- 1 Eylül 2014
- 26.100
- 30.473
- 798
- 35
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
Birçok şey olabilir . Kıskanmış olabilir , özenmiş olabilir , gercekten insanlar değişir Demiş olabilir . Olur da olur yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ablamla aynı sokakta oturuyoruz. Her gün gelir biz gideriz veya telefonda muhakkak konuşulur. Gurbetteyiz kimsemiz yok. İster istemez haberi oluyor yani ben gidiyorum diye sokmuyorum gözüne.ablan sizle beraber mi yaşıyor? bazen ben de haftanın 4 günü dışarda oluyorum ama abam evli ve ayrı evde yaşadığı için bilmiyor bunu. niye gözüne sokayım ki?
Ablamla aynı sokakta oturuyoruz. Her gün gelir biz gideriz veya telefonda muhakkak konuşulur. Gurbetteyiz kimsemiz yok. İster istemez haberi oluyor yani ben gidiyorum diye sokmuyorum gözüne.
Hislerime tercüman olmuşsunuz kesinlikle bende öyle düşünüyorum. En ufak şöyle örnek vereyim kendi istediğiyle balayına gitmedi, ileriye dönük konuştuğunda bana sende gitme diyor. Elbette ki ilerde gezemeyiz ama şimdi tanıma aşamasındayız görmek istiyor insan :) keşke tanısa da yorum yapsa ama tanımadan yeriyor sürekli. Dediğiniz gibi kendi yaşayamadıklarını yaşarım diye korkuyo olabilir üzgünümAblanızın yaptığı kıyaslamalar içten içe eniştenize olan kızgınlığından . Bence hiç o şöyle bu böyle diye anlatmayın. Şahsen ben problem bile yaşasam ablam ağzımdan lafı zorla almaya çalışır.Paylaşmayın , mutluysanız mutluluğunuzu , üzgünseniz hüznünüzü kendiniz yaşayın . Tabiki de sizin mutluluğunuzdan haz alması gerekir ama dediğim gibi eniştenize olan hırsını bir bakıma sizden çıkarıyor gibi .
Bence ablanızın etkisiyle ikileme düşmeyin , tabi sizden büyüktür göremediğiniz şeyleri görmenizi sağlamak amacıyla bişeyler yapar o zaman dikkate alırsınız.
Dipnot:Erkekler değişir konusunda ablanız haklı , evlendikten sonra haftanın 4 günü gezemezsiniz mesela :))
Anlatmıyorum sosyal medyadan gördüklerio aman sevgilimle şöyle yaptık böyle yaptık diye anlatmayın.
Çok mantıklı bir yorum olmuş cok teşekkürler. Takmadan ilerlemeye devam o zamanevlilik kısmet kader
ablanıza yağacaığınız birşey yok normalde de nasıl davranıyor iseniz öyle davranacaksınız
eş olarak seçtiğiniz adamı siz tanımaya çalışın ablanızın olumsuz olur düşüncesine bakmayın
çevrem birçok kişide kesin çok iyi olacak diye baktığımız adamlar öküz
bu çocuk öküz dediğimiz ailesi yüzünden ayrılamayan sürekli ağlayan arkadaşlarımda duygusal kibar eş çıktı ve hep iyiki diyorlar
yani aynı eve girmeden kimin ne olacağı belli olmaz
ablanıza önem verdiğinizi hissettirin
ve "saygı daha önemli saygı da kusur etmiyorsa bir insan çekilir yoksa kimse kavun değil koklamayla anlaşılamaz " deyin
bizden tam olarak ne bekliyosun?Anlatmıyorum sosyal medyadan gördükleri
Olası bir durum demek ki teşekkürlerAblaniz kiskanmis olabilir kolay degil eslerin birinin sosyal digerinin bir yere cikmamasi..
Ablaniza diyebilirsiniz evliligin kader meselesi oldugunu. Enistenizi iyi yönleri varsa ablana söyle ki cok kötü bir es sectigi anlamina gelmesin. Ve ablana eskisi gibi sicak davran ne olursa olsun ailen herzaman seni yanindadir ve senin destekcindir bunu unutmaOlası bir durum demek ki teşekkürler
Asıl sorun biraz da ablanızın psikolojisinde bence . Ablanız sonuçta kendi yapamadığı şeyleri kardeşi yapınca daha mutlu olması gerekir ..Hislerime tercüman olmuşsunuz kesinlikle bende öyle düşünüyorum. En ufak şöyle örnek vereyim kendi istediğiyle balayına gitmedi, ileriye dönük konuştuğunda bana sende gitme diyor. Elbette ki ilerde gezemeyiz ama şimdi tanıma aşamasındayız görmek istiyor insan :) keşke tanısa da yorum yapsa ama tanımadan yeriyor sürekli. Dediğiniz gibi kendi yaşayamadıklarını yaşarım diye korkuyo olabilir üzgünüm![]()
Evet aynen öyle yapıyorum. Abla boş ver o gezdirmesin biz abla kardeş gezeriz bizi kısıtlamıyor o yönden bak diyorum. Kötü alışkanlıkları yok, dışarda olsa daha da zorlanırsın bırak evine gelsin yatsın diyorum. Ama dediğiniz gibi aile sonuçta ben kendimi çekmemeliyimAblaniza diyebilirsiniz evliligin kader meselesi oldugunu. Enistenizi iyi yönleri varsa ablana söyle ki cok kötü bir es sectigi anlamina gelmesin. Ve ablana eskisi gibi sicak davran ne olursa olsun ailen herzaman seni yanindadir ve senin destekcindir bunu unutma
Çok mutlu oldum şuan yorumunuzla.. ben ne gözüne sokuyorum ne caka satıyorum..beni anlayanlarda olabiliyormuş demekki. Benim üzüldüğüm nokta burası zaten. Ben iyi kötü hastalıkta sağlıkta hatta mutluluğunda bile yanındaydım onun. Şimdi aynı karşılığı göremiyorum üzüyor bu durum beniAsıl sorun biraz da ablanızın psikolojisinde bence . Ablanız sonuçta kendi yapamadığı şeyleri kardeşi yapınca daha mutlu olması gerekir ..
Tabiiki de şuan gezeceksiniz ,eğleneceksiniz :) Ben eşimle evlenmeden önce her gün görüşürdüm ,yetmezmiş gibi eve bıraktıktan sonra telefonla görüşürdüm . Evlendikten sonra tabiki öyle olmuyor belli bir rutine giriyor
Siz anı yaşayın , kimseyi takmayın , gezin eğlenin
Mutluluklar![]()
Sen hiç tatlı canını sıkma , diğer arkadaşların da dediği gibi ailen senin için çok değerli , bu durum yüzünden ablanla arana mesafe de koyma ama özel hayatınla ilgili paylaşımda da bulunma demekki sen ve ablan bu şekilde anlaşabilecek :))Çok mutlu oldum şuan yorumunuzla.. ben ne gözüne sokuyorum ne caka satıyorum..beni anlayanlarda olabiliyormuş demekki. Benim üzüldüğüm nokta burası zaten. Ben iyi kötü hastalıkta sağlıkta hatta mutluluğunda bile yanındaydım onun. Şimdi aynı karşılığı göremiyorum üzüyor bu durum beni![]()