- 14 Şubat 2015
- 1.636
- 3.634
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bızım de bole bır tatıle ıhtıyacımız var esım de termale gıdelım demıstı ama orda da hanı pansıyon kıralanıyor falan yıne evın ıcınde oluyorsun dıye ben ıstememıstımİstanbul'u bilmiyorum ama termal sulara gidebilirsiniz odalarda kişiye özel banyolar ve sıcak sular oluyor. Hem kış için de çok ideal olur.
bızım de bole bır tatıle ıhtıyacımız var esım de termale gıdelım demıstı ama orda da hanı pansıyon kıralanıyor falan yıne evın ıcınde oluyorsun dıye ben ıstememıstım
hala bulamadık neree gıdecegımızı
Şu mevsimde denize giremeyeceğinize göre muhafazakar yer tercihiniz neleri kapsıyor ya da kapsamıyor?Merhaba hanımlar ben 3ay önce doğum yaptım ve evden doğru düzgün çıkamadık bunaldik haftasonunu İstanbul'a yakin biyerde geçirmek istiyoruz benim eşim biraz muhafazakar bize uyabilecek yerler önerebilir misiniz?
Not: konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın
bızım de bole bır tatıle ıhtıyacımız var esım de termale gıdelım demıstı ama orda da hanı pansıyon kıralanıyor falan yıne evın ıcınde oluyorsun dıye ben ıstememıstım
sağolsun güzel olabilirAbant olabilir.
Evet bizde boyle bisey düşünüyoruz ama nerde olur diye fikir istedim:)İstanbul'u bilmiyorum ama termal sulara gidebilirsiniz odalarda kişiye özel banyolar ve sıcak sular oluyor. Hem kış için de çok ideal olur.
İhlasin oteli varmı pansiyonda ziyadearmutlu...
burdaki kaplıca otelleri muhafazakardır mesela
ihlas evleri de öyle
Kimi termallerde otel de oluyor pansiyondabızım de bole bır tatıle ıhtıyacımız var esım de termale gıdelım demıstı ama orda da hanı pansıyon kıralanıyor falan yıne evın ıcınde oluyorsun dıye ben ıstememıstım
otel şeklinde değildeİhlasin oteli varmı pansiyonda ziyade
Kadın erkek ayrı olmalı aile havuzu varsa fevkalade olabilir yada sessiz sakin doğaŞu mevsimde denize giremeyeceğinize göre muhafazakar yer tercihiniz neleri kapsıyor ya da kapsamıyor?
Hic baktinizmi?otel şeklinde değilde
1 haftalık ya da 15 günlük ev kiralıyosun
bizim yalovada ayazlık varHic baktinizmi?
Evet küçük bebeğim hasta olur disarlarda diye de çok korkuyoruzYine çıkıp gezersiniz. Ya gidilecek çok yer çok aktivite var da bebiş daha 3 aylık olduğundan kısıtlı oluyor planlar. Şimdilik gezilecek yerleri olan termal konaklamalar en ideali gibi.
Hosunuza gittimibizim yalovada ayazlık var
ihlas evlerini de görmeye gitmiştik biraz bilgi almıştık
biz kalmadık sadece gezdikHosunuza gittimi