- 9 Kasım 2013
- 4.369
- 4.372
- 198
- Konu Sahibi obiviyante
-
Türk kadınları olarak fedakar ve anaç tarafımızı evlilik sonrasına saklamanın daha doğru olduğunu düşünüyorum
Teşekkür ederim arkadaşım. Ama gerçekten böyle. Evlendikten sonra kadın her türlü yükü sırtlanıyor. Evlilik öncesinde nazı geçsin bari...bu söze katılmamak mümkün değil,güzel bir tespit...
Bence de. Evlenmeden önce yormayacaksın kendini. Neler okuyoruz burada. Gencecik gül gibi kızlar. Olur olmaz adamların nelerine katlanıyorlar ya...Fedakar ve anaç tarafımızı evlilik sonrasında da uygulamamamız gerektiğini düşünüyorum.
Bir halta yaramıyor çünkü. Vurucan bir tarafına sopayı bunların öyle anlayacaklar kıymetini.
Fedakar ve anaç tarafımızı evlilik sonrasında da uygulamamamız gerektiğini düşünüyorum.
Bir halta yaramıyor çünkü. Vurucan bir tarafına sopayı bunların öyle anlayacaklar kıymetini.
Bence de. Evlenmeden önce yormayacaksın kendini. Neler okuyoruz burada. Gencecik gül gibi kızlar. Olur olmaz adamların nelerine katlanıyorlar ya...
Teşekkür ederim arkadaşım. Ama gerçekten böyle. Evlendikten sonra kadın her türlü yükü sırtlanıyor. Evlilik öncesinde nazı geçsin bari...
Ortada söz yok, nişan yok adam kıza neler yapıyor... Kızlarımız böyle şeyleri yaptırmasınlar kendilerine...
obiviyante ortada söz,nişan bile olsa sindiremiyorum kadınların kendine bunları yapmasını ben
ben de izin verdim mi buna zamanında verdim kabul ediyorum hatamı ama aklım başıma dank etti artık zerre kılıma zarar veren adamın yüzüne bakmam.
o kadar da büyük konuşuyorum.
şimdi bir kızın konusunu okuyorum da alkolik sevgilisini iyi etmeye çalışan...
Bence herkes bir konuyu ele alsın. Ansiklopedi olur vallahi...Ben de evlenmeden öncesi ve sonrası bakışım adlı bir kitap yazmayı düşünüyorum ciddi ciddi
Akıllı olmak, tecrübeye itibar etmek te lazım bence...kesinlikle....kadınlar dominant olsun azcık...
İçime fenalıklar geliyor kız hala bırakamıyorum dedikçe...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?