fikirlerimizi paylaşalım kızlar yanlış yapmayalımmm

venustus

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2011
948
2
0
Afyon
ilişkinin başında erkekler sürekli sürekli ısrarcı oluyor
her denileni yapıyor
hiç kırmıyor
doğru bildiğini bile yeri geliyor senin için yanlış diyor
birçok fedakarlık yapıyor.....
uzayıp gidebilen bir liste
derken ara verelim bitti gitti
ve bende çok korkuyorum 7 aylık bir ilişkim var
şuan üzerime titriyor bir kere sözümden çıktığını görmedim
bunun daima böyle olması
ilişkinin ilk günkü gibi taze kalması için neler yapmalıyız_???

seni kaybetme korkusunu hep hissederse olur o dediğin. Çünkü bir ilişki oturunca erkekde nasılsa beraberiz fikri olduğundan eskisi kadar ilgi göremiyosun. O duyguyu kaybettirmemen gerekir bunu da nasıl yapıcağını biliyosundur zaten hep senle olucam sinyallerini ona gönderdiğin an değişme başlıcaktır

canım kaçan kovalanıyo diyorlar ama herşey köprüyü geçene kadar:2: ne zaman ki evleniyorsun çoğunlukla erkekler o zaman artık bu benim havasına girip ipleri kendilerine çekiyorlar bu sefer onların dedikleri olmuyor bende bazen görüyorum bazı bayanlar eşlerine her istediğini yaptırıyorlar eşleri etrafında pervane oluyor bunu nasıl başarıyorlar bende bilmiyorum eğer sırrını bilen bayan arkadaşlarımız varsa lütfen bize de tüyo versinler :44:

Son derece saygılı, sevgili olacaksın... Empati kurarak hareket edeceksin, sana ne yapılmasını istiyorsan sen de ona yapacaksın... Seni kaybedebileceğini bilmesi lazım, unutur gibi olursa da arada hatırlatman gerek, evlenince de böyledir bence... Sevgide, saygıda kusur etmeyeceksin ama arada bir de taşları sallayacaksın ki kontrolün kimde olduğunu unutmasın...

evet yha hep öyle oluo ipleri tutanlarda çok az evlendikten sonra napsak ki

mesela giyim kuşam konusunda öyle çok açık giyinen biri değilim bunun sorun yapılması yada bahsinin bile geçmesi deli eder beni ne kadar empati kursam da hak veremem karşımdakine

Bir iliskide hep benim dedigim istedigim olsun olmaz ki asil o zaman kaybediyoruz iste canim.Cok sikici olur hayat o zamaaannn....

Bir iliskide hep benim dedigim istedigim olsun olmaz ki asil o zaman kaybediyoruz iste canim.Cok sikici olur hayat o zamaaannn....

bencillik yapmıcasss onu tınmayıp
saygı duymadığımız sürece sevgi yok olur diye düşünüyorum

mesela giyim kuşam konusunda öyle çok açık giyinen biri değilim bunun sorun yapılması yada bahsinin bile geçmesi deli eder beni ne kadar empati kursam da hak veremem karşımdakine

Giyim kuşam konusunda iki tarafın da düşüncelerinin benzer olması çok önemli, iki tarafın da az buçuk fedakarlık yapması lazım böyle durumlarda orta yolu bulmak için. :34

erkekler ipleri eline alana kadar taparlar ondan sonra dereyi geçerler aşık olursun seversin onsuz yapamaz hale gelirsin deli olursun ağlarsın gururunu ayaklar altına alırsın v.s şeyler olunca bi bakmışsın erkek çok değişmiş artık sençabalıyor olursun ona göre havva hoştur işte bunların olmasını istemiyorsan sevgilim kuzu olsun istiyorsan ipi onun eline verme ağırlığını koy hissettir çok yüz verme sevgini belli etme

Ben beceremiyorum kontrolü kendi elimde tutamiyorum. Nasil yapicam bunu?

Erkek kaybetme korkusu yaşıyorsa sevdiğinin her sözünü yapar
Her dediğine evet der
Ama ne zamanki o kaybetme duygusunu kaybederse umursamaz , bencil , vurdumduymaz biri olur..
Ve her ilişkinin başında da erkekler kaybetme duygusu yaşar ve sonra bakarlarki ben ne yaparsam yapıyım bu kız beni terketmez
O zaman umursamaz olurlar ve herşey biter..

Ben beceremiyorum kontrolü kendi elimde tutamiyorum. Nasil yapicam bunu?

Bunu sağlamak biraz da karşı tarafa bağlı bir durum. Öncelikle ikinizin de birbirinizin huylarını, karakter yapısını iyice anlayıp özümsemesi gerek ki bir sorun oluştuğunda ona göre davranabilesiniz. Ben kendimden örnek vereyim mesela, erkek arkadaşım geçen gün telefonda kendisi söyledi bunu: "Senin bana kızdığını hemen anlayabiliyorum, çünkü ilgisizleşiyorsun." Doğru söylüyor ve bunu yarı kasten yarı farkında olmadan yapıyorum, mesajlarım kısalıyor birden, arası açılıyor vs. O da hata yaptığını farkettiğinde özrünü diliyor ve en önemlisi de nazı da cazı da abartıp uzatmamaktır... Ama hissettiğin de için de kalmasın, kızdıysan söyle, kırıldıysan söyle, mutluysan söyle, kalmasın hiçbir şey içinde birikir yoksa onlar farkında olmadan... Erkek arkadaşın umarsızsa sen daha umarsız ol, ilgisizse sen daha ilgisiz ol ki taşlar bir oynasın yerinden, senin böyle bir yönünün de olabileceğini anlasın, dirayetini farketsin... Ama yeri geldiğinde de sürprizini, sevgi sözcüklerinin sırasını atlama.

ee bağlıyorlar kendilerine deli gibi aşık
ediyorlar sonrada yüreğinden atamıyorsun
aslında çok uyanık bu erkekler
iş köprüyü geçinceye kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…