- 4 Kasım 2013
- 2.395
- 1.339
- 448
- Konu Sahibi NeOlurBiSabah
kızçelrimm:d yardım istiyorumm
D bu aralar herbişeyleri kafama takar oldum
oturma odası yatak odası derken aklımdaki şey konusunda sıkıntıdayım. şimdi şöyleki ben bir oturma odası bir misafir odası fikrine karşıyım. tek bir oda yaptım oturma gruubu tv unıtesi yemek masaası ve büfe şeklinde. misafir odası olarak şöyle birşey düşündüm. oraya bir adet yavrulu bazamı (normalde tek kişilik,açılınca çift kişilik oluyor) koyayım diorum. böle topuzlu ahşap eski model bir başlığı var. onu beyaza boyayaım. birde beyaz country tarz bır komodin. ve bir tanede 2 yada 3 kapılı gardrop koyayım. o dolabıda yataklarımı ıvır zıvır eşyalarımı koymak için kullanırım hem, hemde uzun misafirlerin eşyaları için olur. yatağada şöle minik çiçek desenli tek kişilik bir örtü sereyim birde şirin bir halı. burası olsun bana hem dinlenme odası hem misafirlerime yatak odası. çokmu garip bu fikir. etrafımdakiler devamlı saçmalama al işte bir koltuk takımı daha deyip duruyor. ama eşya kalabalığına gerek varmı? hem ilerde çocuk odasıda yapılabılecek bir yer olur bnm için hemde kullnaıslı olmazmı???