Fikirleriniz benim için çok önemli..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

quinzel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2016
300
147
103
Merhaba herkese ben bu sene üniversite için başka bir şehire gidiyorum, gittiğim şehirde uzun zamandır birlikte olduğum erkek arkadaşım ve 10 yıllık bir dostum var.. Asıl mesele babamın bu ilişkiden kötü bi şekilde haberi oldu telefonumu aldı ve bana ait mesajları okudu ve sürekli paronayak bir şekilde düşünüp duruyor, kısacası ahlaksızlık yapacağımızı düşünüyor, erkek arkadaşımla ilgili sayıp savuruyor ve hatta bir keresinde bu yüzden hala onunla görüşüyorum diye bana vuracak raddeye kadar geldi vurmadı.. (Babam annemi aldattığı için 7 yıldır ayrılar şuan iş yerimizde çalışan biriyle evleneli beş altı ay oluyor) Ben daha 19 yaşında tesettürlü bir kızım ve babamın bunları düşünmesi çok ağrıma gidiyor babam laftan anlamıyor.. sürekli aklında düşünüyor ve söylediklerme inanmıyor ona dürüst bir şekilde saklamadan anlattım sorduğu zaman, ama söylediklerime "nerden biliyosun, yalan söylüyorsa ya, sen safsın seni kandırmış.." diyerek cevap veriyor. Bu konuda çok zorlanıyorum babamla uzun zamandır yakınlığımızı yitirdik aramız soğuk (evlenmesinden dolayı tepkiliyim fakat o erkek arkadaşım yüzünden onunla konuşmadığını zannediyor öyle olmadığını söylediğim halde) ben maddi olarak hala babama bağlıyım ve şehir dışında bir üni. kazandığımı ve o şehirde erkek arkadaşımın olduğunu da bildiği için benimle konuşmuyor.. sürekli erkek arkadaşıma küfür ediyor ben ne yapacağımı şaşırdım gerçekten bana söyleyeceklerinize ihtiyacım var...

Aklında hep bir şüphe olacak , bölümünüz nedir gitmeye değer mi yani o anlamda soruyorum

Erkeklerin kızlarının erkek arkadaşlarını takıntı hale getirmesinin nedeni kendi dna'larının ne kadar pis olduğunu bildiği için bence.. Babanda bu duruma en cuk örneklerden biri. Yapacak birşey yok tatlım. Sen sevgilinden eminsen, iyi biriyse ayrılmak için nedenin yok demektir. Gittiğin şehirde baban senin fazlaca rahatsız eder, baskınlar falan yapar. O yani. Başka ne olacak. Tesettürde gereksiz bir ayrıntı olmuş ama neyse hadi o konuya girmiyorum.

Hayırlı olsun. Okulu bırakamazsınız bu durumda. Babanız bir şey söylediğinde hep sakin sakin konuşun. Konuşarak halledemezseniz mesajla da halledebilirsiniz.

Bunu belirtmekteki amacım babamın benim kendi isteğimle bunu yaptığımı bilmesine rağmen ve bu konudaki fikirlerimi de bilmesine rağmen böyle saçma bişey düşünüyor olmasıydı başka hiçbir şey değil birçok kişi yanlış anlamış ama asla öyle değil...

Tesetturle ne alakasi var imam nikahli misiniz?

Ne kadar uzun zamandır birliktesiniz erkek arkadaşınızla ?

Söylediğiniz şey hoş değil öncelikle onu söyleyeyim,siz kötü niyetle söylemediniz büyük ihtimalle ama ucu farklı yerlere gidiyor,neyse...

Okulların açılmasına az kaldı zaten sıkın dişinizi biraz daha,gitmeden önce biraz iyi görünün gözüne.Gittikten sonra özler zaten arayı düzeltirsiniz.

Tesettürlü olmasanız nolur ki? Ne yapar tesettürlü olmayanlar tesettürlülerden farklı olarak???
Bunu belirtmekteki amacım sizin anladığınız gibi değil...hoş benim ne demek istediğimi anladığınızı da düşünüyorum ama ‍

Tamam tatlım, ben anladım seni sıkma canını

Tesettür konusunda yeterli bir açıklama yapamayışınızı, burada gayet de “tesettürlüler şunu yapmaz ama tesettürlü olmayanlar şunu yapar” şeklinde bir algınızın olduğu gerçeğine bağlıyorum. Bu nedenle diyorum ki umarım üniversitede bu konuda geniş bir ufka sahip olursunuz. Ve insanı yapacaklarından ya da yapmayacaklarından alıkoyacak tek şeyin vicdan olduğunu anlarsınız, tesettür falan değil!

Teşekkür ederim elli defa belirtmeme rağmen hala bu ayrıntıya takılı kalıp gerçekten fikrinize ihtiyacım olduğunu belirtmeme rağmen vicdansızlık yaparak konuyu saptırdığınız için!!!!

Merhabalar, herkesi memnun etmen imkansız bu hayatta...
10 yıllık bir ilişki, çocukluktan beri birbirinizi tanıyor olmak bunlar çok güzel şeyler... Öncelikle lütfen canını sıkma.
Baban bile olsa paranoyaları yüzünden geleceğini ertelememeni öneririm.
Sen O'nun gözünün önünde de olsan bunu sana yapmaya devam edecektir.

Okuluna git, babani günde 2 kere görüntülü ara, ve dilediği zaman seni görüntülü arayabileceğini, asla O'nun başını öne eğecek bir hareket yapmayacağını anlat.
Sen evlat olarak elinden geleni yap fakat sonrasında kendi kararlarını uygula.
19 yaşındasın, artık kendi kararlarını verebilecek yaştasın.

Her şey çok güzel olsun senin için.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…