fikirleriniz cook önemli ...

evet nisanımdan beri annem böyle nişan alısverisime bile gelmedi gerek yok diye annem beni 3 aylık bebğimle millet görsunmus diye bursaya getirtti cook bunaldıgım için gittiim pişman etti o ayrı ama suan eşimde bursaya gitmek istemiyo ızınde cok durmam 3 saatlik yoldan insan gelir hiç umursamıyolar seni deyip duruyo haklı değil mi maalesef

Atlatırsınız bu dönemi de o zaman. Zaten güçlü bir kadınmışsınız. Psikolojiniz elbette çok farklıdır şu an. Bence çözümü eşinizle sakince konuşmakta. Onla sıkıntınızı çözerseniz daha çok güç bulursunuz, sınavınıza da daha rahat hazırlanırsınız salim bir kafayla elbet. Anneyi boş verin artık. Siz kendi ailenizi onarın, birbirinizden güç bulmaya çalışın. Umarım atlatırsınız

Kızım aslında annenin yabancı gibi tutumu seni üzmüş, acısını eşinden çıkarıp strez giriyorsun, plan yap bebişin uyku saati mam zamanı herşeye koşturmak kolay değil strez yaparsan kafana birsey girmez eşinde elinden geleni yapıyor ,evladın var esin var yanlız değilsin

kusura bakmayın hemen atladım bende :) gecen yıl hep çalıstım insan calısınca mutlu oluyo o yuzden sordum.b gurubuyum maalesef 2 yıl bekleyecegm ama dediğiniz gibi arık yapacak bisey yok :

Olsun sende isteme birdaha yardim demekki annen bukadarini yapmak istiyor sadece.... depresyonda oldugunu düsünüyorsan bir piskologa yada doktora git dersini anlat durumun daha kötü olmasin canim

couguma da haksızlık etmek isteiyorum daha cook kucuk ve bırakınca elerini uzatıp kedi giib bakıyo kıyamıyorum oturup ağlıyorum hayatımda ilk defa kendimi gucsu hissediyorum cook tesekkur ediyorum :)

Bence bir de anneniz böyle dolduruşa getirdiğinde mutlaka uyarın. Beni dolduruyorsun anne ben eşimle mutluyum, yuvamda iyiyim, dolduruşa getirme beni zaten doğum sonrası psikolojim düzelmedi sen bari bunu yapıp üzme beni, yardımın dokunmuyorsa böyle yorum da yapma, diyin. İletişim ve sınırların iyice çizilmesi gerek bence.. yani en azından ben anneme dur derdim mutlaka bu koşullarda.

tırnağın varsa başını kaşı..
ben çok severim bu lafı..
annenizin çok dolduruşuna gelmişsiniz.. insan öyle hissetse bile yeni doğum yapmış hassas bir kadına seni inek gibi görüyorlar dermi yahu.. anneniz bencil ve yapıcı olmayan bir kadın bunu kabullenin ve ondan medet ummayın .. inanın hayat kimseden beklenti içine girmediğinizde daha kolay..
kv nize gelince ben tv de seyretmiştim bir psikolog anlatıyordu .. anneler hatta kadınların kendi anneleri bile bu sütün gelmiyor az geliyor çocuk doymuyor laflarını söylerlermiş bilinçaltı bir kıskançlık vakası olarak değerlendirmişti doktor..

Erkek iste ona gore emziriyon hop bitiyo ..
Anlayamaz nasil bir halde oldugunu .
Universiteli secenegini soyle sunmustum ben ..
Siz evdeyken gelir gozunuzun onunde olur o bebekle ilgilenirken siz kendinizle kalabilirsiniz diye ..
Yoksa tabii tum gun alsin cocugu gitsin degil
Ama maddi durumunuz simdilik elvermiyor demissiniz ne desem bilemedim

Olsun sende isteme birdaha yardim demekki annen bukadarini yapmak istiyor sadece.... depresyonda oldugunu düsünüyorsan bir piskologa yada doktora git dersini anlat durumun daha kötü olmasin canim
haklısınız gelmek isteyen gelirdi psikologa gitmek istıyroum ama eşim yarın öbur gun bunuda söyler bana ve sonumuz yok gibi hissediyorum bunuda bana karsı kullanır cocuk için daha bugun aannelere söyle git burdan vs filn dedi durdu bende verdim cevabını ama dei sonucta bunu

Niye arayamaz mi ?
Kendisine ayiracagi 2~3 saatin kime ne zarari olabilir ?
Bende buna sasirdiginiza sasirdim acikcasi ..

Hayırdır sasiracagim şeyleri sana mi sorucam. Sizi ilgilendiren kısım nerde ?

couguma da haksızlık etmek isteiyorum daha cook kucuk ve bırakınca elerini uzatıp kedi giib bakıyo kıyamıyorum oturup ağlıyorum hayatımda ilk defa kendimi gucsu hissediyorum cook tesekkur ediyorum :)

Biraz sabır canım, sen geçimini zi bozmayın,bende yanlız büyüttüm bende korkmuştum, Rabbim yardım ediyor yeterki içindeki sevgiyi kaybetme

eşimden nefret ediyo ve sanırım artık eşimde onu sevmiyo zaten bursaya gidene kadar basımın etini yıyolar gidiyoruz iki kız kardesim odalarına kapanıyo (28 ve 21 yasında ) babam tv yı acar öyle yokmusuz gibi annemde yemek yapma derdinde arada sohbet ederler ve esim ilk defa bugun ben senin ailenın yanında bi saygı görmuyorum kigitmek istemiyorum artık sırf senin için gidiyorum dedi sut olayıda sayelerinde mamya basladık ki kendime lanet ediyorum onlar uydugum için cocuk sarılık olunca basladım o zamanda bilmem kim emzırmiş cunku normal dogum yapmıs ben sezaryenmişim ayrım anneyişi cıktı artık yapmıyo ama cunku kendi kzııda emzıremedi normal yaptıgı halde

cook tesekkur ederim ilginiziçin siz her secenegi sundunuz ama ben sıkıntılıyım :)

Hayırdır sasiracagim şeyleri sana mi sorucam. Sizi ilgilendiren kısım nerde ?

Ben bana sorun demedim ki .
Insanin kendisine ayiracagi bir kac saat olamaz mi dedim .
Anne oldu diye insanliktan mi ciksin ?
Psikolojim bozuldu
Kimse yardimci olmuyor demis konu sahibi
Ne diyelim ?
Dogurdun essek gibi bakcaksin ne bakicisi mi diyelim ?
Fikir sunduk sadece ..
Kendinize gelin
Klavyenize de yazdiklariniza da ayar cekin lutfen !

Eşinizle sorunlarınız daha fazla büyümeden oturun konuşun bir an önce sakince derim. Şimdi her şeyi ardınızda bırakın, yeni bir sayfa açıyormuş gibi başlayın önünüzdeki döneme. İkiniz de çok gerilmişsiniz, karşılıklı söylenenler söylenmiş gitmiş, sürdürmeyin tavrınızı. Onu suçlamadan konuşmaya başlar ve sürdürürseniz atlatabilirsiniz bunları. Çünkü sanki bu sorunlar hep dolduruşa gelmenizden ve eşinizin de annenize sizi yalnız bıraktığı için öfkesinden bu hale gelmiş..

Biraz sabır canım, sen geçimini zi bozmayın,bende yanlız büyüttüm bende korkmuştum, Rabbim yardım ediyor yeterki içindeki sevgiyi kaybetme
eşim bizi aile olarak göremiyomus onun ailesi varmıs zaten sanki ben diyorum ki anneni babanı kardeslerin yk artık ya anlmıyo gercekten biz herseyi kendimiz yaptık ve o annesine ev almak istediği ve ben kızdıgım için kıskanç,bencil,fitne oldum bugun :\ 300 bin kredi cekcekmiş

Üff kafa utuleme gece gece ya git başka üyeye satas. Begenmiyorsan cevap verme. Hem gel kendin alintila ondan sonrada ayar çek bilmem ne muhatap almicam seni istediğin kadar yaz

Ailece gitmeyin bence uzun bir süre ailenizin yanına. Giderseniz eşinizi de sürüklemeyin derim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…