fikirleriniz çok önemli

SERRA

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2007
388
287
123
Tekirdağ
merhaba arkadaşlar.kararsızım yardımınıza ihtiyacım var.dükkan açıyorum içgiyim.ürün alıcam fakat nbb mi belladonnamı karar veremiyorum.ucuz bir stand olacak oayrı birde daha kaliteli bir stand yapmak istiyorum.sorun şu

nbb ile doldurup her dükkanda olan ürünlermi olmalı?
yoksa belladonna ile doldurup diğer dükkanlardan farklı ürünlermi olmalı?
elimde kalmasından korkuyorum.

bu arada belladonna nbb den bir tık pahalı ama kesinlikle kalite daha iyi.
napıcam karar veremiyorum.azcık ondan azcık bundan alma şansım yok çünkü süper bir aracı ile iş bağladım direk fabrikadan alacağım için öyle üçle beşle uğraşmazlar.

şimdiden yardımlarınız için çoook teşekkür ederim.

ne desem allahım elektiriklenme olayı bile konu olup yorum yapılıyorken pesss başka birşey diyemiyorum.

Bu iki markayi da biomiyorum. Ama mesela urunlern satis fiyatlarini ornek olarak verirseniz, bizde alim orani nedir ne degildir diye yardimci olmaya calisiriz.

Ic camasiri dukkani acacaktiniz eger yanlis hatirlamiyosam.
onlarda markaysa hicbir fikrim yok.
Fikri olanlar kullananlar yazar.

bende bahsettiğiniz markaları bilmiyorum..
açtığınız semte göre ürün alın..

hayırlı olsun..
adı üstünde dükkan, müşteri bol çeşit ister.. hem ucuz hem pahalı, hem bildiği markalar hemde yeni tanımak istediği markalar

ne desem allahım elektiriklenme olayı bile konu olup yorum yapılıyorken pesss başka birşey diyemiyorum.
girdim konunuza okudum. İki markayıda kullanırım ama Satış konusu farklı bir durum. Fikri olmayan yazmaz konunuza. Bende yazmayacaktım ama şu elektriklenme olayı konusu bana ait. Sizin bu satış olayınız ve konunuz bana çok uzak ve burdan sormanız garip. Ha benim konumda size çok uzak ve manasız olabilir ama iki konuyu size yorum gelmedi benim konuma yorum geldi diye karşılaştırmak çocukça. Biraz büyüyün.

kusura bakmayın arkadaşlar yanlış konu oldu şimdi toparlayıp başka konu açacağım.hepinize ayrı teşekkür ederim.

ne diyeyim arkadaşım yalan yok oldukça garipsedim çünkü derdim var konu başlığı ya.sende kusuruma bakma amacım seni kırmak değildi.

girdim konunuza okudum. İki markayıda kullanırım ama Satış konusu farklı bir durum. Fikri olmayan yazmaz konunuza. Bende yazmayacaktım ama şu elektriklenme olayı konusu bana ait. Sizin bu satış olayınız ve konunuz bana çok uzak ve burdan sormanız garip. Ha benim konumda size çok uzak ve manasız olabilir ama iki konuyu size yorum gelmedi benim konuma yorum geldi diye karşılaştırmak çocukça. Biraz büyüyün.

merhaba arkadaşlar.kararsızım yardımınıza ihtiyacım var.dükkan açıyorum içgiyim.ürün alıcam fakat nbb mi belladonnamı karar veremiyorum.ucuz bir stand olacak oayrı birde daha kaliteli bir stand yapmak istiyorum.sorun şu

nbb ile doldurup her dükkanda olan ürünlermi olmalı?
yoksa belladonna ile doldurup diğer dükkanlardan farklı ürünlermi olmalı?
elimde kalmasından korkuyorum.

bu arada belladonna nbb den bir tık pahalı ama kesinlikle kalite daha iyi.
napıcam karar veremiyorum.azcık ondan azcık bundan alma şansım yok çünkü süper bir aracı ile iş bağladım direk fabrikadan alacağım için öyle üçle beşle uğraşmazlar.

şimdiden yardımlarınız için çoook teşekkür ederim.
ben senin yerinde olsam modelleri burada paylaşır anketletirdim
böylece hangi modeller en çok beğeniliyor öğrenmiş olursun:)

daha önce bir iş yaşamınız olmuş muydu ticaretle ilgilenmiş miydiniz hiç ? bir şey dikkatimi çekti de ondan yazdım yanlış anlamayın lütfen.

ne diyeyim arkadaşım yalan yok oldukça garipsedim çünkü derdim var konu başlığı ya.sende kusuruma bakma amacım seni kırmak değildi.
niye siz hiç çarpılmıyormusunuz böylesi havalarda. Özellikle parklarda bahçelerde. Bende bu dert garipseme olayını anlamıyorum. Sizin derdinize benzer dert olmayınca neden garipsenir ki. Bin türlü insan var bin türlü dert ayrıca. Bi bakın konuya kaç kişi evet çaresi varsa bende takipteyim diyor konuyu. Eğer sizin bildiğiniz bir yöntem varsa gidin yazın konuma. Ama yoksa lütfen...

niye siz hiç çarpılmıyormusunuz böylesi havalarda. Özellikle parklarda bahçelerde. Bende bu dert garipseme olayını anlamıyorum. Sizin derdinize benzer dert olmayınca neden garipsenir ki. Bin türlü insan var bin türlü dert ayrıca. Bi bakın konuya kaç kişi evet çaresi varsa bende takipteyim diyor konuyu. Eğer sizin bildiğiniz bir yöntem varsa gidin yazın konuma. Ama yoksa lütfen...

hanımefendi hatamı kabul edip özürümü diledim.neden sebep uzatarak üste çıkmaya çalışıyorsunuz.

Back
X