Fikirleriniz çok önemli, el atar misiniz...

Muhtemelen kızın yaşı küçük olduğu için ona karşı farklı davranmıştır. Sonuçta kız ona abi diyor,Seni anlatabileceği kadar kızı kendine yakında görmüş. Eee siz sevgili değilken bile ona hesap sormana izin verecek kadar da seviyor seni. Çocukta bir sorun yok, şans ver bence :)
Bu konuyu hangi arkadaşıma anlatsam sizinle hemen hemen aynı cevabı veriyor da o nedenle çok şaşırdım açıkçası :) Teşekkür ederim yanıtınız için, beklemedigim bir cevapti ama duymak istediklerimi soylediginizden mi bilmem çok mutlu oldum :)

hepsini okudum.güven sorunu yaşayan sensin.adamda pek bi sorun göremedim ben.asıl sen değişmelisin güven konusunda.yargısız infaz çok yapmışsın

Bu konuyu hangi arkadaşıma anlatsam sizinle hemen hemen aynı cevabı veriyor da o nedenle çok şaşırdım açıkçası :) Teşekkür ederim yanıtınız için, beklemedigim bir cevapti ama duymak istediklerimi soylediginizden mi bilmem çok mutlu oldum :)
Rica ederim, aklın yolu bir :) güvensizlik problemini de aşamazsan bile çok yansıtmamaya çalış ki yıpranmayın. Hakkınızda hayırlısı olsun :)

hepsini okudum.güven sorunu yaşayan sensin.adamda pek bi sorun göremedim ben.asıl sen değişmelisin güven konusunda.yargısız infaz çok yapmışsın
Kuzeniyle Istanbul a gitmesi konusunda da aynıni düşünüyor musunuz? Benim kuzenlerim benden yaşça çok büyükler o nedenle açıkçası kuzen ilişkisini pek yaşamadım ben, birlikte tatile gitmelerini de garipsemistim bir hayli.

Kuzeniyle Istanbul a gitmesi konusunda da aynıni düşünüyor musunuz? Benim kuzenlerim benden yaşça çok büyükler o nedenle açıkçası kuzen ilişkisini pek yaşamadım ben, birlikte tatile gitmelerini de garipsemistim bir hayli.
bazı kuzenler öz kardeş gibi olabiliyorlar.bende kuzenlerimle samimi değilim.garipsemen için tanıman lazımdı.tanımadan yargılamışsın.ben olsam bende rahatsız olurum kuzen konusunda ama dediğim gibi eğer tanırsam içime sinerse rahatsız olmam.senin tek hatan tanımadan yargılamak olmuş

bazı kuzenler öz kardeş gibi olabiliyorlar.bende kuzenlerimle samimi değilim.garipsemen için tanıman lazımdı.tanımadan yargılamışsın.ben olsam bende rahatsız olurum kuzen konusunda ama dediğim gibi eğer tanırsam içime sinerse rahatsız olmam.senin tek hatan tanımadan yargılamak olmuş
Ortada bir ilişki kaldı mı bilmiyorum ama tanışıriz belki kuzeniyle. Evet haklısın tanissaydim kızla keşke, pişman oldum kızla konuştuktan sonra. Teşekkür ederim zaman ayırdığın için :)

Konu uzun olmuş biraz, düzenlemiş ve kisaltmistim ama telefonumdan dolayi düzenle desem de değişmedi ilk hali ile kaldı, kusura bakmayın hanımlar :)

Konu uzun olmuş biraz, düzenlemiş ve kisaltmistim ama telefonumdan dolayi düzenle desem de değişmedi ilk hali ile kaldı, kusura bakmayın hanımlar :)
Simdi kuzen var kuzen var.
Mesela ben cogu kuzenime buyuklerse abim ablam gozuyle bakarim.cunku birlikte buyuduk
Ama bi kuzenim varki gormuyodum bilmiyodum bana yabanciydi taki gorene kadar.
Simdi kendisi esim olur:KK60:
Bilmem anlatabildimmi

Ne münasebet bir insanın değişmesi neden karaktersizlik olsun? Bir insan yaptıklarından ciddi anlamda pişman olur ve hatasından dönersr aksine bu onun karakterli bir insan olduğunu gösterir. Siz arkadaşlarınızla 12 ye kadar gezip sinemalara gidiyorsunuz ama o bilmem nesinin kızıyla gezince sorun mu oluyor? Bi de hakaret etmişsiniz. Adamda peygamber sabrı varmış. Bence siz bu adamı brakmayın. Hem denemeden ne olacağını bilemezsiniz. Ama bi daha da babanız hakkında konuşmasına müsade etmeyin. Sınırlarınızı baştan çizin.

Bence sorun sizde o degil ama umarım siz degismissinizdir ve bence sizi gercekten seviyor yoksa kim katlanabirki sizin gibi birine

Sonuna kadar okudum. O kizla gorusub gorusmemek sizin seciminiz. Erkek arkadasinin deyistigini hic sanmiyorum. Cunki erkekler deyismez. Ve Mehmet Coskun Deniz in bir yazisinda okumustum - bir insan deyismez, hatta bosananlarin cogu sevgiliyken (nisanliyken) deyisir diye evlenenlerdir. Oysa ki karakter deyismez. Bunun taraftariyim. Ben sadece dusunduklerimi paylastim gerisi senin secimine kalmis.

Iyi akşamlar KK hatunlari. Konuya doğrudan gireceğim. 4 yıllık bir ilişkim var.Kendisiyle 9 ay ayrı kaldık.Ayrilik sebebimiz benim güven duymamam idi.Ben hicbir erkege guven duyamiyorum.Her neyse benim bir sınav yılım tartışmalar sonucu heba oldu ve ben sorumlusu olarak onu gösterdim ve ayrıldık. Bu sene tekrar hazirlandim kpssye. Sınav gününe kadar birkaç defa görüştük lakin sevgili değildik. (Arada da mesajlar atıyordu.Sinavda başarılar dilemek gibi.) Sınavım bittiğinde bana mesaj attı ve sınavımin geçmesini beklediğini, beni hala sevdiğini, bu senenin de tartışmalarla geçip sınavımin tekrar heba olmasını istemediğini ve en önemlisi belki takıntılarimi asabilirim, daha sakin olabilirim diye düşündüğünü söyledi. Kendisi benim memleketime atanmıştı ve burada amcasının torunu üniversitede okuyor.Biz ayrıyken o kızla görüştü zaman zaman.Kiz beni biliyor.Yine de onlar buluştuğunda ben çok kötü hissediyordum, ben yanında değilim onla görüşüyor nasıl dayanıyor benim memleketimde bensiz kalmaya vs gibi şeyler düşünüp bileniyordum. Nitekim barışma teklifine de ne hayır diyebildim ne de evet.Suruncemede gitti ve ben yine öfkemi kontrol edemeyip senin tutucu biri olduğunu düşünüyordum, ailenin de lakin yanilmisim sen bayagi değişmişsin, demekki karakterin oturmamis bile senin dedim.Tam olarak böyle söylemesem de hakaretlerle bunu söyledim yine ve biz görüşmeme kararı aldık. 2011 yazında bize halamin kızı misafirlige gelmişti ailesi ile.Bir oğlu vardı henüz lisede idi.Erkek arkadaşım, bu çocukcagizin bizde kalmasini garipsemis, saçma şeyler söylemişti. Kendisi dini eğitim almış üniversiteye kadar, ailesi de dindar bildiğim kadarı ile.Biz yazları tatile gideriz, Ramazan ayında baban nasıl tatile götürüyor nasıl içiyor o ayda gibi şeyler söylemişti o yıllarda. Ben cevabını vermiştim tabii. Yıl oldu 2014 kendisi amcasının torunuyla tatile gitti bu haftasonu Istanbula. Biz hala var miyiz bilmiyorum ama ben hala daha onun maillerini kontrol ediyorum.Ayriyken de kontrol etmekten vazgecemedim bir türlü. Takıntıdan kastım bu idi, onu kontrol etmek her daim. Ben Istanbula birlikte gittiklerini öğrenince onu aradım ve hesap sordum, inanmıyorum sana sesini duymak istiyorum o kızın dedim.Ve kızla konuştuk. Kız bana Istanbul gezisini önceden planladıklarını benim yanlarında olacağımı düşündüklerini ama biz barisamadigimiz için orda olmadığımı söyledi. Ayrıca babasının ve abisinin bu geziden haberdar olduğunu, erkek arkadaşıma ailesinin çok güvendigini vs söyledi. Abim seni çok seviyor burda olmadığın için çok üzüldü.Ben senle tanışmayi çok istedim ama sen hep reddettin.Musaade et senle görüşelim abim benim için çok kıymetli, aranızi düzelteyim dedi.Ben ne diyeceğimi bilemedim tamam dedim faceden ekle beni buluşalım falan dedi.Ben biraz ters konusmustum ondan böyle bir tepki gelince şaşırdım. Tamam diyebildim sadece.Bu arada erkek arkadaşım aramızda olanların cogunu anlatmış kıza bunu fark ettim.Sizce ben ne yapayım bu kızla görüşeyim mi?
Ve en önemlisi erkek arkadaşım değişti mi diye çok düşünüyorum. 2011 yazında söylediklerini sinirle söylemiş olabileceğini düşünüyorum bazen.Nasil ifade edilir bilemedim ama babam, annemi aldatmisti geçmişte ve ben buna şahit olmuştum.Erkek arkadaşım psikolojik danışman ben de belki atlatmama faydası olur diye ve birine artık anlatma gereği duydugum için anlatmıştım. Bundan kaynaklı mıdır yoksa babamla aram hep açıktır bunu fark ettiği için mıdır bilemiyorum, biraz kızgındir babama.Bir de bir not iliştirmek istiyorum.Benim bir erkek arkadaşımla gece 12 ye kadar dolasmisligim vardır.Hatta kendisi arkadaşımla karşılaşmadigi halde beni alıp yurda bırakmıştır sonrasında. Şu zamana kadar da gezdigime tozduguma karışmadi hiç. Biz ayrıyken sinemada bir erkek arkadaşımla gördü yine de yanlış bir şey düşünmedi. Bu nedenle 2011 de söylediklerini sinirle söylemiş olabilir diye düşünüyorum. Bana bir akıl verin bacilar, ablalarim. .. Sizce bu çocuk değişmiş mi? Ve 2011 ile kıyaslandığında değişti ise bu değişim onun karaktersiz olduğunu mu gösterir? Sonuna kadar okuyan herkese teşekkürler. ..
kangren bir ilismi. Kes at en güzeli ama yeni ikiskinde su mail kontrol etme, amca torunuyle disari çıktığı icin karaktersiz ilan etme gibi huylarindan vazgec deeim ben.

o yaparken iyi ben yapınca sorun oluyorsa ve bir de benim ailemin yaşam tarzına laf ediyorsa hadi oradan der geleceğimi kurtarma derdine düşerim zaten hayatımdan 1 yılımı çalmış daha fazla zaman kaybetmem . . .

Back
X