fikirleriniz cook önemli ...

capricorn87

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2016
2.011
1.714
83
merhabalar yeni uyeyım .fake hesap değilim içiniz rahat olsun :) İçimi dökmek ,dertleşmek,fikir almak istiyorum. istanbulda oturuyorum ailem bursada lar .3 yıllık evliyim eşimle univ. yıllarından tanısarak evlendik.Ve istenmeyen gelin olarak çeşitli sıkıntıları astıktan sonra evlendik. İstenmem,nişanım,dugunum,dogumum sonrası ilk gunlerim eşimin ve benim ailelerimiz tarafından itinayla kotu gecirildi onuda astık fakat yorulduk sanırım artık.
7 ay önce dogum yaptık ilk gunler sutu var mı yok mu muhabbeti yapıldı kv tarafından aslında kotu niyetten mı bilmiyorum cunku ne konustugunu cok dusunmeden tartmadan konusur ama o lohusalık anı farklıymıs .ilk başlarda eşim annesini uyarmaya basladı sus oyle deme vs diye ama 6. gunumde artık dayanamadım hata ettim evet ama biraz sesimi yukselttım ve yeter artık diye bağırdım kapıları carpıp gittim esimde arkamdan gelip anneme bagıramazsın deyip kavga etti benimle sonrada gidip annesine benim karımın sinirini bozamazsın yeter sus artık sut yoksa yok diye bağırdı neymiş denge kuruyomus cins ..annem o an eşime ağzını açıp hiçbişey demedi demesin ben kendimi saundum ama snra bana senin bu evde bi degerin yok sen sadece cocuk dogurma görevini yaptın sen bi hiçsin vs vs deyip durdu. 2. gunumde kv sut gelsin diye sorarak sıcak havlu koydu göğsume bende emzirmeye calısıyorum annem geldi iste o gunu unutamıyorum seni inek gibi görduler kimse seni önemsemiyo diye söylendi hala söyler ve ben iyice doldum bunları unutamıyorum durmadan esime dır dır yapıyorum.
annem burda kalırken sigara alma bahanesiyle dısarı cıkıp dısarıda yemek yemiş hep neyiş saat 11 de kahvaltı yapılıyomus kan sekeri dusuyomus ya diyrum kı aç dolabı ye o zanda ben elalalemin cocugunun aldıgını sormadan yemem ki inanın esim benim ailemden biri gelecegi zaman cok özen gösterir ne severlerse almaya calısır.bunların hepsi beni çook üzdü ve biz ocak ayında annemin zorlamasıya bursaya gittik akrabalar görsunmus diye 1 ay kaldık o hunden beri annem dogru dugun aramaz ben aradıgımda whatsapp tan resim yolluyosun cocugu göruyorum yetiyo diyo
kpss ye hazırlanmaya calısıyrum esim polis ve çalısma saatleri berbat yinede uyumayıp bana yardım eteye calısıyo ama artık bittik .Oğlum cok hareketli ve bu aralar cook huysuz ders vs calısmaya ugrasıyrm ama yeterli olmuyo anneme surekli ne olur gel bir hafta kal diye yalvardım ama anneanneme bakması gerektiğini söyluyor anneannem alzehimer ama bakıcıs var sadece 1 gun izin yapıyo annemin 5kardeside bursada yasıyo fakat annem gelemem onlar geliıp bakmaz vs diyor glumu anlattıncada allah yardımcın olsun deyp geciyo
Esimde 2 gundur üzerime geliyo ınsan bi gelir tukendin artık hiç mi merak etmiyo resmen baslarından atmıslar hiç önemin yok vs dedi. insan kızını halde bırakıp gider mi dedi ( 40 ım cıktıgı gun şiddetli kanamam başladı sezaryen oldugum için pıhtı kalmıs her yer kan içinde kalıyordu ve anneme yalvardıgım halde babana guvenmıyorum eve kadn getirir deyip gitti onu söyluyo )
tabi ona haklıısn vs demedim ama içten içe dusunmuyo değilim gercekten haklı mı ailem beni önemsemiyo mu baslarından attı mı inanın mızmzı bir insan değilim gerekten yardım istediğimde artık caresiz kalmısımdır bunu bilir ailem yoksa asla derdımı bell bile etmem ama suan esimden nefret etme noktasına geldim anneme kırgınım bunaldım tukendiğimi hissedıyorum uzun oldu hakkınız helal edin ilk knum oldugu için acıklamak istedim herseyi

Babaanneye biraksaniz ya da o gelse yarim gun bile olsa olmaz mi ?
Anneniz gelmek istemiyor belli ki
Kimseye zorla bi sey yaptiramazsiniz maalesef ..
Ya da yarim gun bi universiteliyle anlassaniz o sirada ders calissaniz
Olmadi bi kahve icseniz kafanizi dinleyerek
Iyi gelir size

öncelikle cevabınız için cook tesekkur ediyorum. witch hunt babannemiz izmride oturuyor maalesef ve görumcem dogum yaptı ikinci cocuga ona yardımcıoldugu için gelemiyor. yabancı birisine de esim guvenip bırakmıyo çocuk buroda ve hergun bir ton bebek tacizi vs olayı geliyormus maddi olarakta biraz sıkıntımız var ve birde eşimin lafları yordu beni iyice bana bugun bi çocuga bile bakamıyosun gerci neyi becereceksın ailen bile seni sevmiyo vs dedi baya kavga ettik daha dun tek basına iyi basa cıkıyosun baskası olsa simdiye pes atmistı diyordu o da kafayı yedi sanırım benim gibi :/

esinin annesi kotu birsey yapmamis keske benimkide oyle ilgilenseydi ineklikle alakasi yok birsey biliyorlarda yapiyorlar gercekten sicak su filan sutun rahat gelmesini sagliyor annenin bunu bilmesi gerekirdi logusa halinle vermis sana gazi gelmesin daha iyi tek basina buyutursun aslanlar gibi allah sabrinida gucunude verir.bahane bulmus surekli gelmemek icin.annendir hakki odenmez ama fazla gazina gelme

Bence şu durumda sınav falan düşünmeyin.
Ha evlenmeden önce düşünecektiniz çocuğunuz olmuş madem oturun bakın anneniz bakmak zorunda değil ki.
Sürekli bi oflama puflama durumundasınız bence biraz sakin olmaya çalışın önce.

Zaten çocuk 7 aylık zor süreç atlatilmis gibi herseyi düzenli olması lazım. Uyku yemek oyun vs. Siz suan ne için zorlaniyorsunuz. Bebeğiniz uyudugunda ders çalışın olmaz mı ?

Inanin ben anlayamıyorum. Yani evdesiniz ve bakıcı mi ariyorsunuz

Analı ,babalı büyütün bebeğinizi, canım üzülme annenin gelmesine takılma ,annende olsa kv yanında olunca herşeye karışacaklar moralini sıkacaklar,canım éşinle de aranı bozma ,hormonlar dan şimdi alingansın orda olsalar karışmadan yardım etseler amenna ,hiç sanmıyorum herşeye karışırĺar

Hayatinanlamisensin inanın hiçbirsey yapmadım. cocuklugumdan beri annem bana hep soguktur ilk çocugum hep kardeşlerim ön planda oldu hep dediği sen yaparsın kendin sen güçlusun dısarıda kudum 4 yılda 1 kez bile gelmedi ameliyat oldum kardeslerini bırakamam dedi gelmedi esim kaldı yanımda (o zaman sevgiliydık ) buyuk kardesim univ okuyordu kucukte 16 yasındaydı yani .Eşimi ilk tanıstıgında cook sevdi sonra istemeye geldiklerinde annesini sevmedim ama tansmıssın mecbur verdik vs dedi ve isteem byunca surat astı nişan alısverisi için gelemem gerek yok zaten bi elbise yzuul alınsın yeter dedi gelmedi dugunumde aldıgı hediyeleri kv nın suratına fırlatmıs atısmıslar biraz eve geldik kuaförden bana bi ton laflar esime takı sırasında tehditler yetmedi dudunden cıkarken bize elini öpturmedi elime bi poset tutusturup bu carsafı kv ye göster hakkımı helal etmem diye bağırdı butun salon duydu maalesef şimdi ben onları neden yaptım ki aammaaan kızmısımdır yapmısımdır deyıp geciyo bilmiyorum senin sucun yoktu ama diyo sizce ben bunları hakedecek ne yapmıs olabilirm ben bulamıyorum

ya kusura bakamyın ama annenizde bir acayipmiş.. lohusa olan birine böyle davranılırmı? bende annemlerden uzaktayım ve bebeğimi tek bşımıza büyütüyoruz.. ben geceleri çizim yaparak biraz maddi destek sağlamaya çalışıyorum.. bence sizde gayet benim gibi geceleri çalışabilirsiniz..

@sah-mat bakıcı aramıyorum :) sadece sabahtan aksama kadar oglum kucagımda ve bıraktıgım an cıglık cığlıga 1 haftadır diş cıkardıgı için hiç uyumuyo desem yeri ve tek istediğim kpss ye kadar annemin gelip gunduz 2-3 saat bile olsa bana yardıcı olması eşim evdeyken yardım ediyo ama çalışma saatleri çook duzensiz ben gercekten cok yorugun hissdiyorum kendimi sadece gecici bir sure istiyorum bu yardımı

Sabır dilerim annenizden yana... kvden çok yıpratıyor evliliğinizi sanki.. gelse sıkıntı gelmese ayrı sıkıntı... yanınızdayken de sizi neden dolduruşa getirdiğini hiç anlamdım ama sanırım o da babanızdan çekmiş, psikolojisi çok iyi değil, ya da onun da kafasında bazı sıkıntılar var belli ki. Eşinizden nefret etmeyin, size üzüldüğünden sinirleniyordur ama yapmaması lazım tabi.. Ona anneme zaten çok üzülüyorum bir de sen böyle deme lütfen diyin, konuşun bunları onunla en azından... Annenizi de olduğu gibi kabul etmekten, beklentiye girmemekten başka çareniz yok gibi.. ama sizi incittiğini de bilmeli. siz sakinleşince annenizle de konuşun bunları, incindiğinizi, ama sakinleşince.

İmkanı varsa kv gelsin yardıma, o en azından siz hassas olsanız da sanki sütünüzle, sizinle falan da ilgileniyormuş aslında..

haklisiniz su sınav stresi beni iyice gerdi sanırım dediğim gibi sadece 22 mayısa kadar istemiştim yoksa eşimin lafları cok zoruma gitti ne çizimi yapıyosunuz herkesin yapabilecegı birsey mi acaba

Esiniz kabalik etmis ama en azindan dengeyi kurmaya calisiyor ama hep annenin gelmesi istenesi tuhaf yani zorla cocuk baktiramassiniz eve geri dönme bahanesi bile cok sacma kalmak istememis bes belli. Benim annem öyle dese size dedigi gibi birdaha resim felan yollamazdim yani. Sen kendi degerini bilki esin de seni ezmesib

K kayra66 cook tesekkur ederim :) haklısınız aslında surekli yanımda olsalarda kötu olurdu ama suan gercekten cook caresiz kaldım cook yoruldum sınav stresi sardı sanırım ve eşim cook kırdı beni haklı mı bilmiyorum ve kendimi kimsesiz gibi hissediyorum

haklisiniz su sınav stresi beni iyice gerdi sanırım dediğim gibi sadece 22 mayısa kadar istemiştim yoksa eşimin lafları cok zoruma gitti ne çizimi yapıyosunuz herkesin yapabilecegı birsey mi acaba
ben mimarım.. rölöve-restorasyon çizimlerinin eksiklerini tamamlıyorum bir ofis ile anlaşmalı olarak.. eşinize çok yuklenmein.. belliki onuda strese sokmuşsunuz.. ilk baba olduklarında bazen değişik tepkiler verebiliyorlar.. biraz eve ferah mutlu bir hava getirin.. hersey düzelecek merak etmeyin.. bu sene olmazsa (ki az kalmış) seneye daha programlı çalışarak girebilirsiniz..

kesinlikle tespitleriniz için tebrik ediyorum :) ama su yasıma kadar herseyimi yalnız yaptım ve alıstılar sanırım annemin dilinde surekli keske bursaya evlenseydin aahh dusunemedik bursada olsan bakardık diyo ama ben surekli istemiyorum zaten su sınava kadar istedim sadece ama maalesef kv den daha cook yıpratıyo

Eşiniz annenize sinirini sizden çıkarmış, o da ne zamandır şahit oluyor demek ki.. Anneniz de bana kalırsa bencil biraz. Bundan sonra her işinizi, tüm yaşamınızı anneniz desteğini yok sayarak planlayın, beklentiye girmeyip olanı kabullenirseniz kendinizde daha fazla güç bulursunuz. Sizi yıpratan annenizin tavrını kabullenmeyişiniz bence. Kabul edin anneniz bencil ve ömrünüzün kalanında da çok büyük ihtimalle size bir desteği dokunmayacak malesef

sanırım hala lohusa sendromunu atlatamadım evet ama ben su yasıma kadar hiçbir derdimi belli etmedi dısarıda okurken ameliyat oldum biuopsiler gecirdim ve hepsinde eşim vardı yanımda o zmana evli değildik 20 yasındaydım ve suan 10 gun için yardım istedim sadece ömrumde ilk defa istedim ona kırıldım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…