Kv ve kp le hic anlasamiyirum basindan beri ,beni cahil zannediyirlar sessiz oldugum icin yanlarinda , onlar hayatimi yonlendirsin onlar biseylere karar versin ben de boyun egeyim istiyorlar ,ve ben hayatima dair yorum yapildiginda boguluyorum ve patliyorum hayir ben bu sekilde olmasini istemiyorum cunku...diyerek aciklamayida yapiyorum hemen bi tepki aliyorlar bana karsi kiriliyorlar kp hemen lafi agzima tikmaya calisiyo yok sen beni anlamadin mesur lafidir zaten kv surekli esime amcana gidin dayina gidin kiizyolar sana diye bursuru dolduruyor esimi o pek takmiyor ama o anda duramayip ben cvp veriyorum ders calisiyo hic gezemiyoruz falan diyorum ben aciklama yaptikca kadin daha yuksek sesle konusyir sesimi bastirmak icin bende onu bastirip daha yukseltsem sesimi iste ozaman kotu gelin oluyorum ertesi gun hemen dedikodum yapiliyor sesimi ben bunlara nasil duruyurcam ya kimse beni dinlemiyor ne istedigimin hic onemi yok esim biraz ailesine karsi pisirik cvp vermeyi bile onlari kirmak zannediyor ben cvp vermek zorunda kaliyorum gecen kp esime benim yanimda dusuk gelirliler icin yapilan tokiye yazil kucucuk evde otur kira oducene diyor esimde tamam diyor hayatima kp karar veriyor ve ben dayanamayip hayir ben toki istemiyorum benim esyam cok sigmaz oraya derdemez hemen basladi duurrrr sen benii anlamadinnnnnn diye sesini yukseltiyo bide karsilikli cevaplasmadan sonra benim suratim asildi gidene kadar soguk davrandim bugunde kv esime geceb babanin sekeri cikti diyor en ufak seye takiyot diyor o gunu ima etti biliyorum...ne yani ben istedigim yada istemedigim seyleri dile getirince bu adamin sekeri cikacaksa vay benim.halime