Ne zaman hazır hissediyorsanız o zaman çocuğu düşünün. Dünyanın en mükemmel duygusu ama siz istediğiniz ve hazır olduğunuz zaman tadını alırsınız. Daha bir aylık evlisiniz, yaş 26 geç de değil, hazır olmak için beklemenize bir engel göremedim. Sevgililik ayrı evlilik ayrı şeyler. Tam olarak hazır olunca heranlamda daha güzel olur.merhaba hanımlar yeni üye sayılırım.benimki dert değil de siz yerimde olsanız ne yapardınız düşüncelerinizi merak ediyorum.Henüz bir aylık evliyim.Ben 26 eşim 28 yaşında.Eşimle 2009 yılından beri sevgiliyiz ve ikimizde memuruz eş durumundan tayin yapabilmek içinde 15 ay önce resmi nikamızı yaptık.Bunları söylememin sebebi yeni evliyim ama eşimle dilediğimiz kadar gezdik ve vakit geçirdik.Kararsız kaldığım konu ise evlendiğimiz ilk geceden beri eşimin çocuk istemeye başlaması.Ben çok şaşırmıştım çünkü evlenmeden önce ikimizde bir yıl geçsin biraz borçlarımızı azaltım öyle çocuk olsun diyorduk.Eşimle çok şükür çok iyi anlaşırız ve şimdiye kadar kalbimizi kırmadık.Eşimle konuştum hazır değilim dedim o da önemli olan senin hazır olman dedi ısrar etmedi.İkimizde ailelerimizden uzak şehirde yaşıyoruz ve yeni evli olmamız beni endişelendiriyor.Bütün gün çalışıyorum.İş,ev,eş bir de çocuk üstesinden gelebilir miyim?İşe giderken çocuğuma kime emanet edecem ya da eşim bana karşı değişir mi?Yaşım da küçük değil farkındayım.Siz olsanız ne yapardınız?
yangından mal kaçırmıyorsunuz ki güzelimmerhaba hanımlar yeni üye sayılırım.benimki dert değil de siz yerimde olsanız ne yapardınız düşüncelerinizi merak ediyorum.Henüz bir aylık evliyim.Ben 26 eşim 28 yaşında.Eşimle 2009 yılından beri sevgiliyiz ve ikimizde memuruz eş durumundan tayin yapabilmek içinde 15 ay önce resmi nikamızı yaptık.Bunları söylememin sebebi yeni evliyim ama eşimle dilediğimiz kadar gezdik ve vakit geçirdik.Kararsız kaldığım konu ise evlendiğimiz ilk geceden beri eşimin çocuk istemeye başlaması.Ben çok şaşırmıştım çünkü evlenmeden önce ikimizde bir yıl geçsin biraz borçlarımızı azaltım öyle çocuk olsun diyorduk.Eşimle çok şükür çok iyi anlaşırız ve şimdiye kadar kalbimizi kırmadık.Eşimle konuştum hazır değilim dedim o da önemli olan senin hazır olman dedi ısrar etmedi.İkimizde ailelerimizden uzak şehirde yaşıyoruz ve yeni evli olmamız beni endişelendiriyor.Bütün gün çalışıyorum.İş,ev,eş bir de çocuk üstesinden gelebilir miyim?İşe giderken çocuğuma kime emanet edecem ya da eşim bana karşı değişir mi?Yaşım da küçük değil farkındayım.Siz olsanız ne yapardınız?
Canim merhaba yadiklarni okudugumda kendimi dusundim bende senin gibiydim. Evlendigmiz ay hamile kaldim 2 bucuk yasinda kizim var. Benim icin cok zor olmustu esimle gezmek filim izlemek istiyodum. Kis aylarinda cocukla disari cikamyidum esim isde evde kendi kendimi iyiyodum. 1 ay once tavsiyeler uzerine ozel krese verdim kizimi. Canim cok samimi soyluyorum evlendikden sonra yani 3 yylyn icinde boyle rahat etmemisdim. iyi bi kres oldugu icin kizimdanda icim rahat . Ve olmadigim kadar mutluyum kendimi iyi hissetyorum.Çocuk günyanın en güzel duygusuyken annelik en zor zanaattir.
Helede gurbette.
Çalışmadığım ve kendi isteğimle olduğu halde ciddi manada zorlanıyorum.
Biraz evliğinizin tadını çıkarın.
Evlendikten 1 yıl sonra yapmıştım eşimle gezdimde bol bol vakitte geçirdim ama erken olmuş diye düşünmeden edemiyorum.
Birlikte oturup saatlerce film seyretmeyi hayal ediyorum şu an. Uyutup izliyoruz ama hep uyandı uyanacak tedirginliğ.
Canim kisiden kiisiye degisir ama benim esim degisti. Zaten evlwndikden hemen hamile kalmistim ozamanlar benimle cok ilgilenirdi falan filan. Kizim dogdu esim eskisi gibi asla dildi. Beni onemsemiyo ilgilenmiyo gibiydi yada ben oyle hissetyodum tabi bunlar 3 yyl oncesinde kaldi simdiler kizimiz buyudi bir birmize daha iyi tanidik ve cok iyi anlasyorus.peki eşleriniz bebeğiniz olduktan sonra değişiyor mu yani sizi artık sevgilisi eşi olarak değilde çocuğun annesi olarak görüp daha farklı oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?