- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi obiviyante
-
Benim ablam annesi yok, babası yok, kimsesi yok yazık milletin kapısında kimse
değer vermiyor ona, ben ayrılırsam dayanamaz yıkılır bırakamammm onu diye diye evlendi.
Giymedi onun üstüne aldı, yemedi yedirdi, çalıştı onun lüksünün borçlarını ödedi, herif g.tünü beğendi
aldatıldı boşanıyor..Mahkemesi gelecek ay
Kardeşim de çok seviyorum bırakamam onu diye ortaokul terk biri ile kv yanında
yaşamayı göze alarak seviyoooooorummmm seviyorum onu diye yırttı kendini sözlendi.
Çocuk ablası için kardeşime bir atar yaptı. Gördü çirkef yüzlerini söz attı kardeşim sonunda.
Şimdi akıllandım diyorlar ama ille bir kazık yiycez ille
En güzeli aslında bırakacaksın kendi kendine öğrensin
Çünkü deneyimleyerek öğrenince unutulmuyor
Bilinçli olan kadınlar bunun farkında zaten, bunun için evlenmeye gerek yok. Olmayanlar da ancak tecrübe ederek öğreniyor. Yani siz ne derseniz deyin, ellerini sobaya değdirmeye devam edecek onlar.Evlilik öncesinde en ufak bir hataya bile mahal verilmemeli bence. Anında bitireceksiniz kızlar. Adam aklının bir karış havada olması gereken bir dönemde bile size saygı duymuyorsa evlendikten sonra insan yerine bile koymaz. Böyle biline...
Aman iyi, Allah' tan gözü açılmışta evlenmeden postayı koymuş Aferin takdir ettim.Benim ablam annesi yok, babası yok, kimsesi yok yazık milletin kapısında kimse
değer vermiyor ona, ben ayrılırsam dayanamaz yıkılır bırakamammm onu diye diye evlendi.
Giymedi onun üstüne aldı, yemedi yedirdi, çalıştı onun lüksünün borçlarını ödedi, herif g.tünü beğendi
aldatıldı boşanıyor..Mahkemesi gelecek ay
Kardeşim de çok seviyorum bırakamam onu diye ortaokul terk biri ile kv yanında
yaşamayı göze alarak seviyoooooorummmm seviyorum onu diye yırttı kendini sözlendi.
Çocuk ablası için kardeşime bir atar yaptı. Gördü çirkef yüzlerini söz attı kardeşim sonunda.
Şimdi akıllandım diyorlar ama ille bir kazık yiycez ille
İki kez nişandan ayrıldım diye ne bunalımlar kaldı girmediğim ne depresyonlar.. elbet olmıcak insanlardı zaten bana yapmadıkları kalmadı.. ama sanırım bu tespitinizle iyi olmuş,bana iyilik yapmışlar. Sizde içimi ferahlattınız Allah cc. Razı olsunEvet, gerçekten fikirlerim değişti. Evlilik öncesinde yaşanan her türlü duygusal ilişkinin en ufak bir pürüzde bitirilmesi gerektiğini düşünüyorum artık. Eskiden "Yok ya fedakarlık olmadan olur mu?" falan diyordum ama artık böyle düşünmüyorum.
Kızlar aklınızı başınıza toplayın! Nikah öncesindeki her ayrılık kardır vallahi. Evlendikten sonra her şey bambaşka oluyor. Türk kadınları olarak fedakar ve anaç tarafımızı evlilik sonrasına saklamanın daha doğru olduğunu düşünüyorum.
Burada açılan konuları görüyorum, sizde görüyorsunuz. Evlilik çok önemli. Dikkatli olun, abla sözü dinleyin...
Ama alınan yaralar, benim melek anneciğimin çektiği sıkıntılar..
Onları düşününce bile bile gitsin deneyimlesin öğrensin diyemiyorum ben.
Genç kızlarımız o işe yaramaz el oğlunu düşündükleri kadar annelerini düşünseler keşke..
Canım bence yaşadıklarına üzüleceğine sevin. Seni takdir ettim, belli ki ne istediğini bilen bir insansın. İki kez nişan attın diye karşına çıkacak insana tutunma sakın. Olmayacaksa üçüncüyü bile at.İki kez nişandan ayrıldım diye ne bunalımlar kaldı girmediğim ne depresyonlar.. elbet olmıcak insanlardı zaten bana yapmadıkları kalmadı.. ama sanırım bu tespitinizle iyi olmuş,bana iyilik yapmışlar. Sizde içimi ferahlattınız Allah cc. Razı olsun
Evet, gerçekten fikirlerim değişti. Evlilik öncesinde yaşanan her türlü duygusal ilişkinin en ufak bir pürüzde bitirilmesi gerektiğini düşünüyorum artık. Eskiden "Yok ya fedakarlık olmadan olur mu?" falan diyordum ama artık böyle düşünmüyorum.
Kızlar aklınızı başınıza toplayın! Nikah öncesindeki her ayrılık kardır vallahi. Evlendikten sonra her şey bambaşka oluyor. Türk kadınları olarak fedakar ve anaç tarafımızı evlilik sonrasına saklamanın daha doğru olduğunu düşünüyorum.
Burada açılan konuları görüyorum, sizde görüyorsunuz. Evlilik çok önemli. Dikkatli olun, abla sözü dinleyin...
Evet. Sırf bu tuhaf yaklaşımlar yüzünden kadınlar boşanmaktan korkuyorlar. Allah herkesin karşısına hayırlı insanlar çıkarsın. Hep diyorum kadın olmak zor...''kocanın evine gelinlikle girer kefenle çıkarsın kızım, hadi yürü kocana, dövse de sövse de ekmek veriyor, senin yerin onun yanı''
düşüncesi bizi bitiren... burda bile açılan konulara bakıyoruz, her türlü şiddet, aldatma vs var.. gelmiş diyor ki dul olcam ama dul olmak zor mu... sırf 'dul olmamak' için boşanmayan kadın var ya... neden sindirdik bu kadar kendimizi ? toplum hegomanyası var evet biliyorum...
'dul kadınsın, bir şeye ihtiyacın olursa çekinme söyle.'
dul akdınalra bakış açısı içler acısı... ooff oooff..
İyi yapmışsın canım. Allah karşına kıymetini bilecek bir insan çıkarır inşallah. Selamlar...Ah kardesim iki hafta once nisan bitirmis biri olarak kesinlikle katliyrum
Öyle...Aşk da aşk büyük bir şeymiş gibi geliyor o dönemde insana
Çok nadir, bulunmaz bir şeymiş gibi geliyor o his
Sanki başkaları aşık olmuyormuş gibi en özel hisleri yaşıyorum ben havasına giriyorsun
Ben de anladım, anneciğimin ailemin kıymetini artık onları üzmemek için çırpınıyorum, en ufak fırsatta yanlarına koşuyorum. Ana babadan ötesi yalan
Öyle...
Özel olmazsa sen ne yaptın Just? Eşinle sorunlarınızı çözebildiniz mi?
Evet. Birilerinin çıkıp bu hanım kızlarımıza yapmakta oldukları şeyin doğru olmadığını söylemesi lazım, dinlerlerse tabi...valla canım ne güzel dedin gerçekten kadınların akıllı davranması gerek yahu bugün forumda neler okudum her birine ayrı hayret ettim resmen kendilerini kullandırmaları sinirime dokundu.
biri der maaşımı sevgilime veriyorum, öteki der keşke kocam evlenmeden önce ilişki yaşamış olsaydı, öteki der sevgilim alkolik ama seviyorum. şaka olmalı okuduklarım. bu kadar mı değersiziz bu kadar mı alçaldı aşk sevgi denen şey...
Ya... Hayırlısı, olmuyorsa olmuyor değil mi? Cesur kızsın demek ki. Helal olsun...Ben boşanalı 2 ay oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?