fikirleriniz benim için çok değerli..içim acıyor..yardım lütfen..

type3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2015
3
1
1
37
merhaba kızlar, şimdiden yapacağınız yorumlar için çok teşekkür ederim, bu siteyi senelerden beri takip ediyorum çok aklı başında mantıklı yorumlar yapılması çok hoşuma gidiyor. bir haftadır içim içimi kemiriyor kendi kendimi yiyorum ve ilişkimi yok ediyorum, ne yapacağımı bilemiyorum, çok mutsuzum huzursuzum, zevk almıyorum hayattan, konuya gireyim hemen...:110:
4 aydır gayet güzel giden bir ilişkim var, yaşım 27 , sevgilim 28 yaşında, birbirimizi seviyoruz, değer veriyor, ikimiz de çalışıyoruz, durumumuz iyi, erkek arkadaşım iyi bir insan efendi, saygılı sakin bir çocuk, beni arar sorar haftada 3-4 gün buluşuruz, alttan alır kırıldığımda özür diler, canım bişey çeker gider alır, şimdiye kadar ilgisinden çok mutluydum hala da mutluyum ama gel gelelim her şeyi paylaşmamıza rağmen bana evlilikten bahsetmedi hiç, , ben ilişkinin başında ciddi bir ilişki istiyom demiştim, o da tamam demişti, ama ben artık patladım ve sen bana hiç gelecekte benimlen planlar yaptığına dair iltifatlar sözler söylemiyon bana dedim, ee diyom ya dedi, hep sevicem seni diyom dedi, aynı şehirde olalım, yakınımda ol diyo..ama bu sözler beni tatmin etmiyor..bir haftadır kafayı yemek üzereyim ben onu hayatımın sonuna kadar sevmeye hazırım ama onun böyle hissetmediğini düşünmek öyle acıtıyor ki kalbimi ayrılmayı bile düşünüyorum, sen benim gibi hissetmiyorsun diyorum yoo hissediyorum diyo ama açık açık bişey söylemiyo ya kafayı yicem.. :KK14:

Son düzenleme:
erkekler evlilik fikrine atlamazlar, yok öyle bir erkek türü, hele ki 4 aylık bir ilişkide ama sen üstüne çok gidersen arkasına bile bakmadan kaçar aman diyeyim, bi tadını çıkar ilişkinin, beraber vakit geçirmenin nasıl bir şey olduğunu anla madem sana ilgisi de var bunaltma adamı gerek yok.

İçinden gelerek yapmalı bazı şeyleri. Senin istemenle olmuyor malesef.

merhaba kızlar, şimdiden yapacağınız yorumlar için çok teşekkür ederim, bu siteyi senelerden beri takip ediyorum çok aklı başında mantıklı yorumlar yapılması çok hoşuma gidiyor. bir haftadır içim içimi kemiriyor kendi kendimi yiyorum ve ilişkimi yok ediyorum, ne yapacağımı bilemiyorum, çok mutsuzum huzursuzum, zevk almıyorum hayattan, konuya gireyim hemen...:110:
4 aydır gayet güzel giden bir ilişkim var, yaşım 27 , sevgilim 28 yaşında, birbirimizi seviyoruz, değer veriyor, ikimiz de çalışıyoruz, durumumuz iyi, erkek arkadaşım iyi bir insan efendi, saygılı sakin bir çocuk, beni arar sorar haftada 3-4 gün buluşuruz, alttan alır kırıldığımda özür diler, canım çikolata çeker gider alır, şimdiye kadar ilgisinden çok mutluydum hala da mutluyum ama gel gelelim her şeyi paylaşmamıza rağmen cinsellik de dahil bu süre zarfı içerisinde bana evlilikten bahsetmedi hiç, bana hayatının kadını olduğumu belirten, benimle hayatını paylaşmak istediğini belirten açık bir söz söylemedi. bir defa hayatımın aşkısın, kadınım, seni hep sevicem gibi laflar etti ama çok sık değil, ben ilişkinin başında ciddi bir ilişki istiyom demiştim, o da tamam demişti, ama ben artık patladım ve sen bana hiç gelecekte benimlen planlar yaptığına dair iltifatlar sözler söylemiyon bana dedim, ee diyom ya dedi, hep sevicem seni diyom dedi, aynı şehirde olalım, yakınımda ol diyo..ama bu sözler beni tatmin etmiyor..bir haftadır kafayı yemek üzereyim ben onu hayatımın sonuna kadar sevmeye hazırım ama onun böyle hissetmediğini düşünmek öyle acıtıyor ki kalbimi ayrılmayı bile düşünüyorum, sen benim gibi hissetmiyorsun diyorum yoo hissediyorum sen her şeyimsin diyo ama açık açık bişey söylemiyo ya kafayı yicem.. :KK14:
4 ay evlılık dusunmek ıcın cok erken, hem erkekler bızler kadar cabuk evlılık fıkrıne ısınamazlar yapıları gereği, bence yasınız da genç , bırbırınıze bıraz daha zaman tanıyın, anı yaşayın, zamanı geldıgınde evlılıkte olur....
bırde benden sıze tavsıye hıcbır ılıskıye ben bu adamla evlenecegım gozuyle baslamayın, önce tanıyın, sonra kararınızı verın, sızın su an sadece duygularınız ön planda bence belkı zamanla tanıdıkca su an mukemmel gordugunuz adamın bırcok eksısını goreceksınız ve erkeklere evlılık baskısı yapmayın, adamın aklında varsa bıle evlılık dusuncesı sırf sızın baskınızdan dolayı sızden uzaklaşabılır...

Evlenmek istiyorsunuz ne guzel. Sizi oyaliyor olabilir bence yasiniz da gidiyor yani biraz daha bekleyin eger evlenme teklifinde bulunmazsa ayrilin derim. Nereye kadar sevgili kalacaksiniz?

Dört ay evlilik konuşmak için erken degil mi? Bu konulari ona açıp evlilik delisi gibi görünmek istemeszin değil mi! Öyle düşünürse sizden uzaklasabilir kendinize ve ona zaman tanıyın flört ün keyfini çıkarın kısmetse süreç evliliği getirir

4 ay kısa bir süre değil mi ?
ne bekliyorsunuz ki her şey hemen oldu bittiye mi gelsin !!!

biz eşimle 5 sene sevgili kaldık adam son sene evlilik konuştu.. öncesinde ne ben konusunu açtım ne zaman evlencez die ne de kendi bişey dedi..
tabi hareketlerinden benimle ciddi düşündüğünü anlıyordum ama daha 4 aylık bir ilişki için evlilik düşünmek sadece evlilik amaçlı görücü usulü tanışmalarda olur..
sen cinsellik yaşadığın için sanırım bir an önce evlilik istiyorsun..

4 aydır gayet güzel giden bir ilişkim var, yaşım 27 , sevgilim 28 yaşında, birbirimizi seviyoruz, değer veriyor, ikimiz de çalışıyoruz, durumumuz iyi, erkek arkadaşım iyi bir insan efendi, saygılı sakin bir çocuk, beni arar sorar haftada 3-4 gün buluşuruz, alttan alır kırıldığımda özür diler, canım çikolata çeker gider alır, şimdiye kadar ilgisinden çok mutluydum hala da mutluyum ama gel gelelim her şeyi paylaşmamıza rağmen cinsellik de dahil bu süre zarfı içerisinde bana evlilikten bahsetmedi hiç, bana hayatının kadını olduğumu belirten, benimle hayatını paylaşmak istediğini belirten açık bir söz söylemedi. bir defa hayatımın aşkısın, kadınım, seni hep sevicem gibi laflar etti ama çok sık değil, ben ilişkinin başında ciddi bir ilişki istiyom demiştim, o da tamam demişti, ama ben artık patladım ve sen bana hiç gelecekte benimlen planlar yaptığına dair iltifatlar sözler söylemiyon bana dedim, ee diyom ya dedi, hep sevicem seni diyom dedi, aynı şehirde olalım, yakınımda ol diyo..ama bu sözler beni tatmin etmiyor..bir haftadır kafayı yemek üzereyim ben onu hayatımın sonuna kadar sevmeye hazırım ama onun böyle hissetmediğini düşünmek öyle acıtıyor ki kalbimi ayrılmayı bile düşünüyorum, sen benim gibi hissetmiyorsun diyorum yoo hissediyorum sen her şeyimsin diyo ama açık açık bişey söylemiyo ya kafayı yicem.. :KK14:
Pes yani 4 aydır birlikte oldugun kişiyle hemen ilişkiyemi girdin (cinsellik dahil yazmışsinya )......anlmıyorumya bu casaret nerden geliyor böylelerine daha evlenmeden hemen ilişkiye giriyorsunuz...sizi ortada bıraksa napacaksınız....bide kalkmış onun sizinle evlenmeyi düsünmedigini ...düsündügunuzu yazmıssiniz

Cinsellik mi yasadiniz ben anlamamisim orayi. Eeee tabi evlilik mevlilik istemez adam. Evli gibi yasiyorsunuz zaten . Sizi anlamiyorum ya evlenmeden yasamayin su cinselligi.

ilişkimiz artık hayatım, bebeğimden daha öteye geçsin istiyorum, anlamadığım nokta bu kadar net ve açık konuşmama rağmen en manalı söylediği söz geçmişte beraber değildik ama gelecekte birlikte olucaz umarım oldu, onun da sonunda umarım olması çok canımı sıktı, ne manaya çeksem bilemedim, keşke bu kadar ısrar etmeseydim ısrarıma rağmen bir şey duyamamak daha kötü, mizacında mı var acaba yoksa söylemek mi istemiyor çözemedim, ya da ben çok mu şey bekliyorum??:KK61:ruhumsun demekle ruh eşim olduğunu düşünüyorum demek aynı şeymiş bence hiç de aynı şeyler değil, her şeyi kapalı olarak yapıyor sonra yapıyorum ya diyor, bu kadar çocuğun kafasının etini yedim dün ayrılalım sen beni sevmiyosun bile dedim, senden çok seviyorum ben yanılıyorsun diyor bana, ama bir türlü anladınız işte....

Arkadaslar zaman kavramina takilmis ama evlilik karari icin 4 ay fazla bile.
Ustune dustukce geri kaciyor erkek milleti.
Acma evlilik konusunu bir sure.
Bu sekilde davranarak kendini ister istemez kucuk dusuruyorsun.

4 ay olmuş daha kelebeem, adam napsın yeşilçam gibi gelinlik mi alsın hemen? tamam bazıları ilk günden evlilik fikriyle gelir karşına; ama %90 ı kendini kabullendirip sonra idnelik yapmak içindir. Geriye kalan%10 sa ender rastlanır ilk günden itibaren evlilik fikri olan. Geriye kalanı da şunu ister, seni iyice tanıyıp kollayıp evlilik fikrini düşündürecek misin onda, acaba ilerisi olur mu sseninle diye ilk günden ayılık yapıp açmaz konuyu...

Bence yok yere geriyorsun kendini de, elemanı da.. Biraz zaman ver ilişkinize, acele etme...

Back
X