- 11 Mayıs 2016
- 2.011
- 1.714
- 83
- Konu Sahibi capricorn87
-
yani aslında öfkesi anneme mi ?biliyomusunuz eşim hiç konusmayı sevez öff deyip gider ve eminim şimdi izin zamanı gitmk istemeyeck bide o zaman gerilecegizEşinizle sorunlarınız daha fazla büyümeden oturun konuşun bir an önce sakince derim. Şimdi her şeyi ardınızda bırakın, yeni bir sayfa açıyormuş gibi başlayın önünüzdeki döneme. İkiniz de çok gerilmişsiniz, karşılıklı söylenenler söylenmiş gitmiş, sürdürmeyin tavrınızı. Onu suçlamadan konuşmaya başlar ve sürdürürseniz atlatabilirsiniz bunları. Çünkü sanki bu sorunlar hep dolduruşa gelmenizden ve eşinizin de annenize sizi yalnız bıraktığı için öfkesinden bu hale gelmiş..
haklısınız gelmek isteyen gelirdi psikologa gitmek istıyroum ama eşim yarın öbur gun bunuda söyler bana ve sonumuz yok gibi hissediyorum bunuda bana karsı kullanır cocuk için daha bugun aannelere söyle git burdan vs filn dedi durdu bende verdim cevabını ama dei sonucta bunu
izin kullanabilirsek zaten eşim ocakta bir ay kaldin bursada cook durmayız dedi bu saatten sorada gitmek istemeyeck eminim aslında bende ilk defa özlemedim bursayı çunku cookkırıldımAilece gitmeyin bence uzun bir süre ailenizin yanına. Giderseniz eşinizi de sürüklemeyin derim...
cook tsk ediyorum habersiz gidemiyorum cunku oglum bana yapısık resmen pazara markete bile 3 kişi gidiyoruzEsin bunu yüzüne vuracaksa onun habeei olmadan gitmeye calis. Sanki piskologa gitmek kötü birsey tabi o senin ruh halini anlamiyor hamilelik dogum lohusalik cocuk bakmak cok kolay zaten onlara göre. Bence senin aklin biraz karisik hersey fazla gelmis olabilir o yüzden esinle sonunuz yok diye düsünüyor olabilirsin biraz daha zaman... Sana Allahtan sabir diliyorum
Üff kafa utuleme gece gece ya git başka üyeye satas. Begenmiyorsan cevap verme. Hem gel kendin alintila ondan sonrada ayar çek bilmem ne muhatap almicam seni istediğin kadar yaz
evet aslında surekli sutu yok dmesi dısında bişey yapmadı dediğim gibi onuda belki kotu niyetle demdi ama dusunmeden konusuyo bide suan olsa belki umursamam ama o zman ciler tepeme cıkıyodu :)esinin annesi kotu birsey yapmamis keske benimkide oyle ilgilenseydi ineklikle alakasi yok birsey biliyorlarda yapiyorlar gercekten sicak su filan sutun rahat gelmesini sagliyor annenin bunu bilmesi gerekirdi logusa halinle vermis sana gazi gelmesin daha iyi tek basina buyutursun aslanlar gibi allah sabrinida gucunude verir.bahane bulmus surekli gelmemek icin.annendir hakki odenmez ama fazla gazina gelme
Anlattılarınızdan bunu çıkardım ben. Size destek olmadığını görüyor annenizin, her geçen gün daha sinirli ve alıngan olduğunuzu görüyor, mutlaka dolduruşa getirdiğini de hissediyordur, saygı görmüyorum da diyor... Annenizle kavga edemeyeceğine göre sizinle huzuru kaçıyor, bence o da istemeden patlıyor böyle artık. Çünkü bu zamana kadar iyi idare etmiş. Mesela 6 günlükken olan durumda hem size hem annesine çıkışarak da kendince doğru yapmış.. ama siz annenize çıkışamayıp her sıkıntıyı evinizde yaşıyorsunuz haliyle çünkü ruh haliniz çok hassas. Çıkışın da demiyorum annenize ama o eve huzursuzluk verebildiğini bilsin bence, sınır koyun ki yapmasın bunları, en azından dolduruşa getirmesin sizi böyle..yani aslında öfkesi anneme mi ?biliyomusunuz eşim hiç konusmayı sevez öff deyip gider ve eminim şimdi izin zamanı gitmk istemeyeck bide o zaman gerilecegiz
İmkanınız varsa gitmeyin derim ben aslında. Anneniz o kadar bahane buluyormuş, siz de bir bahane bulun derim bu defalık, siz kendinizi onarın biraz. Yani tabi siz bilirsiniz yine..izin kullanabilirsek zaten eşim ocakta bir ay kaldin bursada cook durmayız dedi bu saatten sorada gitmek istemeyeck eminim aslında bende ilk defa özlemedim bursayı çunku cookkırıldım
haklısınız eşim aslında tamda anlattıgınız gibi surekli annem sunu dedi bunu dedi dogumdan cıkıp geldim bna odada ilk dediği annem bişey filan derse sakın tersleme hemen yanlıs anlama fena olur aslında ben esimi yanlıs secmişim ailemde bi tuhaf eşimde gercekten kimsenin hözunde degerim yokAnlattılarınızdan bunu çıkardım ben. Size destek olmadığını görüyor annenizin, her geçen gün daha sinirli ve alıngan olduğunuzu görüyor, mutlaka dolduruşa getirdiğini de hissediyordur, saygı görmüyorum da diyor... Annenizle kavga edemeyeceğine göre sizinle huzuru kaçıyor, bence o da istemeden patlıyor böyle artık. Çünkü bu zamana kadar iyi idare etmiş. Mesela 6 günlükken olan durumda hem size hem annesine çıkışarak da kendince doğru yapmış.. ama siz annenize çıkışamayıp her sıkıntıyı evinizde yaşıyorsunuz haliyle çünkü ruh haliniz çok hassas. Çıkışın da demiyorum annenize ama o eve huzursuzluk verebildiğini bilsin bence, sınır koyun ki yapmasın bunları, en azından dolduruşa getirmesin sizi böyle..
Bir de şöyle düşünün.. Sizin kvniz eşinizi doldursa, eşiniz sıkıntıdayken hiç destek olmasa, tüm yük size kalsa ve eşiniz annesine bu konularda bir tavır koymasa, siz de o kvye sinirlenip sinirlenip eşten çıkarmaz mıydınız, evdeki huzurunuz kaçmaz mıydı?
buyuk ihtimalle esim gitek istemeyecek zaten ortalık grilecek ve ben eşimi de ailemi de isteiyorum hayatımda artıkİmkanınız varsa gitmeyin derim ben aslında. Anneniz o kadar bahane buluyormuş, siz de bir bahane bulun derim bu defalık, siz kendinizi onarın biraz. Yani tabi siz bilirsiniz yine..
Çözümünüz eşinizle arayı düzeltmekte bence. Son dönem o da çığrından çıkmış, siz de. Konuşmayı sevmiyorsa biraz sıcak davranın ve ona karşı daha sakin olmaya çalışın derim. O da olumlu yanıt verecektir. Onun sıcaklığından fazla fazla güç bulursunuz o zaman. İkiniz de çok yıpranmışsınız ama ilgili bir eşiniz varmış. Siz bir ailesiniz. Yeni ailenize sahip çıkın. Anneniz de olsa kimsenin gölgesini düşürmeyin aranıza derim.haklısınız eşim aslında tamda anlattıgınız gibi surekli annem sunu dedi bunu dedi dogumdan cıkıp geldim bna odada ilk dediği annem bişey filan derse sakın tersleme hemen yanlıs anlama fena olur aslında ben esimi yanlıs secmişim ailemde bi tuhaf eşimde gercekten kimsenin hözunde degerim yokocak ayında gittiğimde cok buyuk kavga ettik annem ben buyuk kardeşim bana bildiğin eşine söyle gelip alsın seni fln deyıp bagırıpçağırdılar ama eşime soylemedim cunku asla gitmez bi daha inanın kendimi ilk kez sıkısmıs hissediyorum
haklısınız eşim aslında tamda anlattıgınız gibi surekli annem sunu dedi bunu dedi dogumdan cıkıp geldim bna odada ilk dediği annem bişey filan derse sakın tersleme hemen yanlıs anlama fena olur aslında ben esimi yanlıs secmişim ailemde bi tuhaf eşimde gercekten kimsenin hözunde degerim yokocak ayında gittiğimde cok buyuk kavga ettik annem ben buyuk kardeşim bana bildiğin eşine söyle gelip alsın seni fln deyıp bagırıpçağırdılar ama eşime soylemedim cunku asla gitmez bi daha inanın kendimi ilk kez sıkısmıs hissediyorum
Hm başı kaçırmışım eşiniz de annesinin dolduruşuna mı geliyor?haklısınız eşim aslında tamda anlattıgınız gibi surekli annem sunu dedi bunu dedi dogumdan cıkıp geldim bna odada ilk dediği annem bişey filan derse sakın tersleme hemen yanlıs anlama fena olur aslında ben esimi yanlıs secmişim ailemde bi tuhaf eşimde gercekten kimsenin hözunde degerim yokocak ayında gittiğimde cok buyuk kavga ettik annem ben buyuk kardeşim bana bildiğin eşine söyle gelip alsın seni fln deyıp bagırıpçağırdılar ama eşime soylemedim cunku asla gitmez bi daha inanın kendimi ilk kez sıkısmıs hissediyorum
eşim bu yuzden mı bizi aile olarak görmuyo acaba kavga edince benm ailem var onlar hepyanımda vs deyıp duruyo yeni yeni bıraktı doldrusa gelmeyı öncden annee boyle demişsin soyle demişsin dıye kavga ederdik demediğim seyler için inşallah duzeltebilirm biliyrm o da yoruldu ama boyle bana yuklenerek bi yere varamayız kıÇözümünüz eşinizle arayı düzeltmekte bence. Son dönem o da çığrından çıkmış, siz de. Konuşmayı sevmiyorsa biraz sıcak davranın ve ona karşı daha sakin olmaya çalışın derim. O da olumlu yanıt verecektir. Onun sıcaklığından fazla fazla güç bulursunuz o zaman. İkiniz de çok yıpranmışsınız ama ilgili bir eşiniz varmış. Siz bir ailesiniz. Yeni ailenize sahip çıkın. Anneniz de olsa kimsenin gölgesini düşürmeyin aranıza derim.
annem sureklisizin için evliliğimi surdurdum keke bosansaydım psikoloji bozukinsanlar oldunuz der durur ,esime sorsanız benim kadar beceriksi bi insan yok ben hiçbişey bilmem ama iyiyiken benden mukemmeli yok ,annesine vs bana bişey dediği zaman lafı agızlarına tıkar,ama ben deyınce benmnde burnumdan gelir kendice denge kuruyo:) kv tek erkeke evladınnı ıstemediği tarzda bi kızla evlendirdiği için zuuzn sure kabullenemdi ilk evlendiğimizde bi gun aramasa baygınlık geciriyodu 70 kişi arıyodu neden aramadın diye artık öyle değiller cok sukur ama ben iyi niyetımı kaybettim sanırım maalesef esimede guvenmıyorum artıksevgili C capricorn87
anneniz bencil, esiniz pasif, kayyum valideniz ailesi icinde dominant... ama siz kesinlikle degersiz degilsiniz.
bencil anneler, kizlarinin artik ayri bir hayati oldugunu kabullenmez, kendi evlerindeki kurallari - kaideleri kizlarinin evinde (ustelik kizlarini damatlarina karsi zorda birakacaklarini bile bile) surdururler. bu ellerinde de degildir. bir nevi psikolojik hastaliktir.
pasif erkekler, kendi anne-babalari karsisindaki acizliklerini eslerine karsi sert-maskulen davranarak kamufle etmeye cabalarlar. dillerinden hot zot hic dusmez. haksiz olduklarini bildikleri yerlerde, karsisindakilerin ezikliklerine parmak basarak namusu kurtarmaya calisirlar, tabir caiz ise...
dominant kayyum valideler, hepimizin malumu.
musterih olun, hayirla buyutun yavrunuzu.
keske öyle olsaydı ilk başlarda cook sevdiler ve bu tarz bi konu anlattıgımda ama sende cook sıvrisin laf söyleme ne guzel annesinin kıymetini bilyo deyıp duruyodu ve inanın istemeye gelecekleri zaman bile içinize sinmezse vermeyın benim göremediğim bişey görurueniz söyleyın dedim lap diye verdiler :/hımm acaba anneniz eşinizi başından çözmüş ve onun için mi cephe almış durumda acaba?
sizede bu duruma katlandığınız için içten içe öfkeli sanırım.. bunuda olur olmadık şekilde dile getiriyor..
annem sureklisizin için evliliğimi surdurdum keke bosansaydım psikoloji bozukinsanlar oldunuz der durur ,esime sorsanız benim kadar beceriksi bi insan yok ben hiçbişey bilmem ama iyiyiken benden mukemmeli yok ,annesine vs bana bişey dediği zaman lafı agızlarına tıkar,ama ben deyınce benmnde burnumdan gelir kendice denge kuruyo:) kv tek erkeke evladınnı ıstemediği tarzda bi kızla evlendirdiği için zuuzn sure kabullenemdi ilk evlendiğimizde bi gun aramasa baygınlık geciriyodu 70 kişi arıyodu neden aramadın diye artık öyle değiller cok sukur ama ben iyi niyetımı kaybettim sanırım maalesef esimede guvenmıyorum artık
keske öyle olsaydı ilk başlarda cook sevdiler ve bu tarz bi konu anlattıgımda ama sende cook sıvrisin laf söyleme ne guzel annesinin kıymetini bilyo deyıp duruyodu ve inanın istemeye gelecekleri zaman bile içinize sinmezse vermeyın benim göremediğim bişey görurueniz söyleyın dedim lap diye verdiler :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?