• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikire ihtiyacım var

huban1234

By1.56 .bşkg 63.3 gncl 55.4 hedef 53😍😍😍😍
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2015
1.636
3.634
133
Merhaba hanımlar ben 3ay önce doğum yaptım ve evden doğru düzgün çıkamadık bunaldik haftasonunu İstanbul'a yakin biyerde geçirmek istiyoruz benim eşim biraz muhafazakar bize uyabilecek yerler önerebilir misiniz?

Not: konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın

İstanbul'u bilmiyorum ama termal sulara gidebilirsiniz odalarda kişiye özel banyolar ve sıcak sular oluyor. Hem kış için de çok ideal olur.

İstanbul'u bilmiyorum ama termal sulara gidebilirsiniz odalarda kişiye özel banyolar ve sıcak sular oluyor. Hem kış için de çok ideal olur.
bızım de bole bır tatıle ıhtıyacımız var esım de termale gıdelım demıstı ama orda da hanı pansıyon kıralanıyor falan yıne evın ıcınde oluyorsun dıye ben ıstememıstım
hala bulamadık neree gıdecegımızı

Sapanca'da derim sakin sessiz maşukiye falan nefis yerler var

bızım de bole bır tatıle ıhtıyacımız var esım de termale gıdelım demıstı ama orda da hanı pansıyon kıralanıyor falan yıne evın ıcınde oluyorsun dıye ben ıstememıstım

Yine çıkıp gezersiniz. Ya gidilecek çok yer çok aktivite var da bebiş daha 3 aylık olduğundan kısıtlı oluyor planlar. Şimdilik gezilecek yerleri olan termal konaklamalar en ideali gibi.

Merhaba hanımlar ben 3ay önce doğum yaptım ve evden doğru düzgün çıkamadık bunaldik haftasonunu İstanbul'a yakin biyerde geçirmek istiyoruz benim eşim biraz muhafazakar bize uyabilecek yerler önerebilir misiniz?

Not: konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın
Şu mevsimde denize giremeyeceğinize göre muhafazakar yer tercihiniz neleri kapsıyor ya da kapsamıyor?

Ay pardon ben sizi konu sahibi sandım bi an ondan bebiş 3 aylık vs dedim :KK48:
Sapanca diyorum o zaman :)

Evet bizde boyle bisey düşünüyoruz ama nerde olur diye fikir istedim:)

Kimi termallerde otel de oluyor pansiyonda

Şu mevsimde denize giremeyeceğinize göre muhafazakar yer tercihiniz neleri kapsıyor ya da kapsamıyor?
Kadın erkek ayrı olmalı aile havuzu varsa fevkalade olabilir yada sessiz sakin doğa

Yine çıkıp gezersiniz. Ya gidilecek çok yer çok aktivite var da bebiş daha 3 aylık olduğundan kısıtlı oluyor planlar. Şimdilik gezilecek yerleri olan termal konaklamalar en ideali gibi.
Evet küçük bebeğim hasta olur disarlarda diye de çok korkuyoruz

Back
X