• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikirleriniz benim için önemli

Eşiniz evliliğin atmosferine kapilip çocuk istemeye baslamis. Ama kendinizi hazir hissetmeden yapmayin derim. Önce es durumu atamaniz gerceklessin, sonra maddi birikim yapin cçünkü çocuk çok masrafli bir is. Bu sirada evliliğinin otursun. Uzun yildir sevgili olmak evdeki gibi olmaz, bakalim anlasabiliyor musunuz ayni evin içinde. Herşey rayina oturduktan sonra bir evlat sahibi olun. Böylesi en güzeli.

canim benim bir sene nedir ki ?? :D zaten simdi olsun deyince yarin dogurmayacaksin :)))
hemende hamile kalma olasiligi mi var sanki??
simdi çalismalara baslasan en erken 9 ay sonra alirsin kucagina... 3 ay'i gözünde büyütmezsen tas çatlasin bi sene beklemis olursun böylelikçe.. :)
annelige hazir hissetmek, bir mod degil, bir ruh hali degildir... bebek gelince hersey degisir... iyi ki de yapmisim (dogurmusum) onu dersin ;)

arkadaşlar açtığım konuyu unutmuşum yeni gördüm mesajlarınızı.hepinize güzel düşünceleriniz için teşekkür ediyorum.annelik hissini kalbimden atamadım ve olacağına bıraktım ve sanırım hamileyim :) farklı duygular içindeyim ama pişman olabileceğimi sanmıyorum :))

Back
X