- Konu Sahibi laledemirci55
-
Kizlar size bunu sormam lazim....yakinda kaynimin dügünü var ve ben elbisemi sectim diktirmek istiyordum kimseye anlatmadim nasil oldugunu...gecen gün aile dostumuzun nisani vardi...eltim olacak kisi benim diktirmek istedigim elbiseyi giymis...simdi aileler herkes gördü...ben o elbiseyi diktirmekten vazgecmeyi düsünüyorum...sizce?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar size bunu sormam lazim....yakinda kaynimin dügünü var ve ben elbisemi sectim diktirmek istiyordum kimseye anlatmadim nasil oldugunu...gecen gün aile dostumuzun nisani vardi...eltim olacak kisi benim diktirmek istedigim elbiseyi giymis...simdi aileler herkes gördü...ben o elbiseyi diktirmekten vazgecmeyi düsünüyorum...sizce?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kötü niyetli olmasa bile insan öyle düşünür nasıl kanıtlarsiniz ki ondan önce beğendiğiniz.😕😕 Şimdi siz onunkinden daha güzelini bulmaya çalışın. Vücudunuza güveniyorsaniz ; uzun, vücuda yapışan, sade bir model bakın. Çok zarif duruyorlar. Dantel falan olmasın bence. 😎😎
Kolay gelsin.
Eltinize niye sinirlendiğinizi anlamadim.
Kadin bilmiyor elbisenizi ne sucu var
Iyiki giymis bide kayninizin dugununde ikinizde ayni model elbise giyip pisti olsaydiniz daha kotu olurdu :)
Henüz elbiseyi diktirmemişsiniz bile farklı bir model diktirebilirsiniz yada satın alabilirsiniz eğer dediğiniz gibi aynı modeli giyerseniz laf söylebilirler, ama eltinize neden kızdınız kurduğunuz cümleden kızdığınız anlaşılıyor çünkü hangi modeli diktireceğinizden hiç kimsenin haberi yokmuş.
başka model diktirin bence
ne de olsa diktirmemişsin daha değiştir tabiki de.
illaki aaa onda gördü aynısını diktirmiş diyen olur.
Başka bi model bulun bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?