Fikir ?

yagmurr3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2024
54
9
1
17
Birisi var ortak arkadaş vasıtasıyla tanıştığım henüz konuşmaya başlayalı 3-4 gün oldu ve ben canımı zor diyorum anca 3-4 kere demisimdir kendisi aşkım balım birtanem bebeğim falan saydıriyor ortada henüz bişey yok bide seviyorum seni falan diyor 3 günde bu mümkün mü 0 görme sadece bir iki kez görüntülü konuştuk çok yapmacık geliyor ya neden bilmiyorum ama aşık oldum zirvalamasi annemin gelini falan saçma sapan henüz flört donemiyoz

Ay daha kuzu kuzu, he de geç inanma, daha yirmiye kadar yirmi gelin degistirilir

Şükür bu durumun sacmaliginin farkında olan genç bir kızımız akıllı ol, bu vıcık vıcık laflara kapilip gitme, şurada 30yasinda insana anlatamiyoruz bazen böyle ilişkiler olmaz diye
Yapmacık ya 6-7 ilişkim oldu 18 olmak zorundayım cinsellik için bırakıldım çoğu kez kusuea bakmason salak salak konuşuyor iki görüntülü konuşmayla

Ay boşver sessizce uzaklaş

samimi olduguna dair bir tanecik inancınız var mi?
tum tuslara basip sizi kandirmaya çalışıyor. belki iyi bir adamdir ama yol yordam sifir.

*aaaa yaslar 17-19mus. tamam o zaman normal:)
boyle gereksiz asiri tepkiler obyasta cok normal

İyide yani bu kadar malca mi tavır takinmasi gerekiyor ben canım derken bile çekiniyorum hala

İyide yani bu kadar malca mi tavır takinmasi gerekiyor ben canım derken bile çekiniyorum hala
e tamam gorusmek zorunda degilsin o zaman. bir iki soz soyle engelle, arkadasina da samimiyetsizdi dersin.
en azindan sonraki kadinlarda biraz agirdan alir.
bu davranis olgun adam davranisi degil ama bu adam da olgun degil zaten 19 yasinda kuzunun olgunlugundan ne olacak:)
ben 18 yasindayken bahar senliginde bir cocuga aşık olmustum (o zamanin hisleri hemen aşk diyoruz), o da bana aşik olmus ortak arkadaşımıza soylemis biz bulustuk, daha ikinci bulusmada beni kapanis saatinde yurduma bırakmıştı. sonra "ozledim" yazdim diye kosa kosa penceremin karsi caprazina gelip el sallamisti, maymunluk yapmisti.
o yaslarda da biz daha ilk bulusmadan ne büyük hisler yasamistik:) boyle birsey ilkgenclik. insan hislerini abarti yasar.
ama icinize sinmemis ayrilin gitsin. bir de ilkgencliginizi hic tanimadiginiz idinin didisiyla tanışmakla harcamayin yaaa yazik cidden. cikin , senliklere kuluplere katilin, gönüllü aktivitelerde bulunun kalbiniz kipirdayinca ask yasayin birileriyle boyle ismarlama degil

Zaten henüz bir ilişkimizde yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…