19 olunca ergen oluyor sanırım anlamadimki sevgili bile değiliz diyorum onun kafasında evli mutlu çocuklu olduk bende hala flortuz sanırım canımı zor diyorumYaşlar kaç ya?Geç olmadan çocuğunuzun adını konuşmaya başlayın
Biz neyiz diyroum bana göre flortuz ona göre evli mutlu çocukluAy daha kuzu kuzu, he de geç inanma
Şükür bu durumun sacmaliginin farkında olan genç bir kızımızBiz neyiz diyroum bana göre flortuz ona göre evli mutlu çocuklu
Yapmacık ya 6-7 ilişkim oldu 18 olmak zorundayım cinsellik için bırakıldım çoğu kez kusuea bakmason salak salak konuşuyor iki görüntülü konuşmaylaŞükür bu durumun sacmaliginin farkında olan genç bir kızımızakıllı ol, bu vıcık vıcık laflara kapilip gitme, şurada 30yasinda insana anlatamiyoruz bazen böyle ilişkiler olmaz diye
AyBirisi var ortak arkadaş vasıtasıyla tanıştığım henüz konuşmaya başlayalı 3-4 gün oldu ve ben canımı zor diyorum anca 3-4 kere demisimdir kendisi aşkım balım birtanem bebeğim falan saydıriyor ortada henüz bişey yok bide seviyorum seni falan diyor 3 günde bu mümkün mü 0 görme sadece bir iki kez görüntülü konuştuk çok yapmacık geliyor ya neden bilmiyorum ama aşık oldum zirvalamasi annemin gelini falan saçma sapan henüz flört donemiyoz
Cinsel konulara girebilmek için sana kocalik taslamaya çalışıyor evli mutlu çocuklu kafasında değil asla19 olunca ergen oluyor sanırım anlamadimki sevgili bile değiliz diyorum onun kafasında evli mutlu çocuklu olduk bende hala flortuz sanırım canımı zor diyorum
samimi olduguna dair bir tanecik inancınız var mi?aşkım balım birtanem bebeğim falan saydıriyor ortada henüz bişey yok bide seviyorum seni falan diyor 3 günde bu mümkün mü 0 görme sadece bir iki kez görüntülü konuştuk çok yapmacık geliyor ya neden bilmiyorum ama aşık oldum zirvalamasi annemin gelini falan saçma sapan henüz flört donemiyoz
İyide yani bu kadar malca mi tavır takinmasi gerekiyor ben canım derken bile çekiniyorum halasamimi olduguna dair bir tanecik inancınız var mi?
tum tuslara basip sizi kandirmaya çalışıyor. belki iyi bir adamdir ama yol yordam sifir.
*aaaa yaslar 17-19mus. tamam o zaman normal:)
boyle gereksiz asiri tepkiler obyasta cok normal
Çok bekler geleceğinin garantisi olmayan biri için karakterimden ödün veremem aslaCinsel konulara girebilmek için sana kocalik taslamaya çalışıyor evli mutlu çocuklu kafasında değil asla
Ay çok güldüm jdndndnfnfGerdek için dantelli baksır da bakıyordur o şimdi fsjkghkdh
e tamam gorusmek zorunda degilsin o zaman. bir iki soz soyle engelle, arkadasina da samimiyetsizdi dersin.İyide yani bu kadar malca mi tavır takinmasi gerekiyor ben canım derken bile çekiniyorum hala
Zaten henüz bir ilişkimizde yoke tamam gorusmek zorunda degilsin o zaman. bir iki soz soyle engelle, arkadasina da samimiyetsizdi dersin.
en azindan sonraki kadinlarda biraz agirdan alir.
bu davranis olgun adam davranisi degil ama bu adam da olgun degil zaten 19 yasinda kuzunun olgunlugundan ne olacak:)
ben 18 yasindayken bahar senliginde bir cocuga aşık olmustum (o zamanin hisleri hemen aşk diyoruz), o da bana aşik olmusortak arkadaşımıza soylemis biz bulustuk, daha ikinci bulusmada beni kapanis saatinde yurduma bırakmıştı. sonra "ozledim" yazdim diye kosa kosa penceremin karsi caprazina gelip el sallamisti, maymunluk yapmisti.
o yaslarda da biz daha ilk bulusmadan ne büyük hisler yasamistik:) boyle birsey ilkgenclik. insan hislerini abarti yasar.
ama icinize sinmemis ayrilin gitsin. bir de ilkgencliginizi hic tanimadiginiz idinin didisiyla tanışmakla harcamayin yaaa yazik cidden. cikin , senliklere kuluplere katilin, gönüllü aktivitelerde bulunun kalbiniz kipirdayinca ask yasayin birileriyle boyle ismarlama degil
e tamam adamdan da irrite olmussun. o zaman uzatmadan bitir olsun bitsinZaten henüz bir ilişkimizde yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?