canım kaçan kovalanıyo diyorlar ama herşey köprüyü geçene kadar:2: ne zaman ki evleniyorsun çoğunlukla erkekler o zaman artık bu benim havasına girip ipleri kendilerine çekiyorlar bu sefer onların dedikleri olmuyor bende bazen görüyorum bazı bayanlar eşlerine her istediğini yaptırıyorlar eşleri etrafında pervane oluyor bunu nasıl başarıyorlar bende bilmiyorum eğer sırrını bilen bayan arkadaşlarımız varsa lütfen bize de tüyo versinler :44:
Son derece saygılı, sevgili olacaksın... Empati kurarak hareket edeceksin, sana ne yapılmasını istiyorsan sen de ona yapacaksın... Seni kaybedebileceğini bilmesi lazım, unutur gibi olursa da arada hatırlatman gerek, evlenince de böyledir bence... Sevgide, saygıda kusur etmeyeceksin ama arada bir de taşları sallayacaksın ki kontrolün kimde olduğunu unutmasın...
Bir iliskide hep benim dedigim istedigim olsun olmaz ki asil o zaman kaybediyoruz iste canim.Cok sikici olur hayat o zamaaannn....
mesela giyim kuşam konusunda öyle çok açık giyinen biri değilim bunun sorun yapılması yada bahsinin bile geçmesi deli eder beni ne kadar empati kursam da hak veremem karşımdakine
Arasıra kıskandırmak faydalıdır
Son derece saygılı, sevgili olacaksın... Empati kurarak hareket edeceksin, sana ne yapılmasını istiyorsan sen de ona yapacaksın... Seni kaybedebileceğini bilmesi lazım, unutur gibi olursa da arada hatırlatman gerek, evlenince de böyledir bence... Sevgide, saygıda kusur etmeyeceksin ama arada bir de taşları sallayacaksın ki kontrolün kimde olduğunu unutmasın...
Ben beceremiyorum kontrolü kendi elimde tutamiyorum. Nasil yapicam bunu?
Erkek kaybetme korkusu yaşıyorsa sevdiğinin her sözünü yapar
Her dediğine evet der
Ama ne zamanki o kaybetme duygusunu kaybederse umursamaz , bencil , vurdumduymaz biri olur..
Ve her ilişkinin başında da erkekler kaybetme duygusu yaşar ve sonra bakarlarki ben ne yaparsam yapıyım bu kız beni terketmez
O zaman umursamaz olurlar ve herşey biter..
ee bağlıyorlar kendilerine deli gibi aşık
ediyorlar sonrada yüreğinden atamıyorsun
aslında çok uyanık bu erkekler
iş köprüyü geçinceye kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?