Fikirlerimi dile getirince kotu gelin oluyorum

Bence aynen devam et...
Varsin kotu gelin oluver...
Eger esini doldururlarsa ve sen sessiz kadikca daha faxla mudahil olurlarsa o zaman kotu.
En azindan sendrn korksunlsr

Valla çok abartmışsın kusura bakma. Amcanalr dayımlar kızıyor diye söylenince sen niye cevap veriyorsun ki. Senin problemin mi. Senin Amcam dayın mı. Niye açıklamayı sen yapıyorsun. Eşin açıklamıyorsa sen niye kendini atıyorsun boşa. Onlar da anne bana fikri veremeyecekler mi yani. Onlar fikri verir siz eşinle konuşur ortak karara bağlarsınız.bu kadar abartı ne var ki. Sanki boynunuza pranga bağlayıp peşlerinde gezdiriyorlar

:KK45::KK45:benimde kv aynı
cevap vermedikçe tekrar eder durur aynı şeyi
ben lafı yapıştırınca susar
hatta çogu zaman konuşmam bile

Eviniz yakın diye oluyor bunlar, mesafeli olsanız düzelir de mesafe olmadığı sürece maalesef çözümü yok balım....

Canım, görümcenin durumu iyiymiş iyisini almışlar. Sizin durumunuz iyi değilse daha münasip olanını alırsınız. Tokiden ev alın dediler diye neden kendinize kötüsünü istiyorlarmış gibi hissediyorsunuz. Bence çok anlamsız bu.
Ev alırken görümcene yardım ettilerse seninde yardım isteme hakkın var ama görümcen kendi imkanlarıyla almışsa sizde kendi imkanınızla alırsınız.
Canim tokiyi kucunsemiyorum yanlis anlasilmasin ama benim hayalim esim sinavlari falan lazaninca daha iyi bir mertebeye gelirse insallah ozaman icime sinen guzel bir ev almak ve o gunler gelene kadar kirada istedigim evde oturmak yok yardim etmediler kendininkaniyla aldi ama bizim kendi imkanlarimizla bisey yapmamiza da musade etsinler ben kirada mutluyum kiracilihi cok.kucumsuyolar

Eviniz yakın diye oluyor bunlar, mesafeli olsanız düzelir de mesafe olmadığı sürece maalesef çözümü yok balım....
Evimiz yakin degil ama yinede haftada bir gun gidiyoruz keske cooook uzak sehirlerde olsaydik ama ozamanda kalmaya gelirlerdi yada biz gidince bikac gun kalmak zorunda kalirdik heralde simdi cay icip donuyoruz sukur

Valla çok abartmışsın kusura bakma. Amcanalr dayımlar kızıyor diye söylenince sen niye cevap veriyorsun ki. Senin problemin mi. Senin Amcam dayın mı. Niye açıklamayı sen yapıyorsun. Eşin açıklamıyorsa sen niye kendini atıyorsun boşa. Onlar da anne bana fikri veremeyecekler mi yani. Onlar fikri verir siz eşinle konuşur ortak karara bağlarsınız.bu kadar abartı ne var ki. Sanki boynunuza pranga bağlayıp peşlerinde gezdiriyorlar
Malesef evet bir zamanlar piranga baglayip gezdiruyorlardi tabiri caize heraksam akraba ziyareti kp ve kv nerey gitse bizide goturuyolardi benim saf esimde tamam deyip benide surukluyodu onlarin pesine zamanla bu durumu hallettim ama kadin hala ayni dertte nezamandir pesinde asalak gibi gezdiremiyo ya her gittimizde laf sokuyo sadece ogluna dese sen git diye babane cvp vermem gitsin ama onlarda sole bi sacmalik var koca karisiz biyere gitnez kari da kocasiz gitmez e bu da beni bagliuo ve cvp veriyorum

Üzülme inşallah gün gelir kendi kızı beterini Yaşar :KK53:
Yok yinede oyle demiyorum sadece tek istedigim ben yukseleyim onlar seyretsin gorumcemin yeni evine ilk gittigim gun hepsinin burnu havadaydi hepsinde bana hava atma cabasi ve nazar konusu en ufak bisey olsa bana bakarak nazara geldi evim demeler ah ah be gorgusuz insalar ben sizin fakir oglunuz yuzunden cekiyirum bu sefaleti ne diye orda kenarda kimseye zarari olmadan oturan gelininize yapiyosiniz bunlari seytan iste cok.mal gorunce kanlarina girdi

Yok yinede oyle demiyorum sadece tek istedigim ben yukseleyim onlar seyretsin gorumcemin yeni evine ilk gittigim gun hepsinin burnu havadaydi hepsinde bana hava atma cabasi ve nazar konusu en ufak bisey olsa bana bakarak nazara geldi evim demeler ah ah be gorgusuz insalar ben sizin fakir oglunuz yuzunden cekiyirum bu sefaleti ne diye orda kenarda kimseye zarari olmadan oturan gelininize yapiyosiniz bunlari seytan iste cok.mal gorunce kanlarina girdi
Bunların hepsi sonradan görme yüzünden. Gün gelir devran döner sen huzurunu bozma eşinle iyi ol.

Back
X