense her hamile kalan valla bir kere yaptık, kazayla oldu diyor. Ben buna inancımı da insanlara samimiyetimi de kaybettim burda o kadar çok bizim gibi insan varki. Bir de araştırdıkça gerçekten kadar kolay bir şey olmadığını öğrendim artık öyle söyleyenlere dışımdan tamam diyorum ama içimden inanmıyorum moralini bozma. Bazen insanlar daha üstün gözükmek için yalan söylüyor

Konunun üstünden baya geçmiş ama benimde bir sene oldu sebepsiz 28 yaşındayım. Denemediğim şey kalmadı fakat olmuyor bu ay da beklemedeyim üç gün sonra regl tarihim ovülasyonn denedim birdaha yapmayacağım dediğim halde ama yine de umudum yok 6 gün kala test yapmıştım negatif çıktı pozitif çıkacağına dair bi umudum da yok zaten de bakalım. Seni çok iyi anlıyorum nedense her hamile kalan valla bir kere yaptık, kazayla oldu diyor. Ben buna inancımı da insanlara samimiyetimi de kaybettim burda o kadar çok bizim gibi insan varki. Bir de araştırdıkça gerçekten kadar kolay bir şey olmadığını öğrendim artık öyle söyleyenlere dışımdan tamam diyorum ama içimden inanmıyorum moralini bozma. Bazen insanlar daha üstün gözükmek için yalan söylüyor
İnşallah en kısa sürede Allah ikimize de isteyen herkese de nasip eder. Gerçekten çok zor bir süreç insan yaşamadan bilmiyor. Herkesin bedeni farklı tabi ama kısa sürede kalanlara da insan bir özeniyor gerçekten. Hayırlısı olsun allah sağlıkla nasip etsin en önemlisi. Teşekkür ederim. 🤲🏻😇

İnşallah en kısa sürede Allah ikimize de isteyen herkese de nasip eder. Gerçekten çok zor bir süreç insan yaşamadan bilmiyor. Herkesin bedeni farklı tabi ama kısa sürede kalanlara da insan bir özeniyor gerçekten. Hayırlısı olsun allah sağlıkla nasip etsin en önemlisi. Teşekkür ederim. 🤲🏻😇
Ben teşekkür ederim umarım en kısa zamanda hayalimize kavuşuruz. Regline kaç gün var , benim iki gün kaldı biraz karnım ağrıyor bugün yine umutsuzluğum arttı. İnşallah gerçekten regl ağrısı ile gebelik başlangıcı aynıdır da senle paylaşırım

Ben teşekkür ederim umarım en kısa zamanda hayalimize kavuşuruz. Regline kaç gün var , benim iki gün kaldı biraz karnım ağrıyor bugün yine umutsuzluğum arttı. İnşallah gerçekten regl ağrısı ile gebelik başlangıcı aynıdır da senle paylaşırım
İnşallah 🤲🏻 benim daha bir hafta var reglime. Bu ay yumurtlama günlerim de eşimden uzaktaydım o yüzden umudum yok.

Ben 40 yaşındayım kızlar 3 yıldır denedik bi sebep yokken olmadı, geçen ay bu ay femara kullandık olmadı artık bugün psikolojimin ciddi bozulduğunu görünce bi an korktum … Hayatta en önemli şey kendi sağlığımız 🌺 Bırakmaya karar verdim.
Siz daha gençsiniz stres yapmayın her şeyi etkiliyor malum. Akışına bırakın Allah doğru zamanda sağlıkla versin 🤲
İnşallah olur ben de 10 senelik evliyim 31 yaşındayım iki aydır klomen kullandım ilk ay tepki bile vermemişti bu ay 12 mm oluşmuş diğerleri de 8 mm de dedi olumsuz konuştu doktor artık seni şehir Hastanesi'ne sevk edeyim iğne ile deneyelim dedi ilaçlar sana etki etmeyecek ama günaşırı ilişki dene dedi kilo etken mi dedim 75 kiloyum evet ama Yasin geçiyor kiloyu nasıl verceksin ki hemen dedi kararsız kaldım hamile kalirsan da kalmassan da gel dedi bir daha ki aya belki farklı bir doktora giderim bu kez de bende salmayi düşünüyorum artık havuz suyu da içtim hayıt macunu da yiyorum d vitamini OMEGA 3 magnezyum demir takviyesi . Olmayınca olmuyor demek ki 12 mm olan yumurtam büyür inşallah

İnşallah olur ben de 10 senelik evliyim 31 yaşındayım iki aydır klomen kullandım ilk ay tepki bile vermemişti bu ay 12 mm oluşmuş diğerleri de 8 mm de dedi olumsuz konuştu doktor artık seni şehir Hastanesi'ne sevk edeyim iğne ile deneyelim dedi ilaçlar sana etki etmeyecek ama günaşırı ilişki dene dedi kilo etken mi dedim 75 kiloyum evet ama Yasin geçiyor kiloyu nasıl verceksin ki hemen dedi kararsız kaldım hamile kalirsan da kalmassan da gel dedi bir daha ki aya belki farklı bir doktora giderim bu kez de bende salmayi düşünüyorum artık havuz suyu da içtim hayıt macunu da yiyorum d vitamini OMEGA 3 magnezyum demir takviyesi . Olmayınca olmuyor demek ki 12 mm olan yumurtam büyür inşallah
Önemli olan boyutundan da ziyade kalitesi aslında canım; benim 3 aydır 19/20 mm oluyor geçiyor bile ama yine olmuyor . Burda bi arkadaşa büyümez daha dedi diğer aya erteleyelim dedi doktoru ama o inatla denedi ve hamile kaldı. Konusu var nickini unuttum. Sebep verir belki rabbim bi şeyden bi şekilde olur sen gün aşırı denemeye devam et ,yaşın genç. Allah gönlüne göre versin inşallah 🌺 sağlıkla

Back
X